|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Moja matka jest nauczycielką lubie ją ale reszta to stado dzikich wiwern nad Shire (lol)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Temat jest raczej bezsensowny. Takie incydenty jak bicie uczniów przez nauczycieli (chodzi mi o to, że podchodzi i pięścią w łeb), nie zdarza się zbyt często. Co do nauczycieli w mojej szkole są raczej dobrzy. Jeśli takie rzeczy zdarzają się w twojej szkole - współczuje, ale nie wiem po co zakładać takie tematy.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Chłopic wymyślił jakąś tandetną historię i się podnieca ;/ albo trafił na sobie równego nauczyciela
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() U mnie w sszkole jest fajnie tylko nauczycielka od histori wyglonda jak mumia włosy białe rzes nie ma tylkko ma kredkom namalowne hehe a jak spojzy do moze zamienic w kamien
![]() ![]() ![]() Ps sorka za ortografie spieszylem sie xD |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() U nas maksymum przemocy wobec uczniów to rzut drewniakiem [TM] pani od polaka, i rzut kredą [TM] j.w..
Tak w ogóle, to wy cieszcie się, że żyjemy w nowoczesnym świecie, i nie ma kar cielesnych w szkołach. Bo około 50 lat temu były, oj, bynajmniej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wikt, uprzedziles mnie troche.
![]() Wlasnie co do kar cielesnych. Dawniej nauczyciele lali uczniow jak lecialo. Nie bylo zadnych spraw, afer. To bylo normalne. Uczen byl "niegrzeczny", dostawal kilka razy dyscyplina. I wtedy uczniowie byly spokojnie. Nie bylo pyskowania nauczycielowi, nic. Profesorowie byli swieci i co powiedzieli, zrobic trzeba bylo. Nikt nie mial "ale". Wtedy nauczyciele mieli normalna prace. A teraz? Polowa uczniow zachowuje sie tak, ze szkoda gadac. Pyskuja, przeklinaja, nie maja zadnej pokory przed nauczycielami. No i jak tu wytrzymac psychicznie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() Tak, i specjalnie nauczyciele przychodza do szkoly zeby udupic i gnebic uczniow czerpiac z tego wielka przyjemnosc
![]() Nauczyciele maja ciebie tak samo dosc jak ty ich. Jestes troche przewrazliwiony. Jak ty nie mozesz wytrzymac z 1 nauczycielem to jak nauczyciel ma wytrzymac z 30+ bachorami?! Zdarzaja sie rozne przypadki, nie mowie ze nie ma wrednych nauczycieli. Ale jak patrze czasem na moja klase to sie nie ktorym ticzerom nie dziwie.
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() skoro masz jakies marne oceny i sam jestes chamski to sie nie dziw, w takiej sytuacji kazdy naczuyciel ma satysfakcje jak by cie udupił po uszy.
U mnie nauczyciele sa "po***ani" jeden slepy, drugi głuchy itp
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() do autora tematu: wiesz... cala ta twoja opowiesc wyglada mi na 'troche' naciagana
![]() ![]() co do przemocy w szkolach... gnebienia uczniow itd... owszem, i w mojej szkole sa typowo wredni nauczyciele... nie chodzi mi tu o to ze duzo wymagaja, bo to jest tu normalne... ale chodzi mi o przypadki takie ze np. uczen jest chory, nie przyjdzie na jakis sprawdzian, nauczycielka mysli ze nie przyszedl specjalnie itd i mimo ze pozniej sie stara zeby to nadrobic, pozaliczac spr, to i tak on juz u niej zawsze bedzie 'zly', i bedzie mial przeje... mnie to akurat spotkalo :-/ ale mam to gdzies, nie mam zamiaru psuc sobie zdrowia wredną nauczycielką ![]() a co do bicia... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Nie wierzę w ani jedno słowo, napisane przez autora tego tematu -.- Nie wierzę, żeby nauczyciel bez powodu uderzył ucznia. Nawet jeśli byłaby to prawda, co jest w 90% niemożliwe, to wystarczy iść na komende i nauczyciel dostanie kuratora. Gwarantuję, że się uspokoi, znam to z autopsji
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() U mnie nauczyciel pobił ucznia kilka razy. W sumie to miał mocno naciągany powód, no ale "we don't need a reason" -.- cud że jeszcze "uczy" (straszny idiota z niego) bo ja na miejscu dyrektora wy***ałbym go na zbity pysk -.-
|
![]() |
![]() |