|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Mam kolejne pytanka
![]() 1) Od czego zależy respawn potworów czy jeżeli pójde na server gdzie gra więcej osób to jest szansa że trafie na więcej potworków ?? 2) wytłumaczcie mi zasady servera z narzuconą walką pvp ( pvp-enforced ) 3) Przedstawcie mi jakieś przybliżone obrażenia strzał lub boltów Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1. Nie, respawn jest taki sam na wszystkich serverach. To zależy tylko i wyłącznie od obecności graczy w danym respowisku. Jeśli np. na szczurach chodzi kilku graczy to resp będzie dość wolny, bo co chwila ktoś będzie go blokował (tzn. stał w miejscu gdzię coś się respi).
2. Na takich serverach można zabijać bez jakichkolwiek ograniczeń. Nie ma żadnych skulli. Nie ma również banów za nadmierne zabijanie graczy. Ponadto gdy zabijesz wyższy level od swojego to dostajesz 1% jego całego expa. 3. Dużo zależy od twojego skilla dista. To on decyduje o wielkości udeżeń. Decyduje również siła obrony potworów i graczy. Może on skutecznie zmniejszyć (np. Dwarf Guard), lub zwiększyć (drobny slime) wielkość udeżenia. Ostatnio edytowany przez Wucior - 30-05-2005 o 19:12. Powód: błędzik |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Cytuj:
1. od około 55 się opłaca, ale można zacząć wcześniej 2.Niebędziesz miał white<białego skula>, otrzymuje się go za zaatakowanie innego gracza. 3.Ja uważam że wpływa... ale jest wiele teori na ten temat. 4.Nie, level niema znaczenia. 5.Nieskończenie wiele??!! 6.Z potworami można do 45~, puźniej z monkiem<summon> do około 60~ i w końcu z kolegami 7.Zależy na jakim servie ale myśle że około 3k<średnio> 8.Może masz załączone Save Mode lub grasz na non PvP, lub Strzelasz na battle window~ ;]
![]() |