|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Qrwa, nie wyzylbym! Powiesilbym sie na pewno, skoczylbym qrwa mac z balkonu...
Na pewno bym 'wyzyl'. Bez problemu ![]() ![]() Ogolnie nieco dziwny temat-przypominaja mi sie wszystkie w stylu 'Jakby to bylo gdyby Tibii nie bylo'... A to nie sa mile wspomnienia ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ja bym niestty nie przezyl... Stycznosc z kompem mam ok 18h/ dzien teraz... taka moja praca+sesja+hobby+stronka.
Bez kompa nie moglbnym, rozwijac swoich zainteresowac, pracowac na lasne utrzymanie - jednym slowem dno ![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Chodzimy do szkoły, uczymy sie pisac i czytać. Wyjdź. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() @up
Wyszedlem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() To prędzej miałbym jedno ucho niż jeden dom...Gdyby nie byłop kompów to chybabym czyjś dwór zajechał...
May Adun be with you Avatar pochodzi ze strony www.losux.prv.pl Godne Polecenia komiksy: www.Bundz.prv.pl www.calvin.prv.pl www.paski.org Ostatnio edytowany przez Van Gul'dan Moose - 25-06-2005 o 23:34. |
![]() |
![]() |