Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-06-2005, 15:13   #21
Kapral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2004

Kapral ma numer GG 7482827
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veirek
Ile ty masz chlopcze lat bo twoj poziom pisania ogranicza sie do 0.
Teraz zostawiles knighta bo juz miales dosyc jak sie z ciebie smiali na fimikach nie?..Apropo zawsze prosiles innych aby krecili filmiki z huntow lub etc bo twoje skile byly takie wspaniale ze glowa boli. Popracuj troche nad technika wypowiedzi bo reprezentujesz soba tylko gowniarza a twoje wypowiedzi sa na poziomie przedszkola pa Natalka beuehueuehue...
Hmmm.. Powiem ci ze raczej sa twoje na poziomie przedszkola a zwyzywalem cie dlatego bo wyzywasz wszystkich ludzi... I sie nie wstydze apropo wczoraj byly moje 17-naste urodzinki
Kapral jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-06-2005, 15:39   #22
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapral
Ehh zawsze byles noobkiem... A po pierwsze skille 77/74 buraczany idioto... Moze i konta z uh makerami pozyczalem bo mi sie nie chcialo robic swoich ... Po pierwsze pacc 100zl (u mnie 33$) to jest tygodniowka wiec nie *******... Teraz juz olalem tego kniighta bo to najnudniejsza profesja na ziemi... Apropo co do BoHow U***a sam mi je za***al poznie... Apropo ty mi kazales nie oddawac a nie ja sam wiec... n/c buraczany idioto... obciagnij mi wora i ssaj to opora...
btw jesli mowisz o skilach, on mial takie jak ty na lv 44 a ty na 64, bhuauahusahu NooB blz ;]
Ancient liroyeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 17:50   #23
Sargoro
Użytkownik forum

Sargoro's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Toruń

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dynastrius

jaaaaaa ja mam 11lvl skills 44\40 trenie coodziennie na monku i hity wchodzy na full def po 80 narq chłopcze
Tak, a mocno sie w glowe uderzyles?
Gratuluje boskich skilli 44 i hitow po 80 (44 fighting, full def i 80? nie ma to jak fantazja)
treniac na monku takie skille w 1 dzien mozna machnac
A tu jeszcze 10 latki sie przechwalaja...no nie moge

Ostatnio edytowany przez Sargoro - 11-06-2005 o 17:51.
Sargoro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 22:28   #24
Kapral
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ancient liroyeq
btw jesli mowisz o skilach, on mial takie jak ty na lv 44 a ty na 64, bhuauahusahu NooB blz ;]
On byl palkiem... A u palka 80dista = 65u knighta... NooB PlX!
stary 12-06-2005, 11:43   #25
Veirek
Użytkownik forum

Veirek's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 55
Skille: 78/40
Poziom mag.: 15
Domyślny

Oj naszaa natalko przesadasz cos z tym wyzywaniem jezli nie wiesz co oznacza slowo noob zajrzyj w poardniki to sie dowiesz. I ty mowisz ze ja kazdego wyzywam..n/c zobacz na twoj styl pisania rzucasz sie jak 13 letni dzieciak a pozniej sie tlumaczysz ze musisales to zrobic bo chyba nie w tym rzecz prawda? ;] To jak sie wypowiadasz na roznego rodzaju forach internetowych swiadczy tez o twoim poziomie intelignecji, wiec radze przed tym co napiszesz 3 razy to przemyslec i dopiero wyslac bo to, ze jedziesz innych na tym forum mozesz miec poparcie u noobkow ktore w zyciu tibijskim osiagnely deserta i na tym skonczyla sie ich kariera ;]
Veirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2005, 17:52   #26
Kapral
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oj naszaa natalko przesadasz cos z tym wyzywaniem jezli nie wiesz co oznacza slowo noob zajrzyj w poardniki to sie dowiesz. I ty mowisz ze ja kazdego wyzywam..n/c zobacz na twoj styl pisania rzucasz sie jak 13 letni dzieciak a pozniej sie tlumaczysz ze musisales to zrobic bo chyba nie w tym rzecz prawda? ;] To jak sie wypowiadasz na roznego rodzaju forach internetowych swiadczy tez o twoim poziomie intelignecji, wiec radze przed tym co napiszesz 3 razy to przemyslec i dopiero wyslac bo to, ze jedziesz innych na tym forum mozesz miec poparcie u noobkow ktore w zyciu tibijskim osiagnely deserta i na tym skonczyla sie ich kariera ;]
OmG powatarzam ze...
NooB = Czlowiek ktory uwaza sie za najlepszego ale jednak nim nie jest...
stary 12-06-2005, 22:05   #27
Kapyna z brodzikiem :]
Użytkownik forum

Kapyna z brodzikiem :]'s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005

Domyślny Lol

Cytuj:
No i teraz widac takze kto umie grac a kto nie ty chlopcze wyzej jakbys chcial zauwazyc swiat saphira to mlody swiat i baster bil szczegolnie lvl a ty sie podnieciles ze na macro na 20 lvl wyjechales 40 mlvl tak cie to satysfakcjonuje?-.- Baster Gra uczciwie a mlvl na lvl bedzie mial jeszcze taki ze jak zobaczysz filmik z jego ue pare lvlkow wyzej to twoj 20 boski sorc padnie na strzala.. zreszta juz by chyba padl bo wkoncu ile ty masz mastrze hp muahuahuahuha.. Wejdzie tu taki kapucyn w brodziku i wali swoje madrosci z d** wy***ne

Po pierwsze na makro tego nie wyjechale noobie tylko na mf.
Po drugie - co z tego ze ten serv jest nowy?
Kapyna z brodzikiem :] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-06-2005, 22:07   #28
Kapyna z brodzikiem :]
Użytkownik forum

Kapyna z brodzikiem :]'s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005

Domyślny Again Lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ancient liroyeq
power of you SD ? i think it's 100-120 xD, huahuahua, apropo gram na tym servie od 3+ tygodni, sprwdz kiedy konto pwostalo, wszystko przedemna,
I kto tu jest noobem? 20 lvl 40 mlvl sd power 100-120? No comment
Kapyna z brodzikiem :] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2005, 23:12   #29
Olek zawsze ostry
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapyna z brodzikiem :]
Po pierwsze na makro tego nie wyjechale noobie tylko na mf.
Po drugie - co z tego ze ten serv jest nowy?
omagad z krzesła normalnie spadłem jak przeczytalem tego posta/

co z tego ze nowy serv? to z tego ze na nowym serwie sie expi jak najszybciej zeby byc najlepszym a o magic lv. ciezko zadbac.

I mi tu kolegow kapucynie od noobow niewyzywaj i sie niepodniecaj m lev. bo twoja gra w tibie polega na staniu pod dp pisaniu "fri itan plz" spalaniu many i trzepaniu gruchy bo ma 40 m lev
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2005, 23:17   #30
Olek zawsze ostry
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapyna z brodzikiem :]
I kto tu jest noobem? 20 lvl 40 mlvl sd power 100-120? No comment
tak noobie 100-120 policz sobie a jezeli juz jestes taki glupi to powiem ci ze chodzilo o hit w playera pyno

pała siada jak sie widzi twoje posty
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2005, 14:10   #31
Spartanka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Olkusz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Spartanka
Profesja: Knight
Gildia: Web Team
Świat: Lucera
Poziom: 37
Skille: x/x
Domyślny yO! :)

Cze Wszytkim! Postanowilam wrócic na Lucere Spogladam a tu Onilne Ancient Ninja i juz oczywiscie msg a tu Patrze New Owner!! I sie zalamalem 1 Friend na Lucera odszedl... I dotego nikt mi nie powiedzial ze masz new charka Myslalem ze juz do woja poszles tak kiedys mówiles ze za niedlugo pójdziesz No ale widze ze rosniesz w sile Sorc? Tak myslalem No ale naprawde szybko lvl nabijasz , jednak ty jestes dobrym graczem Gratz tego pieknego Ue! znakomicie (Moja krew) To by bylo chyba na tyle i Pozdro dla wszytskich chlopaków i dziewczyn którzy/re graly na Lucera Ancient Ninja@Mistrzulek@Veiru@ ROX! Pozdro dla was chlopaki
Spartanka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2005, 02:26   #32
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spartanka
Cze Wszytkim! Postanowilam wrócic na Lucere Spogladam a tu Onilne Ancient Ninja i juz oczywiscie msg a tu Patrze New Owner!! I sie zalamalem 1 Friend na Lucera odszedl... I dotego nikt mi nie powiedzial ze masz new charka Myslalem ze juz do woja poszles tak kiedys mówiles ze za niedlugo pójdziesz No ale widze ze rosniesz w sile Sorc? Tak myslalem No ale naprawde szybko lvl nabijasz , jednak ty jestes dobrym graczem Gratz tego pieknego Ue! znakomicie (Moja krew) To by bylo chyba na tyle i Pozdro dla wszytskich chlopaków i dziewczyn którzy/re graly na Lucera Ancient Ninja@Mistrzulek@Veiru@ ROX! Pozdro dla was chlopaki

piękne slowa, dzieki ziom :* juz tam nie gram bo war prze***alismy walokwerem, mowi sie trudno, walczy sie dalej (partyzantka) ;p
Ancient liroyeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2005, 08:02   #33
Lucznik Swiatla
Użytkownik Forum

Lucznik Swiatla's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów

Lucznik Swiatla ma numer GG 1287085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dynastrius

jaaaaaa ja mam 11lvl skills 44\40 trenie coodziennie na monku i hity wchodzy na full def po 80 narq chłopcze

Nadajecie na siebie jak zawsze... ale ta wypowiedz mnie rozpierdzieliła! Jak można pisać takie pierdoły!
Lucznik Swiatla jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-06-2005, 13:39   #34
Mesysz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica

Mesysz ma numer GG 4544692
Król Omg :P

Dla zachety POwiem Naaajs ; ]
Mesysz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania