![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A grałem na Azurze , Dolerze i Astera Wszędzie DSm ponad 140K ... Jak byś człowieku umiał grać to do 28 lvl można palkiem zdobyć crown seta , bohy , RH i byłoby cie stać na co chcesz bo masz kase w DP. I do 20 lvl'a mialem c-arm i, crus helmet, plat amulet !: p PS. Soul Fire dalem na Ciebie reporta za "Post pod postem" Ostatnio edytowany przez Freaqs - 14-06-2005 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Robi of Pythera
Profesja: Druid
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 20/22
Poziom mag.: 27
|
![]() powiem tyle:
paladyn na iridi ma 91 albo 92 lvl(nie pamietam dokladnie) Royal demonic. on lazi w p-secie steel helmet bohy kusza + bolty. a moje zdanie to kup se blue robe i expij se na czym chcesz. Ps. jak masz 16 mlvl i takie skille to se idz z sdkami i uhami na gsy expic zobaczysz!!!!! świetny loot gwarantowany [Edit:nie odpowiedzialem na pytanie ![]() Ostatnio edytowany przez czaro_16 - 14-06-2005 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Chryste panie... Zatkalo mnie jak zobaczylem tekst o tym biciu rotow. Zainwestuj te 16k w 3-4bp bolcow i idz na jakis normalny exp, a nie bedziesz sie z rotami bawil. I do tego bawisz sie w robienie bolcow... lol
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Robi of Pythera
Profesja: Druid
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 20/22
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Wiem ze z tymi rotami to pewno kazdego zatkalo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Noob... Hodzi mu i mi o to ,że mugłby chodzić na te roty z spearami i kształcić swoj magic level tak samo ale w dodatku rusł mu by distance fighting ! WIĘC NIE PISZ GŁUPOT ! PS. Tak kup promocje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() Ok wielkie thx Freags za to ze jako jedyny napisales co do promocji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja dla pałka radze mieć EQ:
Warrior/Crusader Helmet Crown Armor Crown Legs Boots of Haste Vampire Shield (do blokowania czy cos w tym stylu) na wyższym lvlu mógłbyś se kupić Royal Helmet Dragon Scale Mail Golden Legs Amulet of Loss Steel Boots @Soul Fire, jeśli to swiat PvP to poproś jakiegos sorcka/druta o monka i sobie swobodnie bij. Pozdro, Alerek ![]() Ostatnio edytowany przez Alerek - 14-06-2005 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A cap każdemu jest potrzebny, jak expisz z kuszą to lepiej wziąść 120 boltów więcej niż mieć 1 punkt arma dodatkowo, który i tak ci się nie przyda. Poza tym, jak masz już DSM i jakieś wypasione eq to każda śmierć kosztuje cię więcej niż mając psecik... zazwyczaj 50k do tyłu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na wysokich skillach i tak bedzie musiał trenić na czymś bardzo mocnym na czym beda isc nawet uhy nazywa się to "Dwarf Geomancer" maszynka do traina dla palka. Ssie mane ale to jedyny sposób na dobry train na non-pvp z wysokim shieldem i distem ... PS. A wolisz stracić aola czy bohy które ci wypadły z huntu na necro i bp pełen runów / loota. EDIT@ I dostawać hity od Ds'ow 100+ ? Ostatnio edytowany przez Freaqs - 14-06-2005 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() chyba nie umiecie czytać.... g-armor lub dsm macie coś tu o blue robe?
polecam golden armor bo jest wmaire lekki |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Jak już idziesz sam na coś z czego loot może być cenny to wtedy możesz brać AOL'a - tu akurat chodziło o exp na Guardach etc, gdzie raczej nie wypadają tak cenne itemy. A wtedy masz 10% na strate BOHów, na stratę AOLa 100% - uwierz mi, szybko zbankrutujesz na AOLach. Yy z tymi hitami 100+ od DSów to o co ci chodziło ? Przed DS'em się u c i e k a ![]() Ostatnio edytowany przez Marshal - 14-06-2005 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie chce mi sie walkowac tematu , prosze o zamkniecie tematu przez moda na Ircu i koniec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() O uhah mówiłem na podstawie grania na nowym servie to prawda, że dobrze mieć bp uh zawsze przy sobie i tą konkluzję popieram. Sam też tyle zawsze miałem przy sobie lecz o ile mnie pamięc nie myli to przez expienie od 1-30 levela straciłem tylko bp uh -.- i to większośc na zabawy: duele, wojny etc. więc to co napisałem wyżej że 5bp uh wystarczy na 20 leveli nadal popieram oczywiście zależy też na czym expisz. Ale tak normalnie ghule, scaraby to tyle bp wystarczy. Tak więc narazie nie opyla ci się kupować promo na druta chyba, że masz extra gotówkę.
Edited A pozatym zanim zrobisz te uhy to już na nie uzbierasz expiąc palkiem. A do tego exp będziesz miał ;p
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Royal Drizt - 14-06-2005 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Do Większości: Wy Jesteście Głupi czy z Policji? Czy on się was pyta o cokolwiek więcej niż wybór: Golden Arm // DSM ? Nie widze w poście nic o BOH i tym, w jakim eq wy biegacie. Jeżeli nie pisze o żadnych innych itemach, to nie róbcie offtopic'ów.
Re ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Druti własnie okazał się lolkiem nie czytającym postów pod tematem przeczytaj ostatni post założyciela tematu i napisz co wywnioskowałeś.
Edited: Pomogę ci koleś juz ma wymienił c arma na b robe.... Edited: Pozbieram wszystko w całość 1: Wymienić c arma na b robe. - to już zrobiłeś ![]() 2: Nie kupować promo dla druta chyba, że masz extra gotówkę ponieważ w podobnym czasie zbierzesz kase na uhy expiac a do tego expa będziesz mieć. 3: Przestać expic na rotach/guardach etc. tylko zacząć latać z łukiem/kuszą. Jeśli chciałeś expić na tych żeczach było brać knighta ;P To wszystko z mojej strony ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Royal Drizt - 14-06-2005 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Ja bym kupił golden armor, bo jest lżejsze i tańsze, a 1 arm nie robi wielkiej róznicy dla palla, bo i takm jak coś mocnego cie dorwie, to i MPA nie pomóze raczej.
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Ja palkiem polecam crown set, może być blue robe + c legs i BOH'y. Ponieważ arm palkowi się nie przydaje.
Cofam to co powiedziałem. C set and BOH (przydaje się na cycki z zapałkami) |
![]() |