|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() eeee... Zdjecia z hero hunta, wy***isty loot ;p
zabijamy se hero to jzu trzeci z rzedu... ![]() noi niespodzianka ;D ![]() Noi jeszcze jedna fota zebyscie nie mowili ze malo : ![]() Ostatnio edytowany przez Bigger - 22-06-2005 o 12:35. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
|
![]() Noi kolejna fota, tym razem przedstawiajace chaos i zniszczenie wywolane moim pajaczkiem :
![]() Niezly loot nawet ;p |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Hmm, też jestem z Nebuli, ale w życiu cie nie widziałem, niezłe fotki, a co do offa, to na serwerze nie jest tak kolorowo, mnóstwo Pa i wojen
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie lubie Lurerów, ale fotki spoko -.-
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() ja niemam nic do lurerow , lae na prawie 50 levelu knightem to niema sie co podniecac , moj kolega na 17 lurowal
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Ja tez gram na Nebuli. Nebul rox
![]() Gratz loota z hero i ogolnie lvl. Skile nienajlepsze ale moga byc.(sprawdzilem) Pozdro |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Teraz ci zepsuje photobucket.
Zapomniales wszystkim powiedziec ze chara kupiles bo sam jesteś noob dzieki ze na fotach udowadniasz wszystkim ze kumplujesz sie ze szwedami i nie kituj nastepnym razem ze walczysz na wojnie i masz innego chara na ta okazje przygotowanego bo to kity .Jestes noob bales sie zaatakowac 28 ms gdy [przy tobie padali kumple. Przez miecha czasu jak masz chara nabiles 2 levele gz i raz padles noobku jestes beznadziejny i nie chwal sie charem w ktorego nie wlozyles nic oprocz kasy. Playing in memory of trapped under Ice. Urs rl owner of Bigmastakila ps.Bidus licze ze dolaczysz do mnie na new servie... przydasz sie . |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() no i teraz wyszlo szydlo z worka
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Master Fresh
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 40
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Nebula to najgorszy swiat z tych nowych powstalo sam tam gralem Jemux Feon byl 34ms 45mlvl jest 32ms 44mlvl, deady z powodu wojny. Nie czytalem wszytskich komentow ale nie chcialo mi sie. Jak moze sie kumplowac z Phy? i Swe.. Dupen Lizen? Sora ale mnie szlak trafia jak slucham ludzi ktorzy nie widza co oni od*******aja na Nebuli. ~Tequila
Ps:Teraz gram nomanie na Saphirze Zegnom NOOBULE |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Soldier Melon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lions
Świat: Rubera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Po co zakladasz taki temat? Dalbys chociaz pare screenow z Nebuli.
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Screeny ładne.... TYlko to lurowanie >,< n/c....
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja nie jestem bartek (czytaj noob) jestem stary owner bigmasty uczestnik 3 wojny z phyrexian .Hunted po wojnie zapłaciłem 50k za freedom i sprzedałem chara bo nebula to swiat PA .Po tym jak sprzedalem knighta wzielem sorca mojej dziewczyny 14 lvl i dalej walczylem z swe.New owner Bigmastakili wkrecal ludzia ze na wojne ma specjalne perzygotowane chary bo bigmastakili nie chcial narazac a tak pozatym szwedom hero blokowal i dupe lizal i na tym sie skonczylo ze whiffed i tak go uwalil widzisz noobku?Na co ci byl ten photobucket ?Tylko pokazales ludzia ze jestes swe asslicker bo myslales ze deada unikniesz lizac dupy?Na to wyszlo ze lizales dupy i tak padles i niechwal sie eq ani charem bo wszystko ja zdobylem.Tak wogle wszystko bym przezyl ale te foty z ludzmi ktorzy zabili mase polakow to przesada a ty na fotkach sie usmiechasz <smile> zalosne ......
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Gildia: Terror Squad
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Znam Bigmastakile z Nebuli ale mi sie wydaje ze 1 uzytkownika ktory byl raczej lepszym graczem.Bigm, dlaczego sprzedales chara?aha i 1 pytanko czy to ty moze szedles ze mna (Tom Shi Slayer) i Siwa Pantera na t-ringa czy juz new owner?
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiec chara sprzedalem bo nebula to swiat bez przyszlosc wojny i pa sie nie skonczy nie ma sensu grac a gr ac czujac ciagla presje phy to bezsens teraz walczy sie na thori xDI pewnie ze bylem lepszym graczem niz 2 owner xD
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() bardzo ladne SS'y,45 lvl.Ale skille bys pokazal...
Ostatnio edytowany przez tibia_tylko - 12-07-2005 o 15:53. |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Chojnice
Imię: Nadena
Gildia: Virtuti Militari
![]() |
![]() Ludzie, co Wy macie do Phyrexian?
Mi na Nebuli grało się bardzo dobrze, a Phy~ według mnie jest najlepszym co Nebule spotkać mogło! Oni są PA? W którym momencie? Po prostu noobki <w tym przypadku niektózi Polacy> z zazdrości, bądź chciwości wmawiają wszystkim ze są biedni, pokrzywdzeni i muszą się zrewążować... I wiecie co? Patrząc na to co Phy~ z wami na wojnach robi, albo jak z waszych wojowników wypadały doubl axe naprawde wydajecie sie biedni i pokrzywdzeni... przes los i własną głupotę.. W całym moim tibijskim życiu, które trwa rok - dwa zostałem PAed tylko kilka razy... zawsze przez Polaków i jedynymi któźi mi pomagali byli... Szwedzi. Nie oszukujmy się, społeczeństwo Polskie w Tibi ma jakieś kompleksy, i próbują nieudolnie wyżyć się na Szwedach, któźi patrzą sie na siebie, a nie na innych - w przeciwieństwie do Polaków... Jak można kogoś bluzgać za to, że kumpluje się ze Szwedem? Nie mówie, że są święci, bo uczciwość i kultura świętym nie czyni! //Craf// P.S. Dobre zdjęcia, tak trzymaj i nie przzejmuj się innymi - oni są 'inni' ![]() I Hail Subiie Plixior! |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
|
![]() Sprostowanie