|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: Matek Uciekaido
Tepię jego sługi ? Nie rozumiem... Dla Twojej wiadomości dla mnie Szatan czy jego sługi nie istnieją, a po prostu nie lubie jeśli się o nim mówi w taki sposób jak postujący powyżej osobnicy. re:Taśkwa Z tą pomarańczową rewolucją to był żart, panie God-Lover, a co do USA, poprostu niektórych denerwują ich posunięcia polityczne, które miały miejsce m.in w XX wieku. (Kuwejt, Wietnam czy stosunek do emigrantów). re: Down Jasne Ostatnio edytowany przez Berials - 02-06-2005 o 22:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() Tepię jego sługi ? Nie rozumiem... Dla Twojej wiadomości dla mnie Szatan czy jego sługi nie istnieją, a po prostu nie lubie jeśli się o nim mówi w taki sposób jak postujący powyżej osobnicy.
jak możesz tego nie rozumieć?może dla Ciebie sługą szatana nie jest hitler ani stalin;| @topic ![]() @"muzyka techno, hiphop, "taa i jeszcze co.totalne dno. Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 04-06-2005 o 08:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() WTF? Co to jest "komórki telefoniczne"?
![]() Nic nie rozumiem z tego. Może mi ktos powiedziec o co on sie pyta? |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Przekleństwem jestesmy MY, LUDZIE. Wiem, ze dla jednych bedzie to dziwne i oburzajace, ale zastanowcie sie nad tym i spojzcie na to co napisalem wlasnie pod tym katem. Uwazam, ze czlowiek powinien zyc w zgodzie z natura i niepowinien jej ksztaltowac (wiekszość pomyśli, że znalazł sie kolejny z partii zielonych). Wydaje mi sie ze ludzie to pasozyty zerujacy na tej planecie (i doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze ja tez jestem takim pasozytem) Nad tym tez sie zastanowcie. Człowiek wiecej uczynil zlego niz dobrego. A jezeli odniesie sukces to rzadko kiedy dotyczy to calej planety. Ludzie martwia sie tylko o siebie i swoj gatunek (w znacznej wiekszosci, chodz sa i wyjatki). Przepraszam bardzo jezeli kogos urazilem swoja wypowiedzia
Ostatnio edytowany przez Szpicel - 04-06-2005 o 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
@up Gdyby nie my to robiłby to inny gatunek...
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: pawelekthedruid
Skoro napisałem, że nie wierze w Szatana, to chyba logiczne, że dla mnie on nie ma sług w żadnej postaci. Hitler czy Stalin byli ludźmi, a nie sługami Szatana. Przynajmniej ja tak to interpretuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() @re up: Ja rowniez w niego niewierze (w tym sensie ze nie oddaje mu czci) ale wieze w to ze istnieje. Ale przeczytajcie sobie "Dżume" A. Camus'a i dowiecie sie ze bakcyl dzumy (czyt. zla) tkwi w kazdym z nas.
@re up up: Jezeli mialby to robic inny gatunek to szczerze mowiac wole byc ofiara niz oprawca, ale dalej jestem zdania ze to ludzie sa najwiekszym zagrozeniem Ziemi. Prowadzimy zbyt konsumpcyjny tryb zycia i w wiekszosci jestesmy egoistami, gdyby czlowiek nieprowadzil tak ekspansywnego trybu zycia swiat bylby lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Jak wolisz być ofiarą to twoja sprawa. Ja wole żyć tak jak teraz niż być teroryzowanym przez jakieś zwierzęta
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Moze powybijajmy glodujacych?? Wtedy populacja sie zmiejszy. Powibijajmy tez takze nieco USA, Korei, Brazylii i Chin - wtedy zmiejszymy produkcje zywnosci. Czy to bedzie mniej ekspansywne?? Przeznaczeniem kazdego gatunku jest wyginac- niewazne jak jest inteligetny. A jak to zrobimy... who cares?
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() MAm nadzieje że nie dojdzie do zagłady ludzkości o ile ludzie nauczą się w pełni korzystać z mózgu. I wcale nie chodzi mi oto żeby zmądrzeli bo są głupi.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jak wy to biedaki przeżyjecie. Ludzie zabijają się na wojnach, codzienny terrozryzm, umieranie z głodu, zamaraznie w zimie, ale wy tu musicie cierpieć na temat "co to będzie". Weście przestańcie coniektórzy takie głupoty pie*dolić, wywody niewarte uwagi, to mi zaczyna powolutku przypominać bloga co drugiego ql ziomala 12 letniego z kompleksem małego kolberka w zamałych gaciach... ale co tam, też troszkę głupot popieprze: "Ludzie powinni się opamiętać". Ludzie! Argh, o jest jak polskie hip-hopolo. Wszyscy to wiedzą, ale i tak prawie każdy to powie i będzie mówić jak nam źle w POlskich obrzyganych blokowiskach. Argh.. Ja rozumiem, że ktoś to jeszcze uargumentuje, powie coś od siebie, a nie to co prawie wszyscy w kółko powtarzają.. Ludzie się nie opamiętają, ktoś mógłby nazwać nasze czasy czasem globalnej komercjalizacji, chyba miałby rację, nie ma co dlaej pisać, all wiemy, że każdy chce tylko kasy, a na pewno ogromna większość. Tego się nie zmieni. Świat zmierza ku końcowi i jak powiedział Enstein: "3 wojna świaatowoa odbędzie sie przy użyciu potężnych broni, ale 4 odbędzie się przy pomocy kijów i kamieni.".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Ty chyba na saksy do Polski przyjechałeś z Niemiec.Tam myślą(???)że Polska ma 15 lat...
![]()
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() @UP
A skąd wiesz że niemieccy historycy są lepsi od polskich? O historii polski napewno więcej wiedzą polscy historycy.
![]() |
#37 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
A to chyba normalne, ze historyk polski zna historie polski lepiej niz historyk niemiecki (i na odwrot). Cytuj:
Poza tym nie wszedzie ludzie sa niezadowoleni z rzadow (ot chocby irlandia albo anglia). Trzeba sobie wybierac odpowiednich ludzi do wladzy, a nie np. takiego posla florka z big brothera albo wariatow z LPR. Nacjonalizm - nie, podzial na narody - tak. Skoro istnieja rozne narody, to naturalny jest podzial na nie. A nacjonalizm jest oczywiscie zbedny. |
||
![]() |
![]() |