|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Dzieki Magus 1 raz mi sie cos takiego zdarzylo nie ale oczywiscie musisz miec zly humor i nie dasz mi upomnienia na priv tylko odrazu oficjalne.
Brawa dla ciebie zycze wielu deadow <lamq> Moze mnie zbanujesz, leje na to.
|
![]() |
#22 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() BTW, mam dobry humor. Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() 1)Mam rozumieć że jak masz ustawione full atak,balance,full def to wpływa na różnice dmg?
2)A co powiecie o Dracon fajnie się tam expi? 3)Co do ds a lider to magus ma racje ale ds ma life drain to chyba sobie troche hp uzupełnią czy się myle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Jesli masz na mysli draconie, to jest tam fajne miejsce, ale czekajac na resp trzeba wlazic pietro wyzej. 3. Teoretycznie life drain powinno nieco leczyc DSa, ale jakos nigdy mi sie nie rzucilo w oczy by sie sam czesciowo uleczyl ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() to hest np. na ragon lair kolo venore smoki i dl
|
![]() |
![]() |