|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
A oto proste wykożystanie Paint Shop Pro 8...
Czar Very Sudden Death... Jakieś te kamyczki dziwne i dużo ich troche... Ale oczywiście jak na czar Bardzo Szybkiej Śmierci... Hit za 915 hp... Troche mało ale mam tylko 15lvl i 21mlvl... Wiem że to jest badziew ale w końcu nietypowe zdjęcie... I będzie więcej!! Edit: @down: Paint Shop Pro 8 ma taką opcje tylko nie pamiętam jak sie nazywa... Wstawia losowy kamień... |
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
|
Przypominają mi pumeks. Skad je wytzrasnełeś?
![]()
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
yyyy.... sorry że tak ostro ale...
lipne zdeka serio macie racje wystarczy uzyc pare filtrów:-/ za niedługo zaedytuje post i pokaże wam Co ja potrafie![]() @Browar Ciebie się nei czepiam twoja praca jest w miare fajna bo włożyłeś troszkę więcej wysiłku może bedzie konkurencja?ok lets makeingWięc nie chce aby mój post był "pusty" więc zrobiłem szybko grafikę nie starałem się zbytnio ale potem pokaże poziom! ![]()
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
|
A ja znowu sie popisze...
Może nie tyle umiejętnościami co pomysłem... Oto najnowszy czar - Ultimate Whirlpool!! I trolla wkręciło za 100 hp... 8) Komentarze plz!! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
Przepraszam ale ten temat jest zdeka niewypałem...
nie widać zainteresowania... nie tak jak na gery.pl gdzie każdy oczekiwał nowego posta z tego działu. Aż się nie kce Tworzyć ,więc apeluję twórzcie coś jak zobacze że temat się rozkręci zamiast tego posta ujrzycie nową graficzkę![]()
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
cOOOOOOl
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
No nieeeee Przecierz to wszystko to totalna kicha i nic wiecej !!! Fotomontazem tego nie da rady nazwac bo bym obrazil to słowo !!!!!!! W Irfan View to wszystko mozna zrobic jednym kliknieciem !!!!!!!!
|
|
|
|
#28 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
Fajne zdjecia
..a teraz moj loot z elfów ... moglbym sprzedac ale to by wyszlo troche zamalo kasy jak dla mnie ... komentujcie plz ... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Guest
|
Ogólnie minosy są uważane za słabe i głupie potwory... fakt: słabe... ale czy aż takie głupie? Looknijcie screen a sie przekonacie, że to mądre stworzenia!
![]() |
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
Cytuj:
Demon z gfb wali za niecałe 200, z e-beam ~350, a z łapy do ~450. Więc, jak demon nie wali zbyt mocno z ręki, to z czego walim mocno ? 0.o Niech mnie ktoś poprawi jak pisze źle... Sorry że odświerzam topic. @Xodapi nowy MVS całkiem sexi ;] @Browar wygląda fajnie :> |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
Gdzie jest to miejsce gdzie robiłeś screeny??folda??powiec mi dookładnie i jakie tam potwory westępują i czy mozna tasm fajnie zaexpic?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik forum
|
Oczywiscie to co powiedzialem wyzej to było kieowane do sir.zaglady
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Guest
|
Cytuj:
EDIT: Ups... Kiedy pisałem ten post nie napisałeś jeszcze tego wyżej... sorki wywalcie ten post... i jeszcze raz RE: UP: ... edytuj! |
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
|
@ gruby: Jeśli chodzi o to miejsce z pierwszych screenów to nie Folda tylko podziemia Ancient Temple koło Thais!!
I żeby nie było zaraz umieszcze jakomś fote!! Oto obiecana fota Umieszczam w linku bo mi shit wyszedł... |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
|
A tu przedstawiam nowy czar ... "Ice Ball" jest swietny
zadaje od 2000 do 5000 hp polecam szcxzegolnie na rat'y i deer'y musicie go wyprobowac! (pamietajcie o tej formulce do wypowiedz\enia) zalecane jest chodzenie po calym swiecie tibii i wykrzykiwanie tej regulki na glos (a szczegolnie "shch0ta rox" ) !!! wyprobujcie sami na dragach ...![]() jak screen nie chce dzialac to daje linka |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Raszpla
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 88/84
Poziom mag.: 6
|
Ja tam dam dla odmiany cos takiego:
Ktos poznaje to miejsce? ![]() Sprawdzalem secondem czy banshee widzi invisible. Btw blad w comments jest jak najbardziej celowy. ![]() A tu cos z serii fotomotazy ^duze ![]()
|
|
|
#38 |
|
Użytkownik forum
|
Dejvo powiec mi co takiego wystepuje w tym ancient temple(jakie potwory)i czy na 15 lv pally moge sie tam wozic??
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
|
PALADINKA - NAJLEPSZY SS Z DEMONÓW
ZAGLADA - NAJWIEKSZY MIESZACZ SS ![]() |