|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez kiri - 10-05-2005 o 20:27. |
|
|
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
![]() jak masz lov lvl (-15) to 7 spearow i do 30 dista na trolach a 30+ na bearach a od 40+ na ludziach :/, i jak nie ma kolegow to ciezko
,,na 40+ na jakich potworach skilowac? bo na non pvp nie mozna party..
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
1. Na 50 distem spokojnie można expić na Cyclopach, nawet ze strzał. 2. Z 50 distem expiłem na Guardach z blokerem, a także solo na DS'ach i ty mówisz, że z Cyckami sobie nie poradzę... Po prostu: Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Ja osobiście uważam że wszystkie profesje są wyważone. Każda w każdym momęcie ma jakies + i -, wystarczy się w tym rozeznać i umiec to wykozystac.
Sorcem nabic szybko 3 mlvl, potem expic "pip" (tajne miejsca ![]() Pallym wystarczy szybko nabic skilla expiac przy okazji na trollach i rownież szybko masz skille i exp (pallemu equip jest malo potrzebny ![]() Ryckiem stajesz na pozcatku, nabijasz dobre skille, a potem exp z górki. KAŻDYM się da jak się umie! ![]()
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Eh najtrudniejszy start ma sorcerer i taka jest prawda. Palkowi szybko przybedzie skila i moze isc ze sperami na +40 na soldy spokojnie. Z +50 na cyce lajtowo i potem na guardy oczywiscie z arrows. Pojdzie na guardy na 16-17lvl spokojnie ma duzo expa i loota i jest happy a sorc jest zmuszony kupowac zaraz bron i jakies eq bo z jego skilami ciezko nawet na dwarfach bez broni +30 atk. Oczywiscie sorc moze najszybciej kupic eq za sprzedane runki i podbic mlvl ale expienie jest monotonne do kwadratu. Na 20lvl i z 28-29mlvl mozna isc z kumplem (najlepiej palkiem ok 20lvl) na guardy. Oczywiscie walac z hmm. Exp jest sredni to zalezy jak ty walisz i kumpel. Loot wiadomo na polowe ale czas i przez to exp szybciej leci a wrazenia niezapomniane szczegolnie przy lagach
![]() ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() Pall ma najtrudniej ze wszystkich profesji ale to tylko tak do 12lvlu.
Musi meczyc sie na trollach ze spirami, trafia raz na 10, mozna dostac schizy ![]() *12-16 lvl sieka sie soldki(najlepiej 1sza kopalnia)<niskie skille stykna> *16-22 lvl soldki z pojedynczymi respemi guardow(najlepiej 4ta lub 5ta kopalnia)<niskie skille stykna> *22-30 lvl guardy(2ga[podobno 1sza tez jest fajna ale ja tam jeszcze nie bylem])<niskie skille stykna> *od 30 lvlu mozna isc do bardziej zaawansowanych kopalni na guardy<na jedno pietro niskie skille stykna, ale jak ktos ma wysokie to moze spokonie expic na 2 pietrach> Noszenie przy sobie uhow na wszelki wypadek jest wielce wskazane. Jesli ma sie pacca to mozna sobie w tombach polatac. Ostatnio edytowany przez Adash - 19-05-2005 o 17:59. |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Cytuj:
- Knight ma najgorzej między 12 a 13 levelem, bo 13 przynosi pecha. - przyszły Sorcerer na najgorzej na 7 levelu, bo już wie jak trudno będzie na mainie - Druid ma najgorzej na 6 levelu, bo jak go zabiją wróci na Rookgaard. - Paladyn ma najlepiej od 20 lvl, bo nie musi spearów podnosić, ale zaraz! jego kolega już na 19 nie podnosił. Oszukaństwo ! Cytuj:
Na nowym serwie jest luz, bo newbie czytające nasz sabotażowany post schodzą do nas "na obiad" z 12-16 levelem i niskimi skillami. Pamiętajcie: jeden blokuje tarcze frajera (hit+bolt), a reszta go wykrwawia na śmierć. Cytuj:
Człowieku pomyśl co ty wogóle piszesz. Mówisz, że na 12 levelu trafiasz w trolla raz na 10 spearów i doradzasz, żeby iść na Soldy ? Albo Dwarf Guardy: 'niskie skille stykna'. Wiadomo, że można tak grać, ale doradzać coś takiego 'newbie' ? Przecież to jest posyłanie go na pewną śmierć ! |
|||
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() Hmmm no ja jakos tak expilem i nie wymagalo to ode mnie jakis szczegolnych umiejetnosci.
Na soldach bylem ze skillem 40, dawalem spokojnie rade. Na soldo-guardach bylem ze skillem 50, spokojnie dawalem rade. Na guardach w 2giej kopalni bylem ze skillem 60, spokojnie dawalem rade. Na guardach w 4tej kopalni bylem ze skillem 65, no tu juz jak bylo 850+ ludzi byly czasami male problemy, ale tylko male. Poza tym to byla moja opinia, a nie porada. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Najtrudniejszy początek zawsze mają magowie i druidzi. Na pvp zwykle każdy ma trudny początek
![]() ![]() A co do ostatniego pytania, to nie koniecznie, ale nie jest to wykluczone, zalezy to przede wszystkim od sposobu polowania. Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 20-05-2005 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Według mnie paladynem początek jest lepszy od sorca/druta a gorszy od knighta ale to tylko moja opinia
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() @up
a według mnie najłatwiejszy Oo na rooku jeździmy tymi swordami itp. i zbieramy speary!! potem na mainie wystarczy 10 spearów...eq z rooka i jedziemy na trolle zbierać kase na coraz lepsze. Według mnie jest najltatwiej! |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Cytuj:
chyba, że jesteś suiterem ![]() @topic: Paladyn ma trudny start, bo nie zawsze ma z kim trenić skille. Jak dotrenisz skille do 45/20 to już leci z górki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() [quote=VMendaV]Moim zdaniem paladyn ma najłatwiejszy start
![]() ![]() ![]() ![]() lol no i co ze ma mana shield skonczy mu sie mana i co mfy bedzie pil:> ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() [quote=Sir Duet]
Cytuj:
Część punktów do podziału idzie u knighta na cap, u palka mniej. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() Chyba warto poskillowac zeby gra sie stala latwa?
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Grałem sorciem i pallem powiem,ze sorc ma o wiele bardziej trudny start (szczególnie na e pvp). Zaczałem grac pallem i jest spoko, dista mam 30 i zabijam mino guardy z luku, bo włócznie mi sie znudzily (tzn.ich podnoszenie) . ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Mi sie wydaje ze palek ma bardzo latwy start poniewaz nie musi za duzo trenowac poniewaz skille szybko leca,nie musi miec dobrego eq bo wali z dystansu i w poczatkowej fazie gry palek najszybciej lapie exp.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() w cyclo na full spawnach to zrobic 100k expa to jest 3-4 godziny jak sie ma uhy, level i skille... o eq nie wspomne
![]()
![]() |
#40 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() [quote=mejlun]
Cytuj:
Palek od biedy ujdzie do blokowania slabszych stworkow ale na soldnego hunta raczej sie nie nada .. |
|
![]() |