|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
No tak fabula ale czemu wykonanie 2/10? powiedz mi bledy jakie w wykonaniu zrobilem, bo wykonanie nie zalezy od fabuly, a ty to tak wlasnie przedstawiles. Pamietasz ten fake jak powstal kefir? kolesie dawali mu wykonanie 3/10! |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Legnica
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
![]() |
![]() ehem -.-
www.faketutorial.prv.pl Chyba zapomniałeś co Estrie ci doradziła ?? TO PRZECZYTAJ I SOBIE PRZYPOMNIJ... jak widze ten nóż ....poprotstu przeczytaj ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ten noz ktorym go przebilem? Estrie napisala o pixelach, a on jest DOBRZE wycieniowany bo to jest giant sword! A jesli ci chodzi o nie uzywanie painta to sie pierw zastanow co mowisz i mi powiedz skad wziac inne a nie: Paint nie jest twoim przyjacielem! T co ja mam kur.. uzywac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Dla mnie dobre, rób dalej!!!
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() @topic
najs jest kilka bledow ale fajny tylko troszke malo ciekawa fabula ![]() postaraj sie zrobic cos leprzego ![]() @offtopic a jakim prawem ja niezostalem poinformowany ze bede w tym fake ^^? pozatym macika znam dluzje niz ty chyba ![]() P.S. (ja sie wcale nieczepiam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Dobre!! The best scenka ze znaczkiem czerwonym i te explo sa tez fajne aaa no i ta wysmienita Pastaaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() Marcin rob wiecej fejkow ! fabula 6/10 wykonanie 9/10
![]() PS: cinus to ja maciek! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Krzyżak
|
![]() Całkiem niezłe, mi się nawet podobało! Możesz robić następne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() Pomysl: Póki co...
8/10 Wykonanie: 9/10 chyba nie mam nic do zarzucenia ![]() Ale tak jak wczesniej ktos powiedzial ten miecz budzi zastrzezenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niedlugo bedzie nastepna czesc
@ do tych co mowia ze fabula bez sensu: To sa przygody a nie przygoda ![]() ![]() @Jaszczur of secura Wiesz ale to jest tylko fake, a nie normalna tibia ![]() PS. Tera do fake wezme ciabasa, znasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie edytowalem postow bo chcialem refresha zrobic.
Ta pierwsza scene skads zgapilem ale nie powiem skad ![]() Nasi bohaterowie usiedli se w barze ![]() Cos ich zaatakowalo, ale bohater bronil sie ognistym mieczem ![]() ![]() Kim jestes? ![]() ![]() ![]() ![]() Oops ![]() ................................................ ![]() Macik postanowil zapoznac nas ze swoim kolega... ![]() ...ktory nie byl zbyt towarzyski :/ ![]() Ktos go chybba opetal ![]() ![]() Dlaczego Ciabas to zrobil? Czy sie opamieta? Jak zareaguja bohaterowie? Co sie stanie z Macikiem? Moze Ciabas byl bratem jar jara? O tym w nastepnym odcinku! Comment plxor (not bluzged blz) A tutaj bonus: Jak wyglada zul w rzeczywistosci.( garbaty zul s komixu o grze rpg) ![]() Edit: Ok poprawilem jak cos bedzie nie tak to tez poprawie Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 29-06-2005 o 08:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Ekhm nie radze ci robić fake'ów w przyszłości bo daleko nie zajedziesz.dziwnnie małe napisy.I fabuła bez sensu(według mnie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Gildia: Death Assassin
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() popracuj nad fabula :/ bo narazie to wykonanie niejest jakos tragiczne ale fabula niewciaga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Legnica
Profesja: Paladin
Świat: Rubera
![]() |
![]() jest caaaaaaaaaaały szereg programow ktore mozesz uzywac.
Giant sword nie wyglądał wiardygodnie, może zapisany w złym rozmiarze, w złym programie..A pozatym ta wogole nie cieniowana krew ze śladami sprayu paintowego....Photoshop,paintshop i sztaby wielu innych dobrych programów a ty sie dziwisz bo nie masz co używać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() nie znam sie na filmach ale czyzby MIB ?? z reszta twoja sprawa
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() fajny pomysl zrobienia screena ze stick warsow :-P ale popracuj nad fabula bo teraz to bylo znacznie gorsze od 1 fejka .
PS: no żesz odpowiedz to ja Maciek -.- chodzimy razem do klasy czy może zapomniales juz o szkole ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Krakow/Ab'Dendriel
![]() ![]() |
![]() Mi sie podoba!!MORE PLX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() III czesc! Zauwaylem ze sie wam nie podoba wiec to bedzie ostatnia
![]() Po smierci macika bohaterowie poszli do baru swietowac... Ekhem... znaczy sie obmyslac plan zemsty ![]() Polecial bolcik ![]() ale hit only 1hp 0.o ![]() Mamy problem! ![]() Wole uciekac ![]() Po dwuch miesiacach wpadam na pomysl wskrzeszenia przyjaciol ![]() Robie to podobnie jak w grze RPG ![]() ![]() ![]() Ciala wylazly z grobow. Ops! Zdaje sie ze troche zgnily :/ ![]() Gonia mnie ![]() ![]() Skonczylem tak jak oni GRRR GRRR i jeszcze raz GRRR ![]() Comment plx To byla ostatnia czesc (ale nie ostatni fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Krakow/Ab'Dendriel
![]() ![]() |
![]() Rob wiencej !!
![]() ![]() Nobla ci za takie pienkne fai'ki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
To powiedz mi skad mam wziac ten caaaaaaaaaaaly szereg programow. A giant sword jest w normalnym rozmiarze i nic nie jest zmieniane. Normalny giant sword @ Elder druid of celesta Dzieki za poparcie ^^ |
|
![]() |
![]() |