|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() "Coś się kończy, coś zaczyna..."
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Dopiero jedna bitwe wygralismy.
Nie podniecajcie sie tak ![]()
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.
Gdyby koza nie skakała to by w zęby nie dostała. Hehehe akcja przeprowadzona fanatastycznie, szkoda ze musiałem wtedy dać loga ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Yobak - 22-05-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Perfekcyjnie przeprowadzona akcja(widac ze przemysleliscie sprawe).Tamci nie mieli zadnych szans.Takie filmiki az chce sie ogladac.Wiecej takich wojen
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja was nie rozumiem , po co sie podniecacie tak jak dopiero wygraliscie 1 bitwe i to tylko dlatego ze Guildia Avis nie wiedziala ze Sunblade~ jest w wojnie i zostala trapnieta w kanionie, wiec ...? myslicie ze to juz wygrana wojna jest? 1 bitwa to nie koniec wojny -.-
Btw , 21:50 Bezelq: ****a mac mialem wlamanie na rl ;/ 21:50 Bezelq: ***owo ;/ 21:50 Bezelq: ale jakies po***y 21:51 Bezelq: komp jest telewizory sa dvd jest LOL =S
www.wielkiejol.com www.bezele.pl ` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania ` DGE. Ostatnio edytowany przez Bongozzpl - 22-05-2005 o 22:07. |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() nauczcie sie zeby magow pierwszych walic bo az wstyd oO
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dzięki tej wygranej bitwie wielu polaków z morgany co bało się cuzestniczyć w wojnie teraz zyskało pewności siebie i dużo ludzi chce się przyłączyć do wojny xD.. I z pewnością ją wygramy
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() Tak trzymać. A pamietam jak niedawno Ruthless~ pisał "Ten server jest nasz" Hahahahahaaha! SSIJ
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() lawl zabili 5 osob i wielki szum "bo to polska nie elegancja franca" ;x
no nic.. powiem tylko Hail Avis, Hail Nizahe my bro, Hail Aessa ;x Aha skonczcie z tymi tekstami typu oni PA itd... zobaczycie co sie stanie jak polak dojdzie do wladzy ;x |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Hrabstwo Bieruń Nowy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Domitro Miron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Relief
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 72/71:)
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
mam drugi film z dzisiejszej akcji.. Ale nie wiem czy sie oplaca go tu wklejac, powiem tak.. Dzisiaj remis 1:1 padl Dorlik ze strony avisu i Disasterek(:*) od nas.. W razie czego podaje ten link ![]() tutaj Ostatnio edytowany przez Carissa - 23-05-2005 o 20:18. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, koles wyjdz my tu sledzimy potyczke za potyczka ! wojny a ty mi tu ********** o 50 dedach. Niepodoba ci sie WYJDZ!! JA lubie popatrzec chocby 1 osoba dedla na tym filmie , i sie bede z tego cieszyl, bo dzieki filmowi bylem tam i che caly czas widziec jak rodacy daja se rade!! za przyszlosc morgany. A nikt sie tu niepodnieca -.-
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie z avisu to gracze z titani
i to co teraz powiem przypomnicie sobie Na titani bylo tak samo Oni I tak was udupia ![]() HAIL AVIS~! |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem nie udupia nas jesli morgana polaczy swe sily... ale narazie nie dokńca tak jest
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh bedzie jak z Titania Avis (former of Titania's Heat) nie da wam spokoju do konca jak Unitowi...
Powiem tylko tyle Hail Avis~! Ostatnio edytowany przez Thorvind - 23-05-2005 o 21:26. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz jesli nie bedzie tak " ze niebedzie hunta bo zaplaca to" bedzie zle cza ich do rooka tak jak zaznos t opowiedzial
![]()