|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Exevo Con: 40 many - 15 strzal, więc 1400 many - dostaniemy 525 strzal. 525*2gp=1050gp. Czyli jezeli sprzedamy plecak hmm z zyskiem 1050 to zarobimy. nalezy dodac jeszcze 200 gp koszt runow. 1,250 za bp hmm to cena minimum zeby sie interes oplacal. Im starszy swiat tym cena hmmow wyzsza. na eterni byly moment kiedy za 20 bp hmm placono 38K czyli 1,950 za bp
![]() ![]() Ps. Tak nieoficjalnie dodam ze h levelowi madzy czasem sa tak zdesperowani brakiem hmm, ze kupuja je za pacca ^^ Ostatnio edytowany przez Wojen - 01-06-2005 o 14:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ja radziłbym Ci robić arrows`y...podczas treningu do ok.50-55 zrobiłem ponad bp...
tzn. nadwyżka była taka że expiłem do 17 leva i nie ruszyłem bp strzał... Tąnadwyżke robiłem po powrotach z huntów jak zostawała mana... heh... ;-) Nie robiłem hmm'ów i nie żałuje... Powodzenia... ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2006
|
![]() Zdecydowanie bardziej oplaca sie czarem robisz straly poniewaz:
1.jesli chcesz sprzedawac HMM musisz pierw znalezc kupca na nie 2.to samo z aroows musisz takze znaleac kogos kto ci sprzeda arrows pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |