|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() hmm..... to zależy od Ciebie....
jeżeli masz pacc no to cyclopolis, jeżeli nie to zależy czy wolisz stracić wszystkie uhy, za zebranego loota kupić taką samą liczbe uhów i tak w kółko(guardy), czy praktycznie nie marnować uhów i expić z zyskiem(cyce) ja na twoim miejscu robiłbym tak: narazie expisz na cycach, zbierasz kase na 20 bp uhów, jak już uzbierasz bierzesz 15 bp i na guardy na cały dzień, jak ci sie skończy te 15 bp uhów to sprzedajesz loota kupujesz za to uhy i przeznaczasz je na hunty a z tymi 5 bp które ci zostało lecisz znów na cyce i tak w kółko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Ciągle mówicie że jak ma pacc to na Cycopolis -.-. Czy chociaz połowa z was ma pacca ? Nawet jeśli to i tak pewnie nie byliście tam nawet. Nawet niewiecie ile tam osób expi ! Btw. na cycoplolis są dwarf guardy przecież.
Najlepiej dobij skille do 80 i pędź z bsem na kopalnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Cytuj:
tak i owszem, byłem tam i expie tam czasem(chociaż jestem magiem), wiem że tam są guardy i wcale nie napisałem że nie, są tam również arcanisty, zerki, scouty, soldierki itp. wiem że jest tam dużo ludzi ale i tak exp jest dobry(a zresztą czy ty myślisz że tak łatwo znaleźć wolną kopalnie z guardami?)
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() Popatrz ile w kazo siedzi gosci (w kazo w kopalniach ) tam trafic na kilka guardow i spokojnie sobie poexpic nie jest latwo ale ja jako druid osobiscie chodz z hmm kolo skarbca imperatora i robie przy okazji bp Uh
![]() Ostatnio edytowany przez Rafael - 30-06-2005 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Proponowal bym guardy o wiele szybszy exp, jeśli zalezy ci na szybkim expie to mozesz zaryzykować i polatać troche z gsem
![]() Ps: poskiluj troche. |
![]() |
![]() |