![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mam nadzieje że nikt tego jeszzcze nie napisał bo wszystkich postów nie czytałem
![]() ![]() Zabierasz ze sobą fire fieldy i destroy fieldy,kiedy wiesz że nieuda ci się ucieknąć z lb poprostu stawiasz na nim fire field dzieki któremu niemożna go ruszyć. 1) albo noob będzie czekał aż zgaśnie 2) albo on też ma destroy field ![]() 3) albo sobie pujdzie a ty zgasisz ogień i potargasz go dalej ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 23-06-2005 o 14:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() na non pvp ff trwa 6 sekund
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Argh... zabilbym za taki nick ;]. @Topic: Taszczenie lootbaga na non-PvP to horror. Według mnie nie ma na to sposobu. Można próbować rzucać lb pod drzewka, ale większość osób zna ten numer i pewnie nie da się nabrać. Dlatego gram na PvP-e ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No Comment ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Jeszcze jedden sposób jaki widziałem to 2-ch gości którzy zasuwali z lootbagiem nie bawiac sie w rzadne rzucanie pod drzewka tylko cały czas krzyczeli: "GS! GS!!! RUN AWAY !!!!". Oczywiscie na wyposażeniu BOH-y i inna przyśpieszacze bo zasuwali ze sie nawet nie dalo poziomu sprawdzic. Potem jak sie pytałem (bo tylko polacy mogliby taki numer wykręcić) to powiedzieli ze bardzo szybko musieli przerzucic sprzet o wart okolo 3Mgp do GH. Jak dla mnie jest to na razie najlepsza akcja polaków na Harmonii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() a moze tak: chowasz baga pod drzewo, idzesz kilka/kilkanasci kratek do przeodu. patrzysz czy nie ma nikogo. wracasz szybko po baga i taszczysz go kawalek, do najbliszego drzewa. a kolo miasta to robisz tak: chowasz pod drzewo, idzesz kupic parcela, wkladasz baga do parcela, i jak najszybciej idzesz do jakies skrzynki
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
![]() |
![]() @xasistis
Mozesz podac nicki tych kolesi z harmonii?? Moze znam;] @topic Kolega ostatnipo targal lb z guardow do skrzynki postmana i nagle polak 41 lvl knight mu zabiera... Moze ktos go zna "piotrek wielki of harmonia"... NOOB bez komentarza....
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Wiesz ziom jak taki br-(nOOb) Ci skoczy na lootbaga to musisz o niego walczyc próbujcie blokowac go jakos musisz pomyslec
Wiesz przeciez BR TO NOOBKI |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Lootbagi to koszmar światów non-pvp coś o tym wiem. A skutecznych sposobów jest naprawdę niewiele... No cóż coś za coś. PK za nic albo strata tych kilku K na ukradzionym lootbagu.
@Up: Osobiście uważam, że największe n00by to Polacy. Tak to już jest. Ostatnio edytowany przez Kebes - 03-07-2005 o 20:16. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Zaraz koszmar.. Mi tam jeszcze lootbaga nikt nie ukradł... Trzeba znać drogi którymi chodzi mało ludzi i mieć szybką ręke
![]() |
![]() |
![]() |