|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Apropo haste to nie mam bo nie mam pacca
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
![]() Polecam uzywac stopera zeby wiedziec kiedy utani sie skonczy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() dasz rade ... ja pierwszego gsa w zyciu solowalem na 35 lvlu tyko z haste -.- ale wez na wszelki wypadek t ring ;p no to tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL !!! niewiem o czym wy mowicie. Widzialem filmik jak knight na 44 lvlu w leather bootsach i utani hur lurowal i biegl rowno z gsem.Na 41 lvlu w bohah da rade huncic juz wiec co mowicie ze jakis 70 lvl musi uzywac jeszcze haste , time ringa i na dodatek bohy? !
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() No a ja myśle że między 35-40 lvl paladyn dałby radę zsolować gs'a, oczywiście potrzebne (niezbędne) sią BOH'Y często przydaje się Time Ring no i Haste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() bohy,haste,timering, power bolty to obowiazkowe rzeczy na twoj lvl na gs
SUX ![]() Ostatnio edytowany przez kwojew - 21-06-2005 o 07:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Nie będę pisał o bohach, time ringu i uhach, bo to oczywiste. Ale pamiętaj, że jak zabijasz gsa palkiem to nie biegaj po całym poh tylko wokół drzewek- widizałem jak 65 Royal Paladin tak bił gsa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Radom
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Giant spider (jak wlaczy haste) jest taki szybki jak lvl 59-67. Dzieki time ringowi jestesmy szybcy jak postac o 30 lvli lepsza od nas, dzieki BoH o 20 lvli, dzieki haste o okolo 30%, dzieki strong haste o okolo 70%. Czyli nawet na 6 lvl, gdy mamy boh, time ring i strong haste jestesmy szybsi od giant spidera. Jednak to tylko teoria i mozliwe ze sie myle, wiec nie radze tego praktykowac. No i niestety jest cos takiego jak lagi i freezy... Dane mam z poradnika "Sekrety Tibii – Szybkość (część I)" i http://www.tibianews.net/article.asp?id=297 ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Tak, tak... Wy wszystko widzieliście... Ja to widziałem 1lvl solował bez niczego GS'a i zabił 1 hitem!!
Dobra a tak na serio ludzie nie macie pojęcia na ten temat... Jak widze: 20lvl+utani hur - luruje gs'a... albo... 70lvl+boh+utani hur+time ring - ledwo daje radę... To ROTFL ![]() Jedno wyjaśnienie: GS daje zawsze takie samo Haste, ponieważ haste to haste nie zmienia wartości (Gdyby zmieniało to i gracze by mieli zmienne). Ja osobiście expie masowo na GSach i wiem co mówię... 51lvl+boh = JEST RÓWNY GSowi, a jak wrzuce utani hur to muszę wracać co chwilę... // To tyle ;-)
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Ja na 52lvl z BoH uciekalam przed Gs'em, a i tak mnie co jakis czas doganial
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie przed 50 lv gsy to strata czasu i nerwow.
Idz se lepiej na co innego i przezyj to jest zdecydowanie lepsze. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Hrhrhrhr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zależy od jakości łacza...
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2005
![]() |
![]() Wiesz co nie dasz rady. Jak bedziesz mial 55lvl + boh+haste to mozesz chodzic na te pajaczki. Wiem z praktyki bo juz nie raz na nich bylem a nawet padlem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Okolice WrOcŁaWiA
![]() |
![]() Ja nie pall a knight ale mój kolega jest pall i troche wiem o byciu pallem, więc powiem że40 lvl bohy utani hur i pożądne skille około 70/50 wystarczą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: skądinąd
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: iridia
Poziom: 27
Skille: 72/73
Poziom mag.: 5
|
![]() moj kolega zabil solo GS'a na 22lvl palkiem z time ringiem i z za***istymi skillami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Profesja: Knight
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Co wy k***a gadacie! Moj brat (63 EK) luruje gs-y codziennie(tak dla zabawy) i jeszcze nigdy nie widzialem zeby mial na sobie BOH-y lub uzywal haste... niekiedy musial po nie wracac... Moim zdaniem na 30~40 lvl mozna isc na 1 GS-a majac BOH-y T ringa Haste a nawet S. haste jednak trzeba bardzo uwazac poniewaz moze zlapac lag...
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Opole
Imię: Patafin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Desperados
Świat: Galana
Poziom: 66
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Giant spider bez haste porusza sie jak postac na 11lvlu, po użyciu haste przyspiesza do 59-67lvla. Więc łatwo policzyc jeżeli mamy 37 poziom, a time ring przyspiesza o 30 lvli zdecydowanie wystarczy do zabicia gs'a bez bohów i haste.
|
![]() |
![]() |