|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Hmm..
Każdy ma swój sposób na zarabianie pieniędzy. Ja nigdy, podkreślam nigdy nie zarbiałem i nie mam zamiaru zarabiać na robieniu run bo to się nie opłaca ;p. Moje sposoby: Tomb za Teleportem 2 Dsy do zabijania badziewia i blokowania Vampire'ów które bije z Exori Vis. Zwykle na takim Hunt użyje z 2-3 runki GFB i nic pozatym. Loot zazwyczaj to 6k kasy + jakieś Spike Swordy, Ice Rapiery może Vampire Shield i to co prawie nikt nie zbiera z Mumie - Strange Talisman, Poison Dagger - czasami z nich z jednego hunt mam 5-7k po sprzedaniu u Djinn. Black Knight - 100% zysk, nic nie używasz tylko jesz, hunt zacząć ok. 23 wolniejszy spawn nie trzeba pić mf ![]() Podziemia Treasure Island - 2 Fe zabijają wszystko na -3 poziomie, a ty możesz sobie mane przeznaczać na robienie run. Hero: Single - Ds + Hunter ropnięty z dołu i convince. Bloker ustawia Hero w odpowiednie miejsce i taktyka prosta ty Mort, Knight przebija tarczę Ds na klatę a Hunter robi swoje, rzadko używane mf. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jak nie masz capa to kup sobie lekkie eq to jak
hotm plate legs b robe ![]() ![]() |