![]() |
#21 |
Guest
|
![]() A ja przez całe gim mam średnie 4.75 - 4.9
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Kiedy nie grałem w Tibie, miałem zawsze świadectwo z paskiem, średnia 5,0 zachowanie wzorowe.
W Tibie zacząłem grać w Styczniu br. do tego czasu miałem same dobre oceny. Kończyło się półrocze i wpadło mi kilka jedynek, ale sie uratowałem i ze średniną 4,3 zaczęło się półrocze. Raczej jedynek nie dostawałem, jechałem na 3,4 czasami jakaś pała (nigdy jeszcze nie dostałem 2 xD). Teraz z większości przedmiotów poprawiłem z 3 na 4, niektóre łatwiejsze na 5. Stwierdziłem, że Tibia to pożeracz czasu. Tata zrobił złączke na kablu od internetu i codziennie o 7:30 wyłącza mi internet i każe się uczyć. Jedynie w piątki, soboty mam czas ile chcę. Dochodzi jeszcze głupia siora, który ciągle flirtuje z chłopakami i trudno ją odciągnąć od komputera. Komputer jest mój, ale mam takich **** starych, że... każą mi "ustąpić". Przerąbane... Ale rok szkolny się kończy, więc... Biore się za siebie |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() U mnie gra tylko jedna osoba prócz mnie. Kolesiowi oceny troche spadły ale to dlatego że poziom sie podniósł, gra mało. Mi spadła średnia o ok 1.0 xD ale to dlatego że leje na sztuke i technike xD No ale zdam xD
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() mi spadły minimalnie oceny miałem na półrocze duuużo 4 dwie 5 i jedną 6 z religii teraz tylko mam + dwie 3 więc wcale tak tragicznie niema ale mój kuzyn był dobrym uczniem i przez tibie siadł w zeszłym roku (jest odemnie o rok starszy)
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cala podstawowke jechalem na sredniej 5.0, w 6 klasie 5.1 (ale mastah ze mnie
![]() Najgorsza ocena w tym roku? Prawdopodobnie 3 z WFu i 3 z religii.. (ale postaram sie te 3 poprawic na 4.. musze sie postarac.. bardzo..) wiecej grzechow nie pamietam.. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 04-06-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Ja całą podstawówke miałem 5,1, a teraz w 1 gimnazjum ok.4,8 będe miał więc chyba nie tak źle
![]() ![]()
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @Hiey: Gratuluje tego co mówisz o swoich rodzicach. Widać jesteś już nieźle uzależniony, jeżeli rodzice ci przeszkadzają...
To był mały offtop. ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Mam jedynki z 4 przedmiotów, i oczywiście te zachowanie, NAGANNE :S. Mam 10% że zdam =( (do Gimnazjum)
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#30 |
Master Alucard
|
![]() @Dechsta
wspolczuje - rzeczywiscie masz sie czym chwalic - ja jakbym przez tibie nie zdal albo byl zagrozony w podstawowce to bym chyba sie zamknal w lazience i nie wyszedl do konca zycia... Dziwi mnie jedno - jak sie na was mowi "dzieci" to sie burzycie ("przecież my prawie dorośli juz jestesmy", "teraz sie szybko wyrasta" itd.) ale jak chodzi o stosunek do nauki i oceny to zachowujecie jak gowniarze.... Boze - nie zdac w podstawowce.....
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro większość osób twierdzi że ma srednią 3,4,5 to czemu w Tibi jest tyle noobów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Carlin
![]() |
![]() jak ktoś jest zdolny no to przez rok / 2 lata gry w tibię (jeśli wtedy nie ma czasu na naukę) nie będzie miał zagrorzeń, ale oceny jednak trochę popsuć się mogą, tak jak u mnie z średniej 5.3 w V klasie będę miał ok. 4.5 na koniec VI klasy i to jest smutne...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() no u mnie jedne koles jak niegrałw tibie dobrze się uczył a jak zaczął grac to miał 8 zagrozen tera ok 3 chyba przejdzie do następnej klasy bo to poprawia
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Ja niewyobrazam sobie że można niezdać w podstawówce, a i w gimnazjum ciężko niezdać, praktycznie nieuczac się można same dwóje albo tróje wyciągnąć....
Btw. Gdybym ja miał niezdać, napewno nieudzielał bym sie na Forum ani niegrał.
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Thais//Aldora
Stan: Aktywny gracz
Imię: Donnie Drako
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() ja mam od 3 lat srednią 4,4 lub 4,5 dzieki infie (6)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Chialem tylko powiedziec, ze to czy zda do nastepnej klasy czy tez nie zalezy od samozaparcia. Ja musialem odstawic tibie ze wzgledu na maturke i egzamin zawodowy
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Mój kumpel był przez tibie zagrozony z 7 przedmiotow -.^
Odcieli mu neta, teraz znowu ma i nawala, bo sie jakos poduczył ;p A jesli chodzi o mnie to ja sie jedynie poprawilem w angielskim, i to wszystko ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Musze się zgodzić że żeby niezdać w gimnazjum czy podstawówce trzeba być kretynem
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70