Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-05-2005, 13:53   #21
Drah
Guest

Domyślny Re:up

Co to za roznica w jakiej kolejnosci ustawil te filmy? One sa poprostu nudne, nic ciekawego sie na nich nie dzieje, nawet na trzecim filmiku widac chyba tylko 2 fragi, a filmik trwa ponad 20 minut. Mi chodzi o to, ze w ogole nie potrzebnie je postowal. Ogladnie tych filmow to starta czasu, jakas noobowata postac chodzi i krzyczy jakies bzdury. Jedyny porzadny filmik jaki ostatni widzialem byl z wojny na Danubi. Poza tym wole filmi krecone z perspektywy ktoregos z walczacych.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-05-2005, 15:39   #22
Melon
Użytkownik Forum

Melon's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Melon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drah
Co to za roznica w jakiej kolejnosci ustawil te filmy? One sa poprostu nudne, nic ciekawego sie na nich nie dzieje, nawet na trzecim filmiku widac chyba tylko 2 fragi, a filmik trwa ponad 20 minut. Mi chodzi o to, ze w ogole nie potrzebnie je postowal. Ogladnie tych filmow to starta czasu, jakas noobowata postac chodzi i krzyczy jakies bzdury. Jedyny porzadny filmik jaki ostatni widzialem byl z wojny na Danubi. Poza tym wole filmi krecone z perspektywy ktoregos z walczacych.
Mi sie film podoba bo jestem na nim i moi koledzy. Moze jak ty bys walczyl to by ci sie podobal
Melon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 16:18   #23
Rixon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Domyślny

@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.

@topic

Ciekawe czy gdyby ktos z Lego~ zamiescil tu film pokazujacy padajacych czlonkow SF, to pisalibyscie HAIL..
Rixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 16:59   #24
Lord Mat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drah
Dzieki Melon za poparcie. nie mialem czasu ich ustawiac i przegladac bo po 1 musialem sie uczyc a po 2 gdy juz za pierwszym razem mialem wszystko ustawione komp mi sie zwiesil i musialem robic wszystko od nowa. nie chcialo mi sie juz. moze dla ciebie sa glupie zajrzyj na 1 strone i zobacz co napisalem. 2 filmu nie powinno byc ale mowilem ze sie spieszylem...
Lord Mat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 16:59   #25
Lord Mat
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rixon
@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3 Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.

@topic

Ciekawe czy gdyby ktos z Lego~ zamiescil tu film pokazujacy padajacych czlonkow SF, to pisalibyscie HAIL..
A propos tylko 1 osoba padla z SF(zajrzyj: wypowiedz Drazharma..)
Lord Mat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 18:00   #26
Rixon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Domyślny

@Lord Mat

Zabardzo nie wiem co chcesz wniesc do tematu piszac takie cos. To byla jedna z wielu potyczek. Dosyc normalne ze raz padnie wiecej tych raz tych..
Rixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 20:16   #27
kruchy
Użytkownik Forum

kruchy's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City

Evul Hail Sf

od kumpla mam ten filmik...
http://rapidshare.de/files/1823568/M...innor.rec.html
DRAGO ROX ROX

FILMIK OCZYWIŚCIE MANURA Z LEGO~~
kruchy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-05-2005, 20:33   #28
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
@gimli syn gloina

Heh no skoro juz sie tak zapedziles to mozemy zostac na stopniu "Panie i Wladco". Ja rozumiem ze moje zdanie i gratulacje macie gleboko w powazaniu, ale poprostu mowie co sadze. Poza tym osob grajacych tam osob jest o wiele wiecej niz jak to powiedziales 2-3
Elanoz (Fenza), Ambellyn (Thaldus), Nitros (Amilad Erus), z tego co slyszalem Summ (Nareli??). Thora nie licze, bo ma tam zaledwie 30 lvl, i gral tam tylko z nudow.Liczacych sie w wojnie czlonkow Vengeance/Lego jest 2 ( Ambellyn, Nitros ), ew.3 jezeli liczy sie Thora
Cytuj:
Ta wojna toczy sie juz pare dobrych miesiecy i to dosyc normalne ze mogli sie oni nia znudzic. Mysle ze najlepszym na to przykladem sa np. Elanoz, Nitros, Ambellyn, ktorych poziom na Pandorii swiadczy o zaangazowaniu.
Elanoz gra tam na powaznie, ale Nitros kiedy mogl, probowal expic na Azurze, niestety, Minavand go za to skarcil. Co do Ambellyn nie mam pojecia, , ale mysle ze stanalby przed trudnym wyborem gdyby dano mu mozliwosc powrotu do swojego 124 RP

Cytuj:
Zapewne nie, malo kto z polskiego forum lubi Lego~ . Tylko nie wiem co w tym zlego lub dziwnego?
stary 20-05-2005, 15:25   #29
Drah
Guest

Domyślny

@Melon Nie, nie podobalby mi sie nawet jakbym walczyl, bo ten filmiki nie pokazuja NIC ciekawego poza banda jakichs niskich lvl, ktorzy biegaja za wyzszymi lvl.

@Lord Mat Ty chyba mnie nie zrozumiales. Te filmy mi sie nie podobaja, ale nie dlatego, ze nie sa ustawione w kolejnosci, tylko dla tego, ze NIC ciekawgo na nich nie ma. Ostatni wojenny filmik - jaki mi sie podobal - byl z wojny na Danubi.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 15:34   #30
Marsel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holy Uher
Hiho pamieta mnie moze ktos jeszcze z mojej dawnej azurki ? (zamknij morde poncki) teraz na selence sobie gram i pozdro dla sf i wogole wytepcie wszytkich szwdow
lol lole lolish lopek lopez lola dedoliana i inne dupska tam byly
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-05-2005, 16:59   #31
HACZYK
Użytkownik forum

HACZYK's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Iława

Stan: Usunięty
HACZYK ma numer GG 8195498
Domyślny

Widze że sie nie nudziłeś to i tak jest dobry pomysł
HACZYK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-05-2005, 15:32   #32
Gargusiek
Guest

Domyślny

Ambellyn nie gra na Azurze poniewaz jest ciagle wojna i sie boji swojego levelku stracic bo jest takim noobem ze bez bles'ow biega <lol> na wojnie jak widzi ze nie ma szans to s*******a gdzie piepsz rosnie, a my ja nie gonimy bo sie wolimy zajac np. Manur'em , Exmind'em itd. bo przynajmnie oni sie nie boja dead'ow.

Aha Lord Mat nagrywal pierszy raz wiec nie zjerzdzajcie go ... bo jak wy pierwszy raz nagrywaliscie to tez nie wiedzieliscie co jak ustawic ! ! !

Hail SF , GoF and Dof

I tak Polacy juz opanowali Azure
  Odpowiedz z Cytatem
stary 22-05-2005, 19:09   #33
MatuS
Użytkownik Forum

MatuS's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005

Domyślny

Oby tak dalej !
Silent Force jest i będzie najlepszą gildią na azurze !
Polską , szwedzką i brazylijską !
Świat : azura
Wogule niegram w tibie tylko forum odwiedzam
MatuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-05-2005, 13:56   #34
Ghostowski
Guest

Domyślny Pytanie

Mam prośbe, czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć jak się sciąga filmy z Rapshare czy jakos tak??
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania