|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Zgadza sie, film byl robiony dla kasy... 18,5 mln wlochow polazlo i zaloze sie ze nie jeden matheous sie tam znalazl taki jak ty..... To ze ty nie wierzysz to mnie jajko obchodzi i chcesz to mnie se brechatj ale na prsyzlosc pomysl nim cos napiszesz, i jak bedziesz chcial cos napisac to najpierw zobacz czy dobrze piszesz dobrze? Hah, Mam monete z papiezem ide go opylic, wreszcie czekalem na to zeby on umarl zebym se sprzedal.... I ty jestes polakiem, nic tylko o kasie mysli. KASA TO NIE WSZYSTKO. Za ile minut mnie zbrechtasz?? Jestem pewien ze dzisiaj ! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A kasa... to normalne, ze czlowiek chce zarobic...
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Nie skręcili go w miesiąc, to tak przy okazji. Nawet jeśli ma wyciągnać kase - świetnie. Nikt nikogo nie zmusza. Przynajmniej ludzie (w tym Polactwo) łyknie troche historii II wojny swiatowej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Film zaczął powstawać nim Jan Paweł II umarł. Przecież miał ten film Jan Paweł II oglądać na premierze(było to w planach)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Po pierwsze: film byl nakrecony dawno i premiera miala odbyc sie w kwietniu. Jednak wyszlo tak ze papiez umarl i czekali na odpowiedni moment zeby to wypuscic. Po drugie: znienawidzilem GG po tych kilku dniach. Dlaczego? poniewaz ludzie udowadniali swoja wiare dawajac w ch.. i jeszcze troche lancuszkow. Jezeli ignorowalem go to mi mowili ze bezboznik jestem -.- Po trzecie: LOL? kierunek na studiach? ehhh Wierzacy nie jestem zbytnio ale papieza szanowalem od zawsze i to sie nie zmieni
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 16-06-2005 o 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() O ile pamiętam zysk ze sprzedarzy biletów miał być przeznaczony na cele charytatywne wiec nie piszcie że trzepią kasę...
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Pupisem-ty sie naucz czytac i pisac, bo ani ty nic z mojego posta nie zrozumiales, ani ja z twojego. K?
@Matek Uciekaido-jasne, ze normalne. Ale jak slysze jak ktos mowi ze to z potrzeby serca, gwoli wiary, ku pamieci JP II to mnie kur...ca strzela. @Pogromca pk-no tak. Ale dla mnie to i tak jest wykorzystywanie hmmm popularnosci papieza. Wiem, ze to troche bluznierczo brzmi, ale tak ja uwazam -.^ @Ville Vallo-o studiach uslyszalem od brata i tez mnie rozwalilo. A co do papieza und wiary-ja tez nie jestem zbytnio wierzacy, wiem, ze papiez zrobil duzo dla swiata, ale boom jaki na niego przyszedl po jego smierci to mnie wnerwil -.- A co do impulsywnosci-zaluj ze nie widziales mojej reakcji zaraz po tym jak 1szy raz zobaczylem ten billboard...
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Widziałem kawałek tego filmu... na reklami - zaraz przełączyłem program....
Co prawda to prawda, że JPll zrobił dużo dla ludzi, ale to już była paranoja jak przez 2 tygodnie po jego śmierci non stop w tv tylko JPW i JPW... Nawet Na Vivie napis - Wyłączamy program w związku ze śmiercią JP ll. A na programach z typu. TRWAM (Te ksiedze je.....) tylko obrazki JP ll o komentarz.. "Jan Paweł ll w Obrazach" ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() /edit/ciach
Ostatnio edytowany przez Hjotszn - 05-12-2009 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Erin91 - 25-08-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Erin-taaa, my podobno mamy isc w czwartek... Wtedy to dopiero zaczne robic jazde -.^
@McJeran-och, zlamales mi serce -_- @topic-ostatnio widzialem kawalek w rozmowach w toku(byl taki temat i puszczali fragmenty 0_o)->arcyciekawy dubbing ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
No, zawsze to jakieś 20 punktów szansy na 100, że zmienisz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Po śmierci papieża, na każdym kanale w TV były filmy o papieżu, przez 7dni, a teraz zrobili kolejny i jest ogólnopolskie podniecenie ;/.
BTW. Spytałem się takiego kolesia, który użalał się że Ratzinger(albo jakos tak) nazwał się Benedykt a nie JPIII, co JPII zrobił że tak mu(temu kolesiowi) w pamięć zapadł. Koleś po chwili zastanowienia powiedział że "Nie kisił ogóra w swoim pałacyku"... PS. wiem że nadużywam słowa "koleś" ![]() @down A co ten człowiek będzie robił w życiu? Co po tych studiach może robić? To ja będe sofiolorenoznawcą, będzie fajnie ![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 19-06-2005 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Nie wiesz a gadasz. Widac ze uslyszales od brata, chyba przygluchawego. Otoz, z tego co mi wiadomo, kierunek ma powstac na jednym, katolickim uniwersytecie, a ma dotyczyc nauk i dziel papieza, mysli itd (a moze nawet zycia, dzialalnosci?). Jak wiadomo bylo tego sporo, wiec chcac utworzyc jakies opracowanie do tego, JEDEN, KATOLICKI, uniwersytet stworzyl JEDEN kierunek o tej tematyce, pewnie bedzie przyjmowal niewielka ilosc osob. Niewidze w tym nic nadzwyczajnego. Po raz drugi pokazales ze mowisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia (co udowodnilem we wczesniejszym poscie). No offence, just get my point. Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 19-06-2005 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |