![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() re:UP
To znaczy, że mogę przyjść porobić kuleczki i spotkam GM'a który mnie zbanuje.... ??? |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Teraz juz zrozumialem po wypowiedzi Zaglady tam wokol takiej kulki stoja ludzie i pewnie bierze sie "use" na ta kulke i ma sie sniezke dobrze mowie? I gdzie jest ten domek mikolaja? Na ktorejs lodowej wyspie ale na, ktorej i w jakim miecju.
re up: To pewnie tylko plotki. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Re: up
Na początku tematu pisało, że domek św. Mikołaja jest na wyspie lodowaj vega. Wychodzisz z carlin przez zachodnią bramę. Idziesz tak w lewo aż dojdziesz do brzagu. Potem idziesz wzdłuż brzegu. Po chwili natrafisz na okręt, idź dalej do góry i znajdziesz tratwę. Powiedz kapitanowi hi vega yes. Weź troche kasy na rejs. Aby powrócić powiedz hi tibia yes. P.S. Między senją vegą i foldą są korytzarze podziemne dlatego nie trzeba pływac z jednej na drugą..... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() No to w końcu co robią te soft bootsy? Bo wszyscy sobie nawzajem zaprzeczają.
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() re: UP
To tylko wiedzą cipowie.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Imię: Blood-vampire
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45+
Poziom mag.: 49
|
![]() cytując Omadera....
A wracając do Soft bootsów to: -są już dostępne z questa, quest jest prostszy niż aninhilator. -dają szybszy wzrost many i HP aczkolwiek nie jest to szybko... -a co do szybkości to wiem że nie są szybsze od BOH tylko są troche wolniejsze, albo równe im. Na stronie nie zostanie dodany dokładniejszy ich opis aż dostaniemy wiarygodne informacje na ten temat. ... moze opowiedz cos o tym quescie ? bardzooo mnie ciekawi twoja wypowiedz.. wnioskujac ze s bootsy maja takie wlasciwosci jak ty napisales.. knighty, sorce, druty ect. lataly by z baaardzo wysokim mlvl i buty byly by baaaardzo droogie i baaardzoo zadkie a Ty piszesz że latwiejszy niz Anihilator.. ciekawie mnie to ![]() bwt sorry ze offtopic bo ty chyba stary temat ale bardzo mnie to nurtowalo ![]() |
![]() |