Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-04-2004, 15:17   #21
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ja bym chcial zeby:
1.Mozna bylo przenosic sie meidzy swiatami-ale za duuuza cene np. za 10k...(100k? no bez przesady a na Antice 20k(drozej-czy az tyle to nie wiem bo tam sa wszystkie legendary items to by wszedl jakis 'skiller' zrobil 'wygrzew' i poszedl na Harmonie z Dragon Scale Legs i Magic Longswordem
2.Krucjaty-Helbreath Jedyny dobry pomsyl w HB wg mnie...A i rzadkie ryby tez sa cool Po prostu przed 'Krucjata' kazdy by dostawal wiadomosc i musial sie zapisac(zeby nie bylo masowych rzezni Newbies)-po smierci by sie mniej tracilo-np. na strate bp tylko 50% szans i 5% expa oraz 5% szansy na to ze wypadnie ci item...(z PACC to by bylo 2%, 2 blessings-i expa sie nie traci xD)
3.Najazdy potworkow-tez moga byc, albo jedno i drugie jednoczesnie(Krucjata i jeszcze najazd potworkow-to by byly jajca!!!)
4.Jakies takie super-xtra-masowe stworki-nie ma chyba lepszego widoku niz walka jakis 10 ludzi z setka potworow-chocby nawet te potwory ginely po 1 ciosie... Po prostu jakis stworek 'The Legionist', poziom trudnosci mw. Rotworma(tylko zeby czesciej trafial-zeby to byla tez jakas trudnosc dla highlvli) i spawny po 20-30 Na polankach itd.(bo podziemia by musialy byc takie du*ne zeby to pomiescic ze...)
5.Tuirnieje 1v1-co prawda jest Battle Zone ale to nie to samo

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2004, 12:21   #22
SkiLo
Użytkownik Forum

SkiLo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
Ja bym chcial zeby:
1.Mozna bylo przenosic sie meidzy swiatami-ale za duuuza cene np. za 10k...(100k? no bez przesady a na Antice 20k(drozej-czy az tyle to nie wiem bo tam sa wszystkie legendary items to by wszedl jakis 'skiller' zrobil 'wygrzew' i poszedl na Harmonie z Dragon Scale Legs i Magic Longswordem
tyle postow, wydawaloby ie ze doswiadczony, a takie glupoty gada.
co to jest 10k? robie to w jeden dzien jak sie upre knightem na 20lvl. lol to by bylo beznadziejne, na wszystkich swiatach bylby taki balagan ze szkoda gadac.

Hail LoV !!!
SkiLo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2004, 17:31   #23
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Pierwszy pomysł jest fajny, choć nie jestes pierwszym kto na to wpadł. Takie coś już było w MU. Drugi też jest ciekawyt ale konczyło by się tym że po ściągli by zerkow albo innych silnych potworków i newbie by nie mogli korzystać.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2004, 18:12   #24
Adrian
Zbanowany

Adrian's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń

Adrian ma numer GG 3084903
Domyślny SPOKO....

.......pomysły są fajne(ale chyba niemożliwe do zrealizowania,a szkoda0bo są to naprawde dobre pomysły,no może z wyjątkiem niszczemia wszystkiego przez jakiś Bogó(gracze nie dali by se w kasze dmuchać orką)

,\,,/ -.- \,,/,

Adrian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2004, 21:59   #25
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Skilo
O widze ze kolejny gosc oceniajacy ludzi po ilosci postow Wiesz niektorzy robia 10k bez problemu innym to zajmuje 2 tygodnie... Nie akzdy codziennie chodzi na hunta z lootbagiem za 500k(mam 20 lvlowego sorca z ciankim mlvlem-zeby nieporozumien nie bylo...) ja po prostu zarabiam 1k na kilka godzin(bp hmm)... + kilkaset gp z huntow na roty(zbieram tylko gpkji bo mi sie lootbagow tachac nie chce) No a CIPy chyba najlepiej wiedza jakie ceny by byly najlepiej balanced wiec neich te przenoszenia kosztuja 300k prosze bardzo-ja tylko takie orientacyjne podalem... I bez beztow prosze
stary 22-04-2004, 22:21   #26
Faolitiarna
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez shae
Na Arkadii [MUD] jest coś takiego jak kolejka. Logujesz się na serwer i dostajesz wiadomość, np: "Zajmujesz 25 miejsce w kolejce". Jeśli komuś nie chce się czekać to wychodzi z kolejki i miejsce w kolejce się zwalnia. Jeśli zwolni się miejsce na serwerze to odpowiednia ilość osób z kolejki wchodzi do gry. Gdyby coś takiego zrobili i w Tibii, wiedziałbym chociaż czy mogę iść na herbatkę [edit: no dobra, piwo ] - bo jest 100 przede mną które chcą się połączyć, czy też lepiej próbować dalej, bo jest tylko kilka osób ponad 850. Oczywiście pomysł dotyczyłby tylko FACC.

re down: chyba muszę zmienić avatar... albo płeć ;>
nie waż się zmieniać avatara bo jest śliczny ;-)
Faolitiarna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania