|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() A jak dojść do kazz.Ma może ktoś jakomś mapke lub nie wiem bo jak idzie się do venore jest drogowskaz kazzdron ale wejścia nie widze
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() kup klucz do troli sa blisko ab 3 poziomy troli i se poexpujesz
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale mi chodzi o szybki exp żeby mieć ten 17-20 level i 25 mlv na SD.
Takei pytanie czy Dwarf soldiery i Guardy biją mocno bo soldiery to z kumplem druidem ześmy jechali z hmm i fb to mialbym jakieś szanse z soldierami sam? EDIT:Na którym levelu moge iść na GS? |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() bloody poszukaj dawalem mapke pzred chwila jest gdzie temat jak dotrzec do kazz,
o gs tez jest napisane w poscie gs dla knaja czy jakos tak ciezko poszukac
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to znajde Knight a sorcek to 2 inne klasy
![]() Edit:Znalazłem już to jak dojść troche czasu temu.. ![]() EDIT2:Tibia ruszyła ja nabiłem 1 level i zabijam sam cyce bez większego problemu fire bombem(bez też ale wtedy jest dłużej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Jeśli chcesz dobrze poexpić i zarobić niezłą kasę to przeczytaj to.
W Thais,pod ziemia są super potwory! RATY! Tylko uważaj,bo moga zabić cie w 1 strzale. |