|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() osobiście uważam że nieznajomość języka angielskiego nie jest ujmą dla nikogo
nie każdy ma warunki żeby sie go uczyć itd ja na ten przykład mam w szkole język niemiecki zaawansowany a angielski podstawowy i nigdy nie będe umiał angielskiego bo mamy facetke która mówi do siebie i nie wiadomo o co jej chodzi a tacy brazylijczycy/wenezuelczycy możliwe że nie mają w szkole żadnego języka obcego więc skąd mają umieć rozmawiać po angielsku(albo są to ludzi 10-12 lat i jeszcze nie mieli styczności w szkole z językiem obcym)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() mhmnn ten koleś miał może te 90 iq....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() az sie nie moge powstrzymac zeby swoich nie dorzucic:
![]() ![]() pancras dragonheart -.- looknijcie na tibia.com lvl Ostatnio edytowany przez Nozuman - 09-05-2005 o 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() mmmm, szczerze mowiac na temat tematu i pierwszych ssków to twój jak i ich "inglisz" jest naprawde mierny więc nie ma co sie podniecać chociaż ty wiedziales co piszesz ;P, a on juz chyba nie bardzo
![]()
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@Topic :Ten temat jest bez sensu ,a jego autor w ogóle ja nie wiem co tu robi ten temat .Gdyby każdy zrobił historie o brazylijczykach to by tego było pełno .Po drugie czemu to jest w zdjęciach ?
WItamy w sieci Plus Gsm ,został pan połączony z tibią.pl Ostatnio edytowany przez Warlord Xion - 09-05-2005 o 08:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Nie wiem czy ktos juz to pisał ale nie każdy musi umieć płynnie posługiwac się angielskim :/
Np. Oni są z Wenezueli,więc NIE MUSZĄ posługiwać się innymi językami ;/ @Evilus Skoro już o tolerancji mowa,to nazwe narodu lub członka innego narodu pisze się z dużej litery,bo jest to dowód że szanujesz ten kraj...A ty napisałeś z małej więc się tam nie pień do innych tylko sam się edukuj ![]() Ostatnio edytowany przez -Res- - 09-05-2005 o 08:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Twój "angielski" jest perfekcyjny, zwłaszcza stwierdzenie:
"where are is slimes?" znaczy mnie więcej "gdzie są jest silmy?" Jeśli kogoś gnębisz za nieznajomośc angielskiego to sam powinieneś go znać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() to jest przykład noob i nieuków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() wana hunted? problem? ok?ok? blz
Hm..Dziwne zjawisko. Z jednej strony krwiożercza bestia grożąca graczom, a z drugiej niepewny młodzieniec, który z miłości do świata najpierw pyta ![]()
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lavio C~~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 38
Skille: 21/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Nie które hight levele takie są....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Hmm, wątpie w to, że ktokolwiek tutaj zna gramatyke angielską jak i polską w 100%.
Nie jestem orłem w języku angielskim, ale z każdym z kim rozmawiam po angielsku jak dotąd sie dogadałem. A tamten pan, poprostu widać że znał kilka słówek, i niestety z takim sie nie dogadasz. Denerwują mnie ludzie któży zaczeli pisać że gosciu który robił ss'a nie błyszczał gramatyką, ale potrafi się dogadać po angielsku.Więc zanim coś powiecie na temat poziomu gramatyki zastanówcie się jaki Wy posiadacie. Pozdro
I hate ![]() I hate polish nOOb's! I never don't have ![]() Myde~ Ostatnio edytowany przez Mydek - 09-05-2005 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() a chyba to pierwszy i ostatni raz tak jest... heh... nieraz widziałem sorca ponad 80lvl i mówi do knighta ,,armor me"
![]()