|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Ladnie, ladnie, sporadycznie komentuje czyjes sski, ale dla Ciebie zrobie wyjatek xP. Wszystkie ssy sa fajne, gratz eq, skille tez w porzadku. Domek fajny, ciekawe ile sqm
![]() Jeszcze raz gratz, i powodzenia. Btw. gratz !8 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Dziękuje wszystkim za komenty i innych zapraszam do komentowania, tyle odwiedziń tematu a tam mało postów =(
Mój domek ma bodajże 37 sqm =) Wkońcu dzisiaj wbiłem lvl i to expując na cyclopolis (czego nei robiłem już dawno bo wolno idzie exp), ale dzisaij mi się udało: ![]() Więc tak teraz przedstawia się moja postać... eq i skille widać na obrazku, hp max 1310, mana max 410. Jest dobrze, jak czegoś nei wiecie to pytać, ale na screenie chyba wszystko widać =P ![]() A i mam jeszcze taką małą ciekawostke. Zwiedzałem sobie dzisaj mape i na edron w Stonehange Village trafiłem na pewnądziure z rotami i 1 guardem. Schodziłem w dół i w dół wkońcu trafiłem na dziurę do której nie dało się już zejść, jeszcze specialnie 1 gp położyłem, żebyśie mogli zauważyć, że tam już sie nie da zejść... Koniec mapy czy co? Zapomnieli o niej? =P ![]() No to chyba wszystko to taki mały update był, żebyście mogli coś innego zobaczyć =) Pozdrawiam. <<<PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ OBEJŻEĆ WSZYSTKIE SCREENY TO PRZEGLĄDAJ STRONY POKOLEI, BO CO JAKIŚ CZAS DODAJE NOWE FOTKI!>>>
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() Mam takie pytanko ile zuzywasz hmm/uh podczas godzinki expa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() No nieżle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() Gratz, zrob ze 110, wykonaj ani~ i przerzuc sie na axe jak nie odkryjesz questa na silver mace ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() No planuje wziąść sca i na axe iść (już 65 axe mam =P ).
Skille widać w moim podpisie, no ale mam 86/86. PAMIĘTAJCIE JEŚLI CHCECIE ZOBACZYĆ WSZYSTKIEFOTKI, MUSICIE PRZEGLĄDAĆ WSZYSTKIE STRONY POKOLEI! PONIEWAŻ ZDJĘCIA DODAJE CO JAKIŚ CZAS I SĄ POROZRZUCANE PO TEMACIE!!! =)
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: California- Orange Country- Newport Beach
Imię: Seth Cohen
Gildia: Unstoppable
Świat: Newport Beach
![]() |
![]() Dobra ty sie nie chwal skillami tylko expic idz ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Sski szuper, a domek jest tez szuper, bo widac ze to dom, a nie magazyn zapchany itemami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Charoken
Hahahahhahahaha, Sajmon ty geju jeden no =P I tak wole kobiety, więc musisz obejść się samkiem ![]() Pozdro =)
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Moze ludzie mowia, ze server jest do d#@y, ale i tak ja go lubie. Cartishia, jak dla mnie to poprostu ruless ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() hehe no ładnie ładnie xD mam tez na Galanie charka 23 knight ;pp
Jejihev <17 lv> (polak go haknol) xD
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() No piękne ss'ki jak już mówiłem w 1 temacie to najbardziej lubie Twoje ss'ki i ss'ki Dreamers'ów. One są najlepsze dawaj więcej i z tą dziurą to bardzo ciekawe ;]. Ładne eq i nie martw się może znajdziecie jakiegoś fajnego Cluba a jak coś to treń axe i weź S-Axe z Anni.
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() bardzo ładne zdjęcia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Fakt jest sie czym chwalic -.- @toppic Heh spoko screenki widze ze masz szczescie jezeli o looty chodzi wez mnie kiedys na demony ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Hmm chciałbym Ci pogratulować Levelu....Skilli...A przedewszystkim tego że wróciłeś po hacku . Niewiele ludzi by wróciło ale widać ze masz twardy charakter i się nie poddajesz(Tak 3maj).Gratz nice loociq (Mpa+G legi)..
Pozdro nad More ss plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Andrej Lepper
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 21
Poziom mag.: 4
|
![]() też gram na galanie
![]() ps.kiedyś się z tobą pokłuciłem o Giant Sworda ![]() Ostatnio edytowany przez Patryx - 05-08-2005 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po bardzo długiej przerwie w uaktualnianiu tematu (nie grałem w tibie przez 2,5 miesiąca, czyli przez całe wakacje. Nie chciałem ich zmarnować na gre) postanowiłem wziąść się do roboty i oto skutki:
To na przypomnienie starych dobrych czasów (przed hackiem): ![]() Potem mnie shackowali bo lognąłem się u kumpla na kopmie a on miał keyloggera no i shackowali nas obu. Straciłem całe eq widoczna ne powyższym screenie oraz zapas runek (50 bp uh, 30 bp hmm, 10 bp eplo i 5 bp gfb), mase loota z domku do sprzedania (takiego jak fire axe, knight i crown set itp.) oraz 400k gp. Więc straciłem bardzo dużo (jak komuś się chce to niech sobie policzy ile to k gp łącznie =P) Więc źle się stało, ale mimo przeciwności postanowiłem nadal grać i expić, bo wkońcu to tylko gra, skutek: [IMG]http://img.photobucket .com/albums/v623/Catrishia/Advance/level84.jpg[/IMG] Catrishia z red skullem - nie możliwe =) Leciałem jak burza w wspaniałym eq =P ![]() Pomiędzy wbijaniem leveli trzeba zachaczyć jakiś huncik, żeby eq odrobić =) ![]() Dragon i DL naraz, co to dla mnie =D ![]() Zarabiam kase na guardach no i levelik oczywiście: ![]() Loocik powstał całkiem sporawy i dotego wbiłem 260k expa =D ![]() Okrągła liczba, moje pierwsze 10 milionów expa =D ![]() Próbowaliśmy zrobić pierwszą część questa na ancient helmet i zabic faraona, niestety główny bloker padł i wszytko przerzuciło się na mnie (jeśli dobrze pamiętam to było to 3-4 banshee, faraon i 2 wierzyczki), zdążyłem się uhnąc 2 razy a potem kombo no i padłem. Mam tylko zdjęcie z pokoju przed faraonem z instrumentami: ![]() Jul 28 2005, 16:29:40 CET Killed at Level 86 by Vashresamun No ale nie załamujmy się i gramy dalej, oto następny level =) ![]() Jako, że forum tibia.pl wprowadziło dziwne ograniczenia co do wklejania zdjęć następne zdjęcia za chwile w kolejnym poście =P