|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Guest
|
A ten loot z demonow to moze byc fake.
Tzn nie fake ale cos w tym stylu. Wilaggio mogl miec na sobie E Plate, G Legs i reszte. Kolega mogl mu dac swojego C seta a Wil wystawil swoj set ![]() Nic nie stwirdzam to tylko przypuszczenia. Mysle tak poniewaz w 2 osoby to z doba + huntowania na taki loot jest. Ostatnio edytowany przez Logo - 23-06-2005 o 23:36. |
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Gildia: Deadlly Deception
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
|
Royal De'Van i EvlTb mają racje
1. Kłamiesz z huntami (hero i dragyy) 2. Nie moga występowac 3 Yetii na raz... 3. Nie jesteś miły (żebyś mi pomógł musiałem dać ci 2,5k! a to bp uh co nie? ) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Xopufeba
Profesja: Druid
Gildia: Hardcore Riders
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Skille: 17/21
Poziom mag.: 42
|
Kickbo jakbyś udostepnił tu twój album na photobuckecie (chyba) to by była zadyma =D
![]() , ale wiem że to prywatny album. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
Ten loot z hero pewnie sam zaniosłeś bo nie miałeś dac innych scrrenów
A ten domek to chiba nie jest twój tylko jest to gh i inni trzymaja tam itemki I co juz nie wklejasz ss-ów zdołowałeś sie tekstami De'vana? ![]() |
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
|
Parodia...
Wiekszosc tego forum to jakies gowniaze... Jak tylko pojawia sie screeny ludzi z wysokimi lvl'ami to juz ich jada bo zazdroszcza i wiedza ze nigdy takiego nie beda mieli... Screeny nice nice;] |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
Cytuj:
Juz sie tak nie popisuj i nie mow ze nie bedziesz plakal, nie udawaj takiego twardego. Napewno sie wqrwiles chociaz tyci tyci, nie wiem po co starasz sie udowodnic innym jaki ty jestes wspanialy i dobry(sorki moze jestes dla ziomow z Bydgoszczy sry z osiedla) Ostatnio edytowany przez Royal de'Van - 24-06-2005 o 16:19. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Cryn Tidain
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 130
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
|
Post Super Dawaj wiencej .....
Mam nadzieje ze nie spoczniesz na laurach ;p Oby tak dalej zycze powodzenia xD Name:Cryn Tidain Sex:male Profession:Knight Level: 28 Skillz: 82/82 i rosna ;p M Level:5 (10 % i 6 ;pp ) World: Pythera Pozdro dla mojego Tatusia Etelka Gleus-a ;D |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Xopufeba
Profesja: Druid
Gildia: Hardcore Riders
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Skille: 17/21
Poziom mag.: 42
|
Nie wiem jak wy, ale ja to tu ssQw żadnych nie widze
może mam cóś zwalonego w Mozilli jak są to sorki |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
|
Nic nie masz zwalonego , poprostu Wil~ wkleja ssy na pierwsza strone.
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
!!B-I-G G-R-A-T-Z!! ![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guest
|
No co ty nie powiesz.. o.O
Ostatnio edytowany przez Logo - 25-06-2005 o 04:03. |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Hmm on nie zaczal tej niby "klótni" i postacia z tego co wiem to ciagle gra ten sam ![]() @Kickbo Huntuje mnie jedna osoba wiesz o kogo mi chodzi. A co do twojego pytania o rozejm to czemu nie , nigdy sam nie szukam zaczepki ale poprostu chce tylko poweidziec ze wkurzylem sie tym ze padlem przez to ze jakis Dragman kogos zabil We must talk in tibia about my hunt man ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Above the clouds.
|
Will, nie ma sensu zamieszczac tu czegokolwiek, na tym forum 95% ludzi to nooby i dzieci,ktore nic nie wiedza a mysla ze sa bogami
lepiej wrzuc cos ciekawego na tibia.de :* |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Guest
|
@Masakrowiec
Dostaniemy film jak Kiperlana znow padl? ![]() |
|
|
|
#36 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Above the clouds.
|
Cytuj:
Never~ To forum jest pełne dzieci, niedowiarków i cwaniaczków. Naprawde załosne. Kazdy kto pisze "to nie mozliwe bla bla bla, on cos dolozyl" jest na maxa skretynialym idiotom i noobem ktory cale zycie spedzil ***iac roty w zad. Nooby, zebym mogl to bym was wszystkich powycinal, jestescie gorsi od bR. Dziekujcie CIP'om za skullsystem! -.-' |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
Cytuj:
Stary nie 95% , uważaj na słowa , pomyśl jak ludzie którzy nie są nOObami mogli się poczuć ze ich tak nazwałeś , ja wiem ze tu dużo nOObów jest ale zachowałem to dla siebie ,jak kiedys pokazywalem screeny mojego 63 pallka z dl huntów itd.mówili ze nudne i widzialem lepsze noty w temacie 9 knighta ale cóż .. tak już widocznie musi być .. |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
@Masakrowiec
...ffs, juz Ci lepiej? @Draconis Nie bierz tego do serca ![]() |
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
dobra qrwa mac, proponuje wypieprzyc wszystkie zbedne klotnie i l4m3 komentarze, a Willagio niech wrzuci nowe foty : ) i wszyscy, ktorzy dalej beda pierdzielic o jakichs glupotach, zamiast komentowac foty, to jakies ostrzezenie? w koncu po cos ten regulamin jest -.-
co do zdjec, bardzo mi sie podobaja ; > wrzucaj wiecej, nie przejmuj sie reszta.... najwyrazniej albo jak juz ktos powiedzial sa noobami, albo Ci zazdroszcza, albo c*** wie co jeszcze... anyway, wrzuci wiecej ; > |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
Cytuj: