Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-05-2005, 21:32   #21
Gum3z
Guest

Domyślny

U mnie w szkole był "ochroniarz" (Jeśli można go tak nazwać) ale ..... się przydał bo palił papierosy z dresiarzami... x/
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-05-2005, 21:34   #22
Da'blade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Domyślny

Moja matka jest nauczycielką lubie ją ale reszta to stado dzikich wiwern nad Shire (lol)
Da'blade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 21:47   #23
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Temat jest raczej bezsensowny. Takie incydenty jak bicie uczniów przez nauczycieli (chodzi mi o to, że podchodzi i pięścią w łeb), nie zdarza się zbyt często. Co do nauczycieli w mojej szkole są raczej dobrzy. Jeśli takie rzeczy zdarzają się w twojej szkole - współczuje, ale nie wiem po co zakładać takie tematy.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-05-2005, 21:54   #24
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
Po tym plaskaczu w ryj już jestem pewien, ten ''nauczyciel'' powinien się leczyć.
A ja z tej opowieści wyciągam inne wnoski....

Chłopic wymyślił jakąś tandetną historię i się podnieca ;/ albo trafił na sobie równego nauczyciela
stary 19-07-2005, 17:31   #25
Krosim
Guest

Domyślny

U mnie w sszkole jest fajnie tylko nauczycielka od histori wyglonda jak mumia włosy białe rzes nie ma tylkko ma kredkom namalowne hehe a jak spojzy do moze zamienic w kamien

Ps sorka za ortografie spieszylem sie xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 17:57   #26
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Stan: Niegrający
Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

U nas maksymum przemocy wobec uczniów to rzut drewniakiem [TM] pani od polaka, i rzut kredą [TM] j.w..

Tak w ogóle, to wy cieszcie się, że żyjemy w nowoczesnym świecie, i nie ma kar cielesnych w szkołach. Bo około 50 lat temu były, oj, bynajmniej.
stary 19-07-2005, 18:22   #27
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Wikt, uprzedziles mnie troche.

Wlasnie co do kar cielesnych. Dawniej nauczyciele lali uczniow jak lecialo. Nie bylo zadnych spraw, afer. To bylo normalne. Uczen byl "niegrzeczny", dostawal kilka razy dyscyplina. I wtedy uczniowie byly spokojnie. Nie bylo pyskowania nauczycielowi, nic. Profesorowie byli swieci i co powiedzieli, zrobic trzeba bylo. Nikt nie mial "ale". Wtedy nauczyciele mieli normalna prace. A teraz? Polowa uczniow zachowuje sie tak, ze szkoda gadac. Pyskuja, przeklinaja, nie maja zadnej pokory przed nauczycielami. No i jak tu wytrzymac psychicznie?

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 19:06   #28
Mc macio
Użytkownik Forum

Mc macio's Avatar

Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Mc macio ma numer GG 5146998
Domyślny

Tak, i specjalnie nauczyciele przychodza do szkoly zeby udupic i gnebic uczniow czerpiac z tego wielka przyjemnosc ......ROFL.....

Nauczyciele maja ciebie tak samo dosc jak ty ich.

Jestes troche przewrazliwiony. Jak ty nie mozesz wytrzymac z 1 nauczycielem to jak nauczyciel ma wytrzymac z 30+ bachorami?!
Zdarzaja sie rozne przypadki, nie mowie ze nie ma wrednych nauczycieli. Ale jak patrze czasem na moja klase to sie nie ktorym ticzerom nie dziwie.

http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1
http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2
Mc macio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 19:27   #29
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

skoro masz jakies marne oceny i sam jestes chamski to sie nie dziw, w takiej sytuacji kazdy naczuyciel ma satysfakcje jak by cie udupił po uszy.

U mnie nauczyciele sa "po***ani" jeden slepy, drugi głuchy itp
Cafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 20:01   #30
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

do autora tematu: wiesz... cala ta twoja opowiesc wyglada mi na 'troche' naciagana a juz sam tok myslenia ktory prezentujesz, mowiac ze nauczyciele sa zli, wyzywaja sie na uczniach, gnebia ich itd jest wybitnie bledny i dziecinny nauczyciele to normalni ludzie, zazwyczaj maja ciebie tak samo gdzies jak ty ich... to jest ich praca, obowiazek, siedzenie z bachorami totalnie majacymi ich gdzies to na pewno nie jest dla nich zadna przyjemnosc tak jak to sie tobie i wielu innym wydaje...

co do przemocy w szkolach... gnebienia uczniow itd... owszem, i w mojej szkole sa typowo wredni nauczyciele... nie chodzi mi tu o to ze duzo wymagaja, bo to jest tu normalne... ale chodzi mi o przypadki takie ze np. uczen jest chory, nie przyjdzie na jakis sprawdzian, nauczycielka mysli ze nie przyszedl specjalnie itd i mimo ze pozniej sie stara zeby to nadrobic, pozaliczac spr, to i tak on juz u niej zawsze bedzie 'zly', i bedzie mial przeje... mnie to akurat spotkalo :-/ ale mam to gdzies, nie mam zamiaru psuc sobie zdrowia wredną nauczycielką

a co do bicia... jest u nas tez taka jedna.... uczy od poczatku lat siedemdziesiatych... za siedzenie na parapecie zazwyczaj dostaje sie mocno dziennikiem w glowe albo plecy ale idzie przywyknac i po jakims czasie to sie staje smieszne

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-07-2005, 20:39   #31
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Nie wierzę w ani jedno słowo, napisane przez autora tego tematu -.- Nie wierzę, żeby nauczyciel bez powodu uderzył ucznia. Nawet jeśli byłaby to prawda, co jest w 90% niemożliwe, to wystarczy iść na komende i nauczyciel dostanie kuratora. Gwarantuję, że się uspokoi, znam to z autopsji
stary 19-07-2005, 20:45   #32
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

U mnie nauczyciel pobił ucznia kilka razy. W sumie to miał mocno naciągany powód, no ale "we don't need a reason" -.- cud że jeszcze "uczy" (straszny idiota z niego) bo ja na miejscu dyrektora wy***ałbym go na zbity pysk -.-
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania