![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie
|
![]() Co do błędów to czasem chyba można się pomylić ile razy wy się mylicie . Tylko znaleźliście sobie Saurona na którym możecie się wyżywać jak na zabawce . Wy jak popełniacie błędy to ja wam nie pisze co do szczegułów waszych błędów . Zastanówcie się bo zachowujecie się jak wyrocznia taka co za mały bład skazuje kogoś na wygnanie .
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Sauronie co mam do jasnej cholery zrobic żebyś przestał zakładac takie durne tematy. Czy to ze wiele uzytkowników zwraca ci uwage na to, nie dociera do ciebie ?? . Czy sadzisz ze to jest spisek, poniewaz inni zazdroszcza ci tego daru zakladania cudownych, debesciarskich tematow. Niestety Sauronku chodzi nam tylko o to azeby w konciku RPG, do ktorego mam szacunek, nie powstawaly tak głupie tematy. Jezeli jestes spragniony rozmow na temat RPG / Fanstasy idz sobie na Chata i mozesz tam siedziec 24 h, napewno znajdziesz tam ludzi podobnych do siebie. OFF top: Mala rada uwazaj kto jest po drogiej stronie slyszalem ze jest popyt na 14 letnich chlopcow.
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki wam chłopaki to oznacza że nie mogę pisać w tym działe a myślałem że forum jest dla każdego a tu wy mi nie pozwalacie pisać tematów to już chore . Nie chcecie pisać w tym twmacie to nie piszcie nawet jeśli jest badziewny ale nie będziecie mnie tu ustalać warunków ani to co ja mam robić . To moja sptawa gdziepisze ja się wasztch Topiców nie czepiam . Ale pżyjemy zobaczymy . Widze Resthin że moje słowa mass w d*** to ja też cie mam w D**** .
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Ofkorz to twoja spTawa -.-
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() omagad (".) co za ludzie... czy jest na sali MOD?!(.")... Zamknij temat i tym co zaczeli na siebie wrzucac po ostrzezeniu -.-
#26 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() no to zaczynamy lustracje
![]() Cytuj:
Cytuj:
Piszesz tematy które nie zawsze są najgłupsze, ale żaden z nich nie ma większego sensu - owszem rozumiem że chcesz tutaj o czymś pogadać, ale sprawa jest prosta - zakładając temat o takim cyzmś musisz wyrazić swoje zdanie, swoje przekonania, a nie tylko "czy sądzicie że RPG uczą? Piszcie!" (to był przykład,ale jaki podobny co?) Cytuj:
<ironia>Achhh. Tak nie można dziecku warunków ustawić <ironia off> na serio - my nie stawiamy warunki. My mówimy co musisz robić, żeby tu przerzyć w miarę wygodnie. Forum bez warunków to zbyt chaotyczne forum. a to że się nie czepiasz- twoja sprawa. Krytyka musi być, bo gdy nie ma krytyki pochwała traci swój sens. Ale pożyjemy zoabczymy? to mi brzmiało jak groźba n/c -.-' Tak więc zaraz reportnę swojego posta i powiem żeby zrobili coś z tym tematem co uważają za stosowne ;P Co do saurona - świata do siebie nie dopasujesz - możesz się dopasować do niego lub nawzajem się zaakceptować.
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |