|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
[quote]Oryginalnie dodany przez Sajan
Cytuj:
Widze ze sporo z Was gra w klubach A ktos bedzie jechac na turniej miedzymiastowy?? Ja jak cos z Trojeczki jestem z Olsztyna
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
|
Cytuj:
Pamietam jak grałem rok, czy dwa lata temu w Hali, w przerwie meczu Euroligi, mecz z jakąś tam drużyną to były jaja, całe trybuny sie na Ciebie patrzą... i wygralismy 12:6 hehhee |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
To wtedy grales w szkolce Slaska. Ja tez gralem 2 lata temu. Trener mowil ze zagramy w przerwie meczu ale w koncu nie zagralismy... A tak apropos tej ligi tych szkolek to ja bylem Kozanow...
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
|
aaa, na Kozanowie to moi rodzice znajomych mają : )
Teraz od pol roku juz nie trenuje...mialem "kontuzje" kolana..szpital itp ... i nie moge...rok przerwy...czyli od wrzesnia zaczne jakby to pwoeidziec...na nowo... a pozycja to 1 [rozgrywajacy plx] |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Kontuzja to straszne oslabienie. Rok z glowy jak mowisz to nauka od nowa...
Jak sie chce trzymac forme to przynajmniej 3 treningi w tygodniu. Ja gdyby nie kosz skislbym w chacie po lekcjach...A jaki mecz obojetnie jakiej druzyny pamietacie najlepiej? Mi bardzo zapadl w pamiec ten przegrany z anwilem w zeszlym roku w polfinale po 2 dogrywkach i pierwszy mecz euroligi w tym roku z olympiakosem...
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
Cytuj:
|
|
|