|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() To już ostatnia dawka ss'ów na dziś. Ale może jutro dodam jeszcze ale komentujcie!
1.Spearman ni stąd ni z owąd wyszedł i chce walczyć (dziwne) ![]() ![]() 2.Nie dało się zrobić równego ale taki też fajny evul 999? ;] ![]() 3.A to zostało po ratach ![]() ![]() ![]() 4.Wasp tower ![]() 5.Spearman potrafi uderzyć ![]() Reszte dam później a teraz komentujcie ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() tak sobie czytam posty i musze sie wtrącić bo Pacek jest tylko jeden (zgadnijcie kto??) a to jest lord paciek, pragne tez zaznaczyć że fajne screny, i że ja również posiadam postać na roku "Pacek man"sie ona zwie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up: To miało być czytane Zdjęcia Lord Paćka, ale to jakos mi dziwnie wyglądało
![]() I jedno pytanko. Czy to są zdjęcia Lord Paćka czy wszystkich rookslayer'ów bo już 2 dało swoje zdjęcia nieproszenie ![]() ![]() To kolejna dawka ss'ków jak bedzięcie komentować to dam więcej i dużo lepsze. 1.Kolejka do mino hell (i znowu mnie bije ten mino ;P) ![]() 2.Gildia ;] Pozdro dla Fujuwu ;D ![]() 3.OOps ;/ nawet ja sobie z tym nie dam rady ( ![]() ![]() 4.Wieża Orc'ów ![]() Dobra wygrzebie więcej jeśli będą dobre Komenty ![]() Comments Plx!
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: BiaŁysToK ._.
Stan: Niegrający
Imię: Maxi skywarien
Profesja: Sorcerer
Gildia: n0ne
Świat: n0ne
Poziom: 35
Skille: >.<
Poziom mag.: 52
|
![]() Fajne ss'y :d ale jednak i tak wole main heh
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna dawka ss'ów. Postanwiłem pomimo lagów pójść na mały Huncik.
Ekipa: Lord Paciek (ja) 16lvl 18/22 1.Przywitanie ![]() ![]() 2.Pierwszy Troll ![]() ![]() 3.Jeden nie mógł sobie ze mną poradzić to przyszło dwóch ![]() ![]() 4.Dobrze sie trzymali... ![]() 5....ale jeden nie wytrzymał napięcia ![]() 6.Zawołali swoich małych wojowników... ![]() ![]() 7....którzy też zaczęli sie wykruszać ![]() 8.Kolejnych, dwóch osiłków ![]() 9.Powoli się zmęczyli ![]() 10.Ten wygląda na mocnego... ![]() 11....ale tylko wygląda ![]() 12.Tym razem dwóch? o.O ![]() 13.Tu już groźniej ![]() 14.Ten byczek tylko wygląda na groźnego ![]() 15.W rzeczywistości nie jest lepszy od zielonych kolegów ![]() 16.Tu nie ciekawie ![]() 17.Ale pajączki zaczęły padać jak muchy ![]() 18.Robale też się znalazły ![]() 19.I znowu te pająki niczego się nie nauczyły ![]() 20.UFO?! o.O ![]() 21.I loot z wyprawy ![]() ![]() To wszystko mam nadzieję, że się podobało :>. Bardzo prosze o Komenty i dobre, i złe mówcie co mogłem dodać jeszcze bo się dopiero ucze ![]() Comments Plx!
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Nom mi siem podobają ;] Szczególnie pomysł z l00tpiciem ;]....
Gdybys tak poszedł na hunta na rotach i spearmanach a potem dał l00tpica to musiałby nieźle wyglądać ;]
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hunt na szkieletach
Ekipa: Lord Paciek (ja) 16lvl 18/22 1.Przywitanie ;] ![]() 2.1 strażnik nieumarłego świata ![]() 3.Jakoś szybko się poddał ![]() 4.Nadchodzi drugi kościej.. ![]() 5....który był tak samo słaby jak pierwszy ![]() ![]() 6.Nieproszona pomoc z Nieba (?) ![]() 7.Ten już nie ma szans ;/ ![]() 8.Złe moce już się poddaja ![]() 9.Kończymy wyprawe do podziemi, ponieważ przyszły "pomoce z Nieba" -.- ![]() 10.I 50k expa ![]() ![]() A teraz z innej beczki 11. 16 platynka ;o ![]() I podobało się, jeśli tak to komentujcie, jeśli nie to też komentujcie ![]() Comments Plx!
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 31-05-2005 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to właśnie 16 platyn ;]
1.16 platyn ![]() ![]() Comments Plx!
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Nice Gratz xD
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Von Anix
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Nice Gratz xD
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Bardzo fajne SS'y jak na rook a tak z innej beczki to nie przejmujcie się komentami,bo wiele osób ogląda ale nie każda komentuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() najs, najs.... Gratz platynek i wogóle ;].... Popieram mego przedmówce... Nie przejmuj się komentami tylko dawaj więcej zdjęć ;].... CI którym się podobają to już dali komenta i nię moga zbytnio nabijać postów więć
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może coś ciekawszego..np
![]()
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dziękuje za wszystkie komenty bede dawal więcej jak coś sie znajdzie narazie mam lagi -.-
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() up@ :
wiesz,że cytowanie zdjęć jest wbrew regulaminowi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwykle sski z rooka mnie nudzą, ale te... są bardzo! fajne
![]() P.S Masz fajne komentarze do zdjęć ^^ Cya!
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Faj00we zdjecia
![]() ![]() ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() ![]() ![]() Dawaj more!!! |
![]() |
![]() |