![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Aha żeby nie było shitu na forum
![]() Kiedy patrzyłem na te dwie prace byłem przekonany że są identyczne na 100%. Jednak nie. Różni się dekoltem i rękawami, ale kolory identyczne. I jestem za tym, aby Dr.Bittera zbanować. Eloryn powiedział, że to plagiat i już |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() Also I doubt he could show these:
![]() Still I wonder why everyone is still that obsessed with that armor. He could've thieved better armors like ![]() But I try to keep my best designs off WoP to prevent it from plagiarism ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hello Eloryn. We have another plagiarism here (and another "intelligent" guy), but don't worry about this. Mod will banish him. Plagiarism is BAD, shit happens.
BTW. Your graphics are cool, I still try to draw as good as you. Do Hawka: Kurde, poćwicz angielski. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() @Shan
No kurde wakacje są ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest DA od Elloryna :/ nie ******* że ty to robiłeś... pokaż jakieś inne prace synek...
14:22 You see yourself. You are an elder druid. You are Plx of the Plx (Mustard man). |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Terrorysci Pacery ;O
Świat: Pacera
Poziom: 37
Skille: 70/53
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() No dobra ale mam pytanie czy przerobienie czyjegos armora to tez plagiat widzialem w jakim innym topicu przerobione itemy z tibi np. fire srd zmieniony na niebieski fire sword.
Przeciez tu tez jest to zmienione pozatym ten armor w tobicu jest jakby dluzszy
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Przerabianie samo w sobie nie jest plagiatem pod warunkiem, że zaznaczysz, iż to nie jest twoja praca tylko przerobiona. A ten ostek napisał że to jest jego. (nawet jeżeli włożył w to troszeczkę pracy, to i tak tego armora nie zrobił, a jedynie przerobił i napisał, że zrobił. To jest zwyczajne podpisywanie się pod czyjąś pracę)
EDIT: Zainteresowania: Prawko ;p MWAHAHA Ostatnio edytowany przez Descartes - 26-06-2005 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Bardzo fajny armorek, ale nie wkleje go do swojej tibii bo lubie to co fabryka dała
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Jeeeezu macie problemy... moda na tepienie plagiatorow? Moda na keylogery przeszla to teraz wszedzie plagiatow szukacie? dziecinada...
Ja na WOP sam widzialem okolo 5 grafik ktore powstaly z przerobki moich i jakos nie mam do nikogo o to pretensji, wrecz przeciwnie, ciesze sie ze moje grafiki spodobaly sie komus na tyle ze postanowil je uzyc w jakis sposob. No ale oczywiscie dzieciaczki na tibia.pl podchwycily nowa mode i wszedzie doszukuja sie plagiatow...