|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Co to za roznica w jakiej kolejnosci ustawil te filmy? One sa poprostu nudne, nic ciekawego sie na nich nie dzieje, nawet na trzecim filmiku widac chyba tylko 2 fragi, a filmik trwa ponad 20 minut. Mi chodzi o to, ze w ogole nie potrzebnie je postowal. Ogladnie tych filmow to starta czasu, jakas noobowata postac chodzi i krzyczy jakies bzdury. Jedyny porzadny filmik jaki ostatni widzialem byl z wojny na Danubi. Poza tym wole filmi krecone z perspektywy ktoregos z walczacych.
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() @gimli syn gloina
Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 ![]() @topic Ciekawe czy gdyby ktos z Lego~ zamiescil tu film pokazujacy padajacych czlonkow SF, to pisalibyscie HAIL.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() @Lord Mat
Zabardzo nie wiem co chcesz wniesc do tematu piszac takie cos. To byla jedna z wielu potyczek. Dosyc normalne ze raz padnie wiecej tych raz tych.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() od kumpla mam ten filmik...
http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html DRAGO ROX ROX FILMIK OCZYWIŚCIE MANURA Z LEGO~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() @Melon Nie, nie podobalby mi sie nawet jakbym walczyl, bo ten filmiki nie pokazuja NIC ciekawego poza banda jakichs niskich lvl, ktorzy biegaja za wyzszymi lvl.
@Lord Mat Ty chyba mnie nie zrozumiales. Te filmy mi sie nie podobaja, ale nie dlatego, ze nie sa ustawione w kolejnosci, tylko dla tego, ze NIC ciekawgo na nich nie ma. Ostatni wojenny filmik - jaki mi sie podobal - byl z wojny na Danubi. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Iława
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Widze że sie nie nudziłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Ambellyn nie gra na Azurze poniewaz jest ciagle wojna i sie boji swojego levelku stracic bo jest takim noobem ze bez bles'ow biega <lol> na wojnie jak widzi ze nie ma szans to s*******a gdzie piepsz rosnie, a my ja nie gonimy bo sie wolimy zajac np. Manur'em , Exmind'em itd. bo przynajmnie oni sie nie boja dead'ow.
Aha Lord Mat nagrywal pierszy raz wiec nie zjerzdzajcie go ... bo jak wy pierwszy raz nagrywaliscie to tez nie wiedzieliscie co jak ustawic ! ! ! Hail SF , GoF and Dof I tak Polacy juz opanowali Azure ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() Oby tak dalej !
Silent Force jest i będzie najlepszą gildią na azurze ! Polską , szwedzką i brazylijską !
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() Mam prośbe, czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak się sciąga filmy z Rapshare czy jakos tak??
|
![]() |