|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cloudnt open file <-
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Prze instaluj tibia cam - pewnie usunełej jakis wpis albo rozszerzenie
![]() ![]() BURN BR'ssssssss
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Piękny dead ^^
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Po ch*j masa~ AOL? Przeciez on - jka latwo zauwazyc na filmiku - ma Red Skulla.
Glupota niektorych osob mnie poraza, ale czego spaodziewac sie po 12 latkach... Przestancie lizac du*e Masakowi i Nemtorowi -.- to zalosne, uwierzcie mi nie zosatna dzieki temu waszymi kolegami... |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Za***isty filmik wycinać ***anych PA bo ich ****a nie lubię (może niektórych, srry dla kumpli
![]() ![]() P.S. Rook she PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() i bardzo dobrze!! ...mam nadzieje ze kipera i innych z bw zjedziecie sporo lev. w dół.....a najlepeij żeby przestali tu grać. te szwedasy są gorsze niż dzieci....i zbyt głupi by zrozumieć co to znaczy wypier****j..... niestety w sowim czasie miałem z nimi nieprzyjemności... tak więc DO BOJU EM !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() hehe no nie wiem ale wiem ze ty i mevar (nemtor)to zwykle cioty . po za tym jak all bw by bylo online to nei wiem czy byscie wygrali ,a bw juz moze z nich 5% gra na aldorze i nie maja run wiec latwo mowic czy mevar et i masakrowiec to rzeznicy=d
hail black windows ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() @El'Maginifico
masz racje masskotek spoko ziom jest ;] hmm czy nikt tego niewidzi ze masa po prostu nieumie grac? i widac ze sharuje konto na filmiku gdy bylo cale bw masa normalnie gral, to samo na tym gdy ubili yulopa etc tez zabili z ue, a tutaj on z nemtorem niemoze zabic kiperlany? ludzie zastanowcie sie bo wasz idol to lamer ktory sam nic nie zrobi ;p Ostatnio edytowany przez Fadix - 19-05-2005 o 12:38. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() Drah:
Masakrowiec na filmie nie ma red skulla, czas iść do okulisty ^.^ Ludzie czego wy chcecie od 12 latków? Niektóży nie są debilami/idiotami/noobami. Tylko wy sobie to ubzduraliście na podstawie paru przedstawicieli tej strony głupszej 12-o latków.
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() o.0 fan masy sie odezwal
autograf plx autograf plx autograf plx autograf plx |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Masz racje masa nie ma red skulla, moj blad, nie zwrocilem uwagi, jeszce niedawno mial.
A co do 12 latkow... Przez takich 12 latkow Polacy sa uwazani w Tibii za noobow, czasem wstyd sie przyznac, ze sie jest z Polski... |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Nie wazne czy ma rsa czy nie ! Przeciez i tak tam nie ma nic tak wartosciowego (poza runami itp) Oni uzywaja SSkinow i Elvenow wiec i tak AOL jest zbedny.
Te Moviesy z wojy od masy zawsze maja w ciul komentarzy ( wiekszosc zbednych i typu : GZ to bylo świetne) ![]() Burn BW'Ssss
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Masa, nie zapomnaj naszych huntow na mino na 30-40 lvlu ![]() @zygmunt-apollo Skoro tak mowisz, to powiedz dlatego BW pz camping? -.- Ostatnio edytowany przez Vermyn - 20-05-2005 o 08:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() Drah: No może niektórzy to nooby spod średniej : O
Ale to powód żeby 12 lat zrobić jako wiek zakazany?, żeby sie bali napisac ze maja 12 lat bo ich od noobow wyzwa albo: "co taki 12-o latek morze* wiedziec o czymśtam" hrhr >:-) *błąd celowy huahau ; o mi obrońca ucisnionych ;<
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 21-05-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
mnie poraza jednak twoja ![]() ty ogladales filmik czy wlaczyles i poszedles herbate sobie robic? ciekawe gdzie masa mial red skulla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Chyba dlugo byla bitwa, skoro tak szybko uh skonczyly sie Kiperlanie.
Gratz chlopaki, tak trzymac ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() << hail masa i nemtor >>
I juz wiadomo kto tu zadzi ![]() ![]() mialem wrazenie jakby Kiper sie cieszyl z tego ze dednal -- chcial jeszcze link ![]() Najlepsze pierwsze UE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dobrze że mu sie skończyły uhy bo to by znacznie dużej trwało tym bardziej że nie potraficie się zgrać z ue -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nono Gratz. Od poczatku wiedzialem ze polacy wygraja ta wojne.
Nie myslalem jednak ze zwyciestwo zajmie wam tylko godzine ![]() Jestem bardzo zadowolony i szkoda mi vertora i yoshumitru jak dedneli wtedy, kiedy prawie cale bw rzucilo sie na nich ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |