|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ice Thunderblade
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nordic Battle Group
Świat: Nova
Poziom: 137
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() omg.. nOob peking nothing else...
btw. 1 ss jak ubijasz kolesia z rs który byl pewnie na afku... @Down : Nie przypatrzylem sie na ssa i myslalem ze ubil kolesia na afku : S btw. mnie nie podnieca jak 29 pal ubija jakis low lvli... -.-' Ostatnio edytowany przez ICE MAN - 03-05-2005 o 18:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
(...) 10:29 Mlody Nevar: stop ?afk? ---------- a tak apropos eteral cid to czemu wyciales loga z rozmowy z bezcelowcem? czyzby jakies klamstewka male rozsiewasz? Ostatnio edytowany przez emilok - 03-05-2005 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Wieszco stary....Ty nieźle ściemniasz....Osobiście tej gildji nie lubie i bym ją za***ał, ale 2 moich kumpli zabiles jak trenowali i afk byli-żaden wyczyn......a screena dałeś jak z dead list, a nie jak masternie zabijasz kogoś na afk....To takie troche
![]() Wiesz Krwawa Kaszana nie była nigdy w Heslling, tylko trenowała w pobliżu ich gh.....Szkoda słów na takiego kłamce.... Ostatnio edytowany przez arsjl11 - 04-05-2005 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() qr*a fajnie masz siedziec i pekowac gildie ... hmm pomysl morze oni tesh maja jakis znajomych ... wzioles to pod uwage ... aha i jeszcze 1 dlaczego pekujesz tych najsltaszych ?? nie pomyslajes o tych co maja powyzej 20 leveu a dlatego atakuja razem bo to qrw* Gildia a nie jakies nooby co na solo wezma jakiegos po******go pall co s*******a ... pomysl co robisz chlopcze ...
Ja bylem w tej gildi i wqr*ia mnie to ze ktos mowi ze sa niezorganizowani ... qr**a ile dni siedziales w gildi ... sry wielki ja bylem od poczatku i wiem na czym ta gildia sie opiera i nie mow mi ze to nooby < u niektorych musze sie przyznac ze sa :/ > ale qrwa za***ales mojego qmpla gdy trenil 2 tak samo ... i myslisz ze jestes wielki i wspanialy ze bedze nawala kolesi ... qrwa gdzybym postaci nie ropie****ił to bym ci qtasie ZA***Ł ![]() ![]() ![]() z forty odszedlem ... ale morze wróce aby ci do***ac !! wiesz co myslałem chwile i doszedlam do wniosku ze to morze byc jakas choroba zabijajac slabszych morze sie podniecasz hmmm:/ ja niewiem ale to chyba sie leczy u sexuologa hmmm.. jak bedzesz dalej pekowal sprawdz czy przypadkiem nie masz mokrych spodni z podniety ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Pagon - 03-05-2005 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Eter nie tto zebym cie straszyl ale mi podpadles oj podpadles i jak ci spodkam ze sql oj to sie sdki posypia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() Co do kłamania to już wiekszych debili nie am jak wy zaden z was nie afkowal a nawet jesli to nawet za to mogłem was zabić bo nie wolno afkowac takie SA PRAWA TIBI I DŻUNGLI
![]() Gdy wyzwałem ich na pojedynek max 5 vs 1 to oni musieli zwolac 11 w tym kilku kumpli z innej gildi .. sska mam od osoby zaufanej i jak go dostane to wam dodam .. i nie wmawiajcie osob ktore oglodaja ten post ze ktos AFKOWAL wszyscy gadali ze mna jeszcze przed smiercia wiec lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
|
![]() @Eteral cid
Dobrze robisz, jezeli sami z toba zaczeli, a ty sam bez niczyjej pomocy ich gnebisz to luz ![]() Trzymaj tak dalej i skop tamtej gildi dupe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
|
![]() UHEUHEUHE ale debil cała gildia ***nientych debili szkoda ze tam nie gram bym za***al chóji gupih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Satan
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() @Gildia noobów (Hel~)
Potraficie tylko bluzgac na Eterial Cida na forum a on pokoleji was wybija w tym czasie w tibi. Wedlug mnie jestescie banda idiotów itd. Skoro wypowiadacie mu hunta i on solo zabil juz 6 z was to brava dla niego. Którys z was cos szczekal ze go dorwie jak afk bedzie.... taki kozak jestes bluzgasz na niego a potem mowisz ze padnie jak afk bedzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() czyzby to był lider ![]() bakus .. ze skulem sobie dlugo pod gh nie pobiegał ![]() Heslling 0 : 7 Eternal Cid go go ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Imię: Gapno
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Cytuj:
buahahha chlopie gratuluje wyczynu ... kolo byl bez eq buahahahhahahah i jednak podnieca cie to ... to idz sie lecz... Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 05-05-2005 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
|
![]() wiadomoze bez eq bo przed smiercia all wrzucil do gh podobnie jak Mlody nevear .. wiec to sie zamknij i siedz cicho lamusie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Świat: Askara
![]() ![]() |
![]() i wiesz co cid i myslisz kur** ze niby sam se dajesz rade a ja bylem swiadkiem ze se kur** qmopli przyniosles badz hu** honorowy i walcz sam a nie kur** qmplami sie wyreczasz tak robia ku*8 tylko tchórze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() 2 osoby padły ![]() ![]() Heslling 0 : 9 Eternal Cid ![]() loot wywalil do gh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Gratulacje. Sam skończyłem z tibią, czyli co jakiś czas do niej wracam w postaci starych charów na 5 światach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Imię: Satan
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Michal Wladca Miecza - 05-05-2005 o 17:48. Powód: wylaczyla mi sie polska klawiarura i poprawilem błędy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() <moderation>
Może niektórzy się domyślili, że za wszystkie bluzgi w tym temacie poszły już punkty karne(albo dopiero pójdą). Jeżeli nie umiecie pisać inaczej-nie piszcie </moderation> Ontopic Dziewięć do Jaja ![]() Eternal Może przeoczyłem. Heslling wypowiedziało ci Hunted, a ty ich zacząłeś Pkować. Pewnie było to typowe "Huntet on majn" no ale musiał być jakiś powód. Może któraś ze stron powie, jakie były powody rozpoczęcia wojny przez Heslling.
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Lol, zrobiłem sobie miesięczną przerwę, a ci co...
Eternal go go go ![]() Pamiętasz mnie jeszcze? (Di'Hellkraag). Ale robisz rozrobe.... |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
|
![]() Boshe, wielka gildia nie moze se poradzić z jednym koleszką. Dobre
![]() Eternal, jeżeli Cie spotkam, obawiaj się najgorszego ![]() Hiho Watto ![]()
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25