Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-09-2006, 07:26   #21
DDoS
Born in Hell

DDoS's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004

DDoS ma numer GG 2529081
Domyślny

Hmm..

Każdy ma swój sposób na zarabianie pieniędzy. Ja nigdy, podkreślam nigdy nie zarbiałem i nie mam zamiaru zarabiać na robieniu run bo to się nie opłaca ;p.

Moje sposoby:
Tomb za Teleportem 2 Dsy do zabijania badziewia i blokowania Vampire'ów które bije z Exori Vis. Zwykle na takim Hunt użyje z 2-3 runki GFB i nic pozatym. Loot zazwyczaj to 6k kasy + jakieś Spike Swordy, Ice Rapiery może Vampire Shield i to co prawie nikt nie zbiera z Mumie - Strange Talisman, Poison Dagger - czasami z nich z jednego hunt mam 5-7k po sprzedaniu u Djinn.

Black Knight - 100% zysk, nic nie używasz tylko jesz, hunt zacząć ok. 23 wolniejszy spawn nie trzeba pić mf .

Podziemia Treasure Island - 2 Fe zabijają wszystko na -3 poziomie, a ty możesz sobie mane przeznaczać na robienie run.

Hero: Single - Ds + Hunter ropnięty z dołu i convince. Bloker ustawia Hero w odpowiednie miejsce i taktyka prosta ty Mort, Knight przebija tarczę Ds na klatę a Hunter robi swoje, rzadko używane mf.

DDoS jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-10-2006, 19:09   #22
ziommateusz
Guest

Domyślny

Jak nie masz capa to kup sobie lekkie eq to jak
hotm plate legs b robe

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania