![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Kolutib/liado
teoretycznie masz racje ale popatrz: zalozmy ze knight na 40 lvlu ma blue roba a drugi ma g arma. g arm wyniosl drugiego knighta jakies 25k wiecej, czyli na Titanii jakies 10 bp uh. G arm ma te 3 defa wiecej, wiec nie jest to niby jakas rewelacja. ale armor ma duze znaczenie przy obrazeniach. na dluzsza mete knight z blue robem expujacy na guardach bedzie tracil wiecej uhow, i wiecej, i wiecej az w koncu wyjdzie na to ze g arm bardziej by sie oplacal. nie mowimy tu o jednorazowym duelu a o ogolnej przydatnosci.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() ja tam wole b-robe i jestem knightem bo jak laze na jakiespotworki wiecej loot se wezme i uhow
![]() a shielding mi nadrabia armor więc sądze, że knight może nosic b-robe lecz zalezy to tylko od gracza |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Duele w tibi sa tylko dal picu, bo nawet w rl nie ma solo, tylko solo to jest we 2 na kogos ![]() a po drugie, nie wiem ktory knight jak chodzi po miescie bierze uh'ow do ~0 capa........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: kraina miodem i mlekiem płynąca
Imię: Zeus The Franklin
Profesja: Sorcerer
Świat: Ocera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
|
![]() Blue Robe u Knight to srata kasy. Noble Armor ma taki sam def i jest kilka razy tańszy. Lepiej kupić Knight Arma. Blue robe jest dla magów, drutów i pallów, ponieważ oni mają mało capa a blue robe jest lekkie
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do Knighta to na niskim levelu Blue Robe nie jest złym pomysłem, zawsze 2bp UH ma więcej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() A ja bym kupił blue robe bo jak idziesz na soldki to jak wypadnie ci z 10 kusz to moze je wziąci i maszjuz 1600gp i tak az ci sie zwruci kasa za blue robe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
![]() |
![]() U knighta nie patszy sie pszewaznie na wage eq
tylko na arm i def jezeli by knight mial patszec na cap jak druid czy sorc by bujal sie w blue robe ... plate legsah itp. itp. ale dla knighta najwazniejszy jest arm/def bo on ma stycznosc z stworkami a nie sorc czy palek <mowiac o wysokich lvleah> i arm/def ma duze zanczenie a nie cap tutaj mi powiesz ze zakladajac blue robe <22cp> zaoszczedzisz cap na 2 bp run ... zakladajac dsm <114cp> na dlusza mete zaoszczedzisz wiecej niz 2 bp uhs expiac np... of dam pszyklad ... idz expic knightem na cyklopy w blue robe poexpij 2h i zamien blue robe na crown armor zapewniam ze zauwazysz ruznice |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() widze że jestem orginalny! według mnie b-robe jest przydatny nawed dla knighta nie mówcie od razu żem newb i noob ale zauważcie że taki armor powyżej 100 oz. praktycznie uniemożliwia duże zyski z lootowania tak więc zawsze koło 80 oz. wiecej a przy takiej wadze sporo można unieść
![]() |
![]() |
![]() |