|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sprzedany
Profesja: Paladin
Gildia: To już przeszłość...
Świat: Nieważne
Poziom: :(
Skille: Lipne
Poziom mag.: :|
|
![]() Niby tak, Gremlin, ale co z tego? Chce gość robić, niech robi, to wolny kraj przecież
![]() ![]() ![]()
Char sprzedany. Do widzenia, głupia gro, która mi schrzaniła kawał życia. -.- Ostatnio edytowany przez Van slavo - 28-06-2005 o 06:55. Powód: Napisałem trochę nieczytelnie, śpiący jeszcze jestem... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje, że ci się uda, jeśli chcesz to rób.
![]() |
#23 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Co do pomyslu...Jak wspominal Gremlin czeka cie mnostwo czasu ciezkiej pracy i mnostwo nerwow. Jesli dobrze pamietam tibie tworzono 2 lata zanim wpuszczono pierwszego testera. Anyway, jak skonczysz a ja dalej bede w tym temacie siedzial chetnie zagram w cos nowego ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Noto życze powodzenia... Szczerze w Ciebie wierze
![]() ![]() Jak bedzie już działał to ja jestem chętny żeby go przetestować ![]() @up... To jest twoj kolejny post który nie wnosi nic do tematu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() Wiecie co, wstydzcie sie go tak obrażać, może chłopak ma talent i umie go wykorzystac w przeciwienstwie do WAS!!!
@ Jagoodek: a co do ciebie do wierze z calych sil. ej, a moglbys mi przeslac albo podac stronki tych gier ktore juz zrobiłes?? bo bym sobie ciupnol ![]() ps. a jak ktos bedzie jechal po ciebie to sie nie przejmuj (glupiemu przytaknij i rob swoje)
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Erm... nim nie obejrze wersji beta gry, lub chociaż malutkiego screena, ni "scenopis" gry nie powiedział mi wiele, jest tylko wzmianka o 5 vocach i programie do tworzenia gry... :S... ale pal Cie licho ! Życzę ci powodzenia, nie zrażaj się pierwszymi porażkami...
![]() @ Gremlin A tak BTW to ten rzekomy 1 metr kwadratowy to jest 1 kratka 36x36 ? I czy wliczyłeś w te 300 tys. "metrow kw." wodę? Tak się pytam bo akcydentalnie mnie to ciekawi.