|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gorgi: Zanim rozwalisz Larę i pocałujesz batmana w tyłek naucz się polskiego - tutaj można np. pograć w pisanie różnych wyrazów w Wordzie. Uruchomcie swoje mózgownice i poczytajcie sobie np. "Wehikuł Czasu" zamiast grać w tibię i inne rozwijające "angielszki" gry. Na gry zawsze czas się znajdzie, teraz róbcie coś pożytecznego, zagracie sobie za 10 lat z wrażeniami zapachowymi i hiper-trójwymiarową grafiką.
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
bardzo duzo można się nauczyć grając w np. F2... że jak strzelisz w mutanta z minigana to czasami sie rozbryzgnie a czasami złapie na pancerz, lub jak walniesz kogoś z młota na narkotykach to przeleci pół ekranu.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nieobecny.
|
![]() Tibia uczy? czego? hi, sell xx cczegostam yes, bye ? zartujecie sobie? jak gadam do goscia a ten mowi "I br"? phi. Jedyne miejsce, to Help chan i te wiadomosci, krote sa na pomaranczowo - one sa zazwyczaj przemyslane i poprawne gramatycznie.
Rozumiem, że można wypracować sobie refleks (Q3, UT, cała reszta), nauczyć się myśleć logicznie (przygodówki) Nauczyć się jakiegoś tam planowania (RTSy, strategie turowe) nauczyć się angielskiego (Planescape: Torment, Fallouty, BG 1&2, NvN), nauczyć się zgrania (Tribes 2, od biedy CS) ale nie mówcie mi że grając w Tibię można się czegoś porządnego nauczyć... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Jako, iż mam troche lat wypowiem się. Gra owszem może uczyć ale nie koniecznie... może nas nauczyć inteligęcje (np. pzreglądając forum i czytać posty BEZ BŁĘDÓW), lub też uczyć czegoś złego np. Erotyka (chodzi mi o gry) GTA 3 itp itd. Ja uważam, że gra może uczyć ale do pewnego umiaru.