|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
anime to animowana manga. Na Hyperze o 21.00 jest GTO - Great Teacher Onizuka (troche glupie jako anime ale manga jest spox) Eee tam ja popieram =] Powiedz Shinjx co mam robic ^^ Moge rozklejac i dawac wszedzie linki. A zreszta - na Hyperze to anime nie masz?
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 13-06-2005 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Noo, ja to nie jestem jakims fanem anime, ale jakby lecialo tego wiecej w TV, to pewnie bym ogladal. Pamietam kiedys lubilem DB i Czarodziejki z Ksiezyca(wspominam goscia z roza w mordzie, co fajnie wymachiwal patykiem i wszyscy tak chcielismy
![]() ![]() @Slangandalfel ![]() "hardly ZA!"- mina jezykowa ![]() ![]()
"Realistyczna grafika dzięki zmodyfikowanemu silnikowi Unreal." Ostatnio edytowany przez Galarion - 13-06-2005 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Pokemony, Digimony, Hamtaro i BayBlade rulez
Wątpie jednak by Tvp wyemitowało kiedykolwiek jakieś anime |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Ehe. I mów do ludzi po imie... khem... nicku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Ja tam wchodze w to, lubie te bajki
![]() Sa takie...jedyne w swoim rodzaju.. Cytuj:
![]() Songo sux ![]() Vegeta sux ![]() Herkules rox !!
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Ja jednak mangi i anime nie cierpię, no ale mogą puszczać w naszej "kochanej" TVP je, bo przecież fani chcą, a mi to specjalnie nie przeszkadza, bo prawie niegdy nie oglądam TVP, tylko ewentualnie jakieś mecze. Ale możliwość na emitowanie tych seansów jest
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() hm... myślałem, że rozmawiamy o jakichś ambitniejszych anime, bo to co oferuje nam polska telewizja do ciekawszych nie należy (niom... trzeba przyznać - niektóre pozycje to klasyki, jak Sailor Moon, Slayers, Tenkuu no Escaflowne, czy Record of Lodoss War... ale poza wspominianmymi tytułami porządniejsze anime emitował jakiś czas temu jedynie Hyper... przykro mi mówić, ale cała reszta wymienionych przez was tytułów to shity, klony shitów i klony klonów shitów, oparte na tej samej, jednowątkowej fabule [a właściwie jej braku] -.-).
Nom... to skoro już objechałem po wszystkim zgodnie z moją naturą, powtórze jeszcze raz swoje pytanie ^^ Kto się wybiera w najbliższym czasie na jakiś konwencik? Reanimka, Teleporcik...?
![]() |
#30 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja jestem żeby wyemitowali w najbliżsyzm czasie takie animki jak:
- Samurai Champloo - Chobits (roxozor ;P) - Slayers - Cowboy Bepop (dorbze napisałem- tak czy siak - klasyka ![]() - Berserka (też dokąłdnej nazyw nie pamiętam - genialne anime) - Full Metal Alchemist To są animki. A co do naruto - mi się to anime akurat podoba - nie jest też jakieś specjalnie wybitne i robi się z niego kolejny Dragon Ball - ale mi to jakoś nie przeszkadza. Co nei oznacza też zę je wywyższam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down Albo Golden Boy? XD Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 16-06-2005 o 09:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chobits nieprzyzwoite? xDDD
Dobrze żeś nie widział powiedzmy "hanaukyo maid tai" albo "agent aika" xDDD A tak co do powższych propozycji... popieram ^^ ale winno się tam jeszcze znaleźć trochę klasyki... "full metal panic", "NGE", "Erufu o karu mono tachi"... Nom i może jakieś lekkie shonen poza chobitsami... "canvas", "air", "tsukuyomi", "kanon"... "air" chyba najciekawszy z całej reszty... no i niedługo ma się ukazać summer special, więc byłoby miło obejrzeć serię tv w telewizorku ;]. "GiTS" ;]
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Bleeeh... te oczy z ośmioma źrenicami i kropelki koło głów.
W dodatku wszędzie krótkie spódniczki, ludzie ruszają się co pół godziny - resztę zajmuje im przeżuwanie czegoś. Bardzo cierpliwi są, skoro ciągle coś żują i nawet nie drgną. Dodatkowo te super-mega mango-fango moce i inne bajery. I pytam: czemu jak ktoś na kogoś krzyczy to zawsze się kurczy? Nie rozumiem.
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No, ale cenię to, że masz na ten temat swoje własne zdanie... chociaż inne niż moje, ale przynajmniej nie dajesz sobą manipulować ;]
![]() |