![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() @up
Twój topór co wygląda jak młot ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Elo..."przyszłem"
![]() ![]() ![]() aha no i komenty ludzi błagam! @Edit:Zrobiłem topór nazwałm go Twohanded Hallabard axe.To na cześć Hallabarda ![]() ![]() 1. ![]() 2. ![]() No i jak? Aha dzięki za komenty ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 21-06-2005 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Krzyżak
|
![]() Jakieś nijakie te twoje prace... Ni to ziębi ni to grzeje... Ale raczej niezbyt rewelacyjne... Ale widzę, że jeśli byś poćwiczył to dałbyś radę! Więc do boju i trenuj! ; D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ciagle zle cieniujesz ostrza np. w tej kosie wygalda jak by to byl kawalek blahy wogole nie zaostrzony...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem Sknerus.Teraz będe robił to lepiej i poprawniej gdyż Hallabard udzielił mi pomocy
![]() Oto i on. To chyba mój najlepszy rysunek.Narazie wygląda jak zwykły miecz pustynny ale zrobie 3 wersje ![]() 1. ![]() i jak?? ![]() Oks.Zrobiłem razem 3 wersje. 1 jest up druga i trzecia : ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 21-06-2005 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Mejlun, gdzie jesteś? Chyba będzie trzeba do tego kolesia mówić, jak do El'Magnifica...
Zrozum- miecz Survivora był cienki jak woda! Twoje grafiki są mniej więcej na takim samym poziomie. Potrenuj w domu i potem możesz zacząć coś dawać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() okey widze ,że mi nie wychodzi :/ to ja potrenuje kilka dni i potem założe nowy temat z mojimi grafikami
![]() |
![]() |
![]() |