Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-06-2005, 13:38   #21
Rooss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze

Rooss ma numer GG 8211429
Domyślny

Ja na twoim miejscu próbowal nlokowac dl albo cos.Radzie ci isc do kopalni na guardy jest tam wiekszy lot i szzybciej sie expi niz na cycach.
Rooss jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2005, 17:23   #22
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

hmm..... to zależy od Ciebie....
jeżeli masz pacc no to cyclopolis, jeżeli nie to zależy czy wolisz stracić wszystkie uhy, za zebranego loota kupić taką samą liczbe uhów i tak w kółko(guardy), czy praktycznie nie marnować uhów i expić z zyskiem(cyce)
ja na twoim miejscu robiłbym tak:
narazie expisz na cycach, zbierasz kase na 20 bp uhów, jak już uzbierasz bierzesz 15 bp i na guardy na cały dzień, jak ci sie skończy te 15 bp uhów to sprzedajesz loota kupujesz za to uhy i przeznaczasz je na hunty a z tymi 5 bp które ci zostało lecisz znów na cyce i tak w kółko
49 m lvl

----------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boximus
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 17:32   #23
Mimo-vader
Użytkownik Forum

Mimo-vader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2004

Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
Domyślny

Ciągle mówicie że jak ma pacc to na Cycopolis -.-. Czy chociaz połowa z was ma pacca ? Nawet jeśli to i tak pewnie nie byliście tam nawet. Nawet niewiecie ile tam osób expi ! Btw. na cycoplolis są dwarf guardy przecież.

Najlepiej dobij skille do 80 i pędź z bsem na kopalnie.
Mimo-vader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 17:45   #24
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mimo-vader
Ciągle mówicie że jak ma pacc to na Cycopolis -.-. Czy chociaz połowa z was ma pacca ? Nawet jeśli to i tak pewnie nie byliście tam nawet. Nawet niewiecie ile tam osób expi ! Btw. na cycoplolis są dwarf guardy przecież.

Najlepiej dobij skille do 80 i pędź z bsem na kopalnie.

tak i owszem, byłem tam i expie tam czasem(chociaż jestem magiem), wiem że tam są guardy i wcale nie napisałem że nie, są tam również arcanisty, zerki, scouty, soldierki itp.
wiem że jest tam dużo ludzi ale i tak exp jest dobry(a zresztą czy ty myślisz że tak łatwo znaleźć wolną kopalnie z guardami?)
49 m lvl

----------------------------------------------------------
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boximus
Ja mam17lvl skillsy 41/31 (postac mam od kolegi a tamten broad swordem walil... trenie defa) i guardy dla mnie sa dobre. Sporo mi zabieraja, ale jak sie postaram to potrafie dwa na raz zabic... >>>CELESTA ROX!<<< (patrzcie na mój opis)
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 18:25   #25
Rafael
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 03 2005

Domyślny

Popatrz ile w kazo siedzi gosci (w kazo w kopalniach ) tam trafic na kilka guardow i spokojnie sobie poexpic nie jest latwo ale ja jako druid osobiscie chodz z hmm kolo skarbca imperatora i robie przy okazji bp Uh Lot z guardow jest tez lepszy i czesciej wypada cos dobrego niz z cyklopa

Ostatnio edytowany przez Rafael - 30-06-2005 o 18:26.
Rafael jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-06-2005, 21:57   #26
Blaszak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2005

Domyślny

Proponowal bym guardy o wiele szybszy exp, jeśli zalezy ci na szybkim expie to mozesz zaryzykować i polatać troche z gsem jeśli zaś zalezy ci na uha(c?)h to radze isc z bronia jednoręczną i tarczą. Pewnie zapytasz która kopalnie wybrac.. hmm proponuje ostatnią kopalnie, tą z gsami i questem <przed ostatni poziom nie licząc gsów>.

Ps: poskiluj troche.
Blaszak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania