|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() ehh gra to gra ja gram dla przyjemności i mam GDZIEŚ TE WASZE "A JA MAM LEPSZE SRO I PSTRO" masz lepsze, uważaj żeby nie stracić i tyle co kogo moje skille obchodzą jak mu na nich zależy to niech je robi a śmiać sie może dam ignore i tyle. to tylko jeden z wielu sposobów dowartowania sie, mówiąc że sie ma coś lepsze, zwykle z tej osoby sie śmieją albo jest głupia albo coś i stara sie dowartościować!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() jezeli chodzi o skille to sa skille dupiate, skille przyzwoite i skille dobre. skille dupiate to sa przykladowo skille ~40/40 na 25 levie. przyzwoite skille na takim 25 levie to sa skille ~60/60, a dobre to juz powyzej 70/70. dla czego tak twierdze? otoz jezeli chodzi o knighta skille sa podstawa... niektorzy na 8 levie szli expic, ja trenilem itp itd. efekt taki, ze po kilku miesiacach, ja na premii, gdzie sa bardzo slabe respy mam level 60+ a oni na "komercyjnych" serwerach maja levele max po 30... dla czego tak sie dzieje? moze to dla tego ze ja mam skille 84/82, a oni maja kolo 50 moze kolo 60... wtedy kiedy ja masowo anihilowalem cyce oni maksymalnie mogli zabic minoska... roznice chyba widzicie?
ps: bede sie smial zawsze z ludzi, ktorzy jedyne co potrafia robic to "expic" ludzie czy wy nie rozumiecie ze z dupiatymi skillami nigdy nie zabijecie nic dobrego? mnie guardy ledwo co glaszcza po plecach a uzywam 2handa ( dokladniej dla) i jakos mi exp idzie bardzo szybko. czy taki knight na 30 levie i ze skillami 50/50 jest w stanie zabic choc jednego guarda bez uzywania uhow? ja bylem w stanie...
Hail Mahakam!!! ![]() Ostatnio edytowany przez khazad - 17-05-2005 o 02:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Całkowicie popieram. Sam miałem swoją pierwszą postać knighta, skończyłem nią grać na 27 lvl ze skillami 54/49 bo jeszcze jak zaczynałem nie wiedziałem co to skille :>, więc miałem takie słabe
Teraz mam knighta 10 lvl ze skillami 43/43 już wiem co to skille ![]() |
![]() |
![]() |