|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Mój "poradnik"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://photobucket.com/albums/y298/Paciekson/ Teraz brat chce wejść na kompa 1h 1,5h wracam. ![]() Dawajcie ss'y. Comments Plx!
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 01-07-2005 o 15:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() Omfg zarabiste sski z rooka podziwiam tych ludzi ktorzy zrobili 8lvl i dalej tam graja. Gz Gz Gz Gz Gz good luck w dalszej grze na rooku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() @hide: Twoich ssów wogole nie widać
@Reszta: Gratz!! Ja na rooku bym nie wytrzymał. Zbyt nerwowy jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @hide
Na początku widziałem Twoje 1 ss'y teraz ich nie widze a te 2 ss'ów od początku nie widziałem gdybyś mógł zrób coś z tym ![]() Jak podobają wam się moje ostatnie ss'y z paccarea wiem, że małe nie wiem co się stało ![]() ![]() Mówcie jakie ss'y chcieli byście odemnie dostać to może coś sprubuje zrobić. Rookslayerz'y! Dawajcie tu swoje ss'y ![]()
Lord Paciek -=Rookslayer=- 24 lvl 20/25-Club/Shield 18 Distance Isara Rook ![]() ROOK RULLEZ! ![]() http://s2.*********.pl/bite/c.php?uid=94869 <<Wejdz to dostane zloto ;< Ostatnio edytowany przez Prus - 01-07-2005 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: łochowo <(pod Bydgoszczą)>
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Skille: 18/21
|
![]() tez gram na rooku (od 1 ekipy na isarze rook gardian de'bove nazywala sie jeszcze wtedy dziewiczy instynkt i miala 45 lv...)
ale niestety zostalem hack i mialem dlugom przerwe grania na rooku ale terz wrucilem nick podany ponizej ![]() ![]()
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Le-PaRkOuR>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<T I B I A >>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Rookgard>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> Ostatnio edytowany przez twister13 - 01-07-2005 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
|
![]() nO NO Ladne ss , ale z paccem na rooku gra sie troche latwiej wiem bo moj kolega mial pacc i on rooka przechodzil w 2h a mi to srednio 3-4 zajmuje (z wykonaniem prawie wszystkich questów) tez kiedys gralem na rook i mialem 16 lvl na danubi
![]() P.s co to jest solowanie rotów na rooku ja zawsze biore 2 speary (10 dysta) ide do kopalni ps bo robry exp i przy okazji dla urozmaicenia rota se zabijam xD Sorry za BLEDY ale z polskiego dobry nie jestem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
![]() |
![]() Rok jest nudny, ale jak ci sie podoba to zacznij non-pvp
ps. HONERA RULESSS
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Miło czasem obejżeć ss'ki z rooka
![]() ![]() Wielkie Gratz dla wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Qrde ~.~
Umieściłem je na jakimś ********* hoście... nie mam na razie innego, jak poprosze pebe83 o troche miejsca na jego ftp to będą. Narazie nie ma i nie piszcie więcej bo już wiem [pracuje już nad kolejną serią :> ]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja wyjeżdzam na wakacje po wakacjach może dam nowe ss'y a jak narazie dawajcie swoje. Wróce po wakacjach a wtedy szykujcie sie :>
![]() Narka i dzięki za komenty!
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Skoro to jest temat o rookstayerach to ja też zapodam pare ss'ów
![]() Na początek mały Joke ![]() ![]() Małe Lurowanko ![]() ![]() Ok teraz przejdźmy do advanców .. 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() LVL jest już 21 ale nie zrobiłem screenów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() na rooku mozan miec tlyko katane, studded legi, copper shield, legion helm, buty a po tym to nie wiadomo po co kase zbierac ;D ale fjane ss
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Barani Mera of Guardia
Profesja: Knight
Gildia: Mroczni Inkwizytorzy
Świat: Guardia
Poziom: 54
Skille: 79/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() po to sie zbiera kase zeby np. kupic antidote rune ,life fluid na jakies hunty
![]() poto ciemnoto rozwesel sie c**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
|
![]() ja tez gram na rooku ROOKGARD RULEZ ! ps. z Gandalfem Rzebrakiem i Xen Moon'em dzisiaj robiłem katana quest!! thx chłopaki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Imię: Zolqs
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 50
Skille: 81/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() 2 SS`y od mojej postaci
9lvl ![]() stas na dzis ![]() Aha i thx za pomoc w katan a quest Ostatnio edytowany przez F_isher - 02-07-2005 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja bym nie mógł tak na rooku. Nie to, że was podziwiam bo to dla mnie trochę dziwne zostawac na rooku podczas, gdy na mainie czeka wiele ciekawszych rzeczy, ale jak chcecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak na to patrze to nawet nachodzi mnie chec do gry. Tez gram na isarze, ale nie mam z kim huntowac, tak jak wy huntujecie roty, dlatego nie gram :/
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: NibyLandia
Stan: Niegrający
Imię: Gapno
Gildia: Nie gram bo to shit :P
Świat: Fortera
Poziom: XxX
Skille: na chuj
Poziom mag.: o0
![]() |
![]() Wielkie gratz ... ja chcialem zrobic rookstayera ale skonczyl on na 6 levelu i stal sie depo na rooku
![]() @ topic : Zaje**iste SS'y jak na rook ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Imię: Zolqs
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 50
Skille: 81/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Nowa partia
16/18 ![]() Nispodzaianka ![]() LVL UP ![]() Taki smieszny tekst typa ![]() Comment plz aha i nie wiem jak zorbic zeby byly duze sry i mam juz 3 platynki xD ![]() Ostatnio edytowany przez F_isher - 03-07-2005 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Lól. Fajne screnki
![]() PS. Paciek konkurs bedzie jak wrocisz ![]() Szpyrmen - szpoko nie ma sprawusa XDDDD ![]() A wogole ja sie neizgadzam narazie zeby byly jakiekolwiek screnki ze mna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |