|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() Moje mażenia to:
BoHy C-legs G-arm C-Helm Skull staff śakaś tarcza (crown?) I i jeszcze zrobiłbym to samo co kolega - mana fluidy! PS. Z tego co wiem to na jakimś świecie (nie pamiętam na jakim) ktoś kupił Thunder Hammera za 2,5 mln
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() moje marzenia to:
magic plate armor Golden Legs Golden Helmet Boots of haste Unholy Shield Warlord Sword ale to prawie niemozliwe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Hey! czzemu wszyscy o tym temacie zapomnieli??? ?(
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() hehe ja nie zapomnialem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Z tego co dałeś do wyboru raczej nie kupisz Stonecuttor Axa. Wiem, że Stonecuttor Axa można dostać z Annihilator questa. Na Antice widziałem: Sell Stonecuttor Axe (1200k). Ale takie realne marzenia (jakbym miał dużo kasy):
-Golden Armor -Crown Legs -Demon Shield -BoH -Royal Helmet -Fire Axe |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja gdybym mial duzo kasy to kupilbym bym:
- Royal helmet - Crown armor - Crown legs - Vampire shield - BOH 8)
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() mana fluid i robic lv magii a jak tak na prawde duzo kasy to ocziwiscie wszystko co najlepsze....a tego jest sporo
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja bym Kupił
Thunder Hammer (możenie...) Golden set d-shield amulet of loss BoH i steel boots Sporo rzadkich rzeczy, żeby mój pokuj ładnie wyglądał
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Heh powiem wam, ze to nei sa zadne marzenia tylko trzena konsekwentnie grac, zbierac kase i polowac na potwory z klasy "ekonomicznej" (typ "money maker").Dzisiaj mijaja 2 miechy odkad gram w Tibie i mam juz bohy k set w helmet p amulet dragon shield , pelno pomniejszego badziewia, promocje,wszystkie uzyteczne czary (procz niewidzialnosci bo magic level za niski jeszcze), stac mnei tez bylo na domek i ciagle zuzywam mase boltow(na strzaly nawet nei patrze).Tez od poczatku gry zuzylem kolo 1 tylko plecaka uhow(tak,tak to nie pomylka i glownie w trakcie ucieczki przed PK jak mialem nizszy level).Caly trick w tym zeby dokladnie LICZYC zabijanie czego sie oplaca i robienie lootbagow z nawet wydawalo by sie zupelnych smieci(takich jak hatchet, ktore mozna sprzedac za 25gp,niby malo ale jak mamy ich 100 to juz jest 2,5k).Aha i nei mam zadnego uh czy sd makera tak wiec nie mam dodatkowych zrodel dochodow.Kasa w Tibii jest do zrobienia i te wszystkei super itemy sa w zasiegu reki tylko trzeba sie postarac(moj nastepny cel to dsm, ale troche mi to zajmie, na szczescie mozna itemy z questow jeszcze posprzedawac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Fallen Angel
|
![]() seksik, głupie pytania zadajesz. Ja bym kujpił Wszystko!!!
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Ja tez bym wszystko kupił.
re kaczor: Ekonomiczne czyli jakie potwory?? ?( Co byscie mi radzili z takimi skillami?? 8) |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Ja gdybym miał coś kupić to na 100 procent Bohy...Moim marzeniem jest wyprawa na gs-a... ale na razie mam marne 5k....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() 1. pacc
2. bright sword 3. blue robe 4. demon shield 5. promocja nie weim po co w ankiecie mls mpa i blessed shield przeciez te rzeczy nie istnieja wiec nie daloby sie ich kupic |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() gdybym mial duza kasy, to bym kupil:
c-arm c-legs c-shield silver/golden mace BoH i 14 bp of SD to by mnie zadowolilo, ale teraz mam starego, dobrego p-seta i c-halmeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
1.Zwykle mino,mino guardy i archery 2.Rooty 3.Ghule i mumie 4.Roznej masci dwarfy(bez gejow oczywiscie, bo to badziewie trudne i nieekonomiczne) Wszystko zalezne od profesji, ja patzre przez pryzmat palla. re deaven:e plate istnieje i to normalny item tyle ze drogi bo rzadko wypada, wiec nei wiem skad masz informacje, ze nie istnieje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() Ja marze o BoHach bo ja lubie szybko chodzic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nikt ważny
|
![]() zacznijmy od tego, że wszystko bym sobie kupił gdybym miał kase.. ale kto takie itemki sprzedaje? trudno na nie kasy uzbierać ale jeszcze trudniej znaleść takiego, co by chciał to sprzedać
![]() ale z tego to bym kupił sobie blessed shield... i nie ma tutaj ale magick sword ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() wziął bym thunder hammer ale i tak go nie dostane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz mi przynajmniej po 1 osobie ktura ma 1 z tych rzeczy chce zobaczyc wszystkie rzeczy wszystkie
|
![]() |
![]() |