Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-05-2005, 14:55   #21
Lord Sauron
Użytkownik Forum

Lord Sauron's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie

Domyślny

Co do błędów to czasem chyba można się pomylić ile razy wy się mylicie . Tylko znaleźliście sobie Saurona na którym możecie się wyżywać jak na zabawce . Wy jak popełniacie błędy to ja wam nie pisze co do szczegułów waszych błędów . Zastanówcie się bo zachowujecie się jak wyrocznia taka co za mały bład skazuje kogoś na wygnanie .
Lord Sauron jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2005, 19:34   #22
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Drogi Sauronie co mam do jasnej cholery zrobic żebyś przestał zakładac takie durne tematy. Czy to ze wiele uzytkowników zwraca ci uwage na to, nie dociera do ciebie ?? . Czy sadzisz ze to jest spisek, poniewaz inni zazdroszcza ci tego daru zakladania cudownych, debesciarskich tematow. Niestety Sauronku chodzi nam tylko o to azeby w konciku RPG, do ktorego mam szacunek, nie powstawaly tak głupie tematy. Jezeli jestes spragniony rozmow na temat RPG / Fanstasy idz sobie na Chata i mozesz tam siedziec 24 h, napewno znajdziesz tam ludzi podobnych do siebie. OFF top: Mala rada uwazaj kto jest po drogiej stronie slyszalem ze jest popyt na 14 letnich chlopcow.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline  
stary 15-05-2005, 08:36   #23
Lord Sauron
Użytkownik Forum

Lord Sauron's Avatar

Domyślny

Dzięki wam chłopaki to oznacza że nie mogę pisać w tym działe a myślałem że forum jest dla każdego a tu wy mi nie pozwalacie pisać tematów to już chore . Nie chcecie pisać w tym twmacie to nie piszcie nawet jeśli jest badziewny ale nie będziecie mnie tu ustalać warunków ani to co ja mam robić . To moja sptawa gdziepisze ja się wasztch Topiców nie czepiam . Ale pżyjemy zobaczymy . Widze Resthin że moje słowa mass w d*** to ja też cie mam w D**** .
Lord Sauron jest offline  
stary 15-05-2005, 20:37   #24
Storm Silverhand
Użytkownik Forum

Storm Silverhand's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2005

Domyślny

Ofkorz to twoja spTawa -.-
stary 15-05-2005, 21:35   #25
Kredi
Użytkownik Forum

Kredi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń

Stan: Niegrający
Domyślny

omagad (".) co za ludzie... czy jest na sali MOD?!(.")... Zamknij temat i tym co zaczeli na siebie wrzucac po ostrzezeniu -.-
stary 16-05-2005, 04:21   #26
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

no to zaczynamy lustracje
Cytuj:
Mam to gdzieś co piszecie . Ja pisze swoje a wy swoje . Mam was w D**** .
Sikasz pod wiatr chłopcze. A wiesz że to się nie kończy dobrze.
Cytuj:
Co do błędów to czasem chyba można się pomylić ile razy wy się mylicie . Tylko znaleźliście sobie Saurona na którym możecie się wyżywać jak na zabawce . Wy jak popełniacie błędy to ja wam nie pisze co do szczegułów waszych błędów . Zastanówcie się bo zachowujecie się jak wyrocznia taka co za mały bład skazuje kogoś na wygnanie .
Z doświadczenia powiem ci że nikt nie staje się ofiarą bez powodu lub "dla jaj". Jeśli uważasz zę esjteś ofiarą na której się wyżywają to może pójdź do psychologa, albo sam pomyśl czemu tak ci się wydaje /czemu tak się dzieje?
Piszesz tematy które nie zawsze są najgłupsze, ale żaden z nich nie ma większego sensu - owszem rozumiem że chcesz tutaj o czymś pogadać, ale sprawa jest prosta - zakładając temat o takim cyzmś musisz wyrazić swoje zdanie, swoje przekonania, a nie tylko "czy sądzicie że RPG uczą? Piszcie!" (to był przykład,ale jaki podobny co?)
Cytuj:
Dzięki wam chłopaki to oznacza że nie mogę pisać w tym działe a myślałem że forum jest dla każdego a tu wy mi nie pozwalacie pisać tematów to już chore . Nie chcecie pisać w tym twmacie to nie piszcie nawet jeśli jest badziewny ale nie będziecie mnie tu ustalać warunków ani to co ja mam robić . To moja sptawa gdziepisze ja się wasztch Topiców nie czepiam . Ale pżyjemy zobaczymy . Widze Resthin że moje słowa mass w d*** to ja też cie mam w D**** .
Forum jest dla każdego, ale nie oznacza że każdy tam będzie. Siedząc na forum musisz przestrzegać jego zasady i zachowywać się adekwatnie do sytuacji. a co do pisania tematów- znowu polecam psychologa/przemyślenia. Nikt ci nie zabrania pisać tematy, ale pisz je z sensem! A nie to co teraz...
<ironia>Achhh. Tak nie można dziecku warunków ustawić <ironia off> na serio - my nie stawiamy warunki. My mówimy co musisz robić, żeby tu przerzyć w miarę wygodnie. Forum bez warunków to zbyt chaotyczne forum.
a to że się nie czepiasz- twoja sprawa. Krytyka musi być, bo gdy nie ma krytyki pochwała traci swój sens. Ale pożyjemy zoabczymy? to mi brzmiało jak groźba n/c -.-'
Tak więc zaraz reportnę swojego posta i powiem żeby zrobili coś z tym tematem co uważają za stosowne ;P
Co do saurona - świata do siebie nie dopasujesz - możesz się dopasować do niego lub nawzajem się zaakceptować.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline  
stary 16-05-2005, 07:18   #27
Lord Sauron
Użytkownik Forum

Lord Sauron's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Masz racje errion . iem że zawsze nie dostaje się pochwał ale jakoś trzeba żyć brnąć do przodu . Już napisałem przeprosiny do renshiego ale teraz do wszystkich sry za comenty jest mi teraz głupio . A z tym pożyjemy zobaczymy chciałem dodać do tekstu nutke groźby sory za nią . Sory wszystkim . Thx errion za wytłumaczenie wszystkiego . Jeszcze taz przepraszam za wszystko
@errion nie dopasuje świata do siebie w końcu jestem Sauron .
Lord Sauron jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania