![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://hunted.tibia.pl/index.php?act...30593&p=307818 proponuje przeczytac to
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() szczerze mówiąc to jeszcze nie dzieliłem się nigdy jakimś wartościowym lootem... ale zawsze miałem taki układ... dla shooterów dawałem tyle żeby im się zwróciło za runy i bolty... a sobie brałem reszte co zostało no i ciut więcej oddawałem dla nich kasy no bo narzekali że nic z tego nie mają... ja jako blocker nie kosiłem wcale expa więc po co oni tak narzekają...
offtopic: skad cachero i inni sorcowie ze starych serverów biorą runy... na nowych swiatach nic trudnego bo każdy sprzedaje UHy i HMMy i SDki ale na starych takiego czegoś niema...
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 26-05-2005 o 13:55. Powód: ORTOGRAFIA :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2004
Lokacja: Steel Home
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ezekiel Armanio
Profesja: Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
Poziom: 58
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja zawsze idę na wszelkie hunty z zasadą, jeżeli nie mam czegoś co ten stwór dropuje to pierwsza rzecz tego typu jest dla mnie, druga dzieli sie pomiedzy bolterów tzn. jezeli polecialyby 2 dsmy na dlach to ja biore jeden a drugi pallki na wspole. Jak polecialby jeden dsm to dla mnie. To samo na demonach , Hero to troche inna sprawa tam dziele 60/40 dla mnie bo koszty pallka przy dluzszych huntach przezywzszaja koszty blokera ja zuzylem 5 bp uh, kumpel 3 bp bolts
![]() ![]()