|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2003
![]() |
![]() Elo ej chcecei podziwiac screny to zapraszam na www.tibia.gery.pl i tam w zdjecia i w screny od griftsa i reszty to zoabczycie nowe ja muwie bralem udzial i mysle ze so wyjebane!!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Cytuj:
p.s:A co ci sie nie podoba w w tych scrinach?? i dlaczego tak glopio nabijasz posty?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec ja wam walne histortie z cyklu smieszne tak bardzoi ze chce mi sie plakac.
a wiec zaczne od tego ze wisi na demna klatwa podczas gdy moi kumple maja juz z 30-40 lvl ja mam dopiwro 21 a to tylko dlatego ze (tu tylko znajomi beda wiedziec o co chodzi ) GS FAJNY JEST ![]() Opowiem wam i tak co innego a bylo to tak: Podczas treningu na dwarfach nagle wywalilo mnie z gry. Okazalo sie ze szanowny GM dal mi namlocka NA MOJA UKOCHANA POSTAC MRP !!!!! ![]() Niewazne ja nie popuszce na roocku mialem jeszce jedna wiec napisalem do gm odezwal sie (a to juz na cud zalatuje) i tlumaczyl mi cos przez 10 min dlaczego Mrp dostal Namelocka po czym stwierdzil ze moja postac na roocku tez mu nie odpowiada wiec dostalem znowu bana i znowu Namelocka i tak pozniej nastepny ban i namelock .....i smieszne z tej opowiesci jest tylko jedno.......przynajmniej potrafie samemu sobie bana zalatwic ..wogole to ja nie wiem czy to jest smieszne ale ja sie smieje moze zwariowalem ????????
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Witam. Historia ktora opowiem stala sie dzis... Niewiarygodne ale prawdziwe...
Info: Ranum (12lvl. paladyn), Kinzao(9lvl. druid) Server: Eteria A wiec zaczynamy.. Jak co dzien bylem w caffe z moim kumplem kinzao... dzis wpadlem na pomysl (pewnie glupi) isc na gs 8) ! A wiec kumpel: -ok nei ma sprawy skoro na secura wyprowadziles mnie na smoka to gs to pestka -no widzisz w8 wezme bp of hmm ty wez ih i idziemy ... No i powedrowalismy... oczywiscie poszlismy do znanego mi miejsca czyli na prawo w dol od pustyni.... Widzialem jak kumple grali i gs byl na gorze(wzniesieniu)... wiec nie ma sprawy zabic gs... moj styl atakuj i uciekaj napewno by wypalil... (atack of hmm... uciekam w dol ih-uje sie, odtruwam i spowrotem)... Pelen wigoru wraz z niepewnym kumplem.... minelismy pustynie kilka scorpionow i 2 liony... -Ej wizard jestes pewien ze ten gs jest na gorze -no tak widzialem jak kumple graja 8) - :rolleyes: no dobra Jestesmy pod pustynia za rzeka... jak ktos byl to wie sa tam Wild Warriory... spotkalismy 2... zadowoleni z siebie ruszamy w dlasza podroz... nagle z nikad... wyskakuja 2 minosy oraz Mino Guard... no dobra Kinzao wierny druch zostal potraktowany z mega hiper max uderzenia 40hp od guarda ![]() -zobaczysz bedzie dobrze ! -taaaa lubie patrzyc na kogos smierc ![]() Wiec idziemy w prawo na wschod zawsze na wschod... ehm... nagle widzimy mino maga !!! ale tylko zwloki ![]() ![]() -idz po moje rzeczy.... !!! nie uciekaj !! TO ja s*******am ![]() http://www.wkm.green.net.pl/rzez***** P.S.Plik w rar bo nei mam jak na jpg ale warto zobaczyc... ![]() Straty: p-legs... 200gp... 15 hmm.... 8ih... 4k expa.... Dziekuje ![]() te zwloki to moje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() Pewnego dnia z kumplem wpadliśmy na pomysł, że przyda się coś ładnego do domku, najlepiej jakiś loot z mumu. Idziemy więc, a tam jakiś gość milkuje na BH. Ja do niego, że to nielegalne, on, że mi nie wierzy, ble ble, w końcu kumpel do mnie, że zgłosi to. I tak też zrobił. Countsellor poprosił o screena, więc kumpel zrobił go i mu wysłał. Następnego dnia się loguje, i ups, ma bana. Obaj dostali bana. Dobrze, że miał swojego uh-makera, to się ze mną mógł skontaktować. Zastanawialiśmy się chwilę, skąd u niego ban, i nagle eureka. Na screenie, który wysłał C'sowi była odpalona Tibia GG ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co wam powiem bo ja zauwazylem ze Gm-om sie nudzi i z nudow szukaja pretekstow do banow ..:d
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() co do tego ze ty masz 21 lvl to nie tylko wina ze masz pecha do gsow
![]() a co do GMow to raczej im sie nie nudzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() GMmom na pewno się nie nudzi. Jak ostatnio C's mi pokazał fragment loga, jakie (i ile) ludzie requesty zgłaszają, to dochodzę do wniosku, że na pewno im tam się nie nudzi. Już pomijając wiele mówiące requesty typu "hi", "i have problem" itd, to w ciągu może 10 minut miał gośc około 10 requestów o PK, bug abusing itd, więc na pewno mu się nei nudzi.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To nie moja wina ze po 1 moj zoladek jest do dupy po 2 mam inne obowiazki (MAGDE ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Moja historia jest bardzo smutna
![]() Zaczelo sie od expienia na guardach...... Wyexpilem 100 k w labiryncie ale loot zaden :/ wiec znalazlem cos lepszego... Zaczalem expic na tombach ( Vampy , Bonebeasty , Necro , Dsy mumie etc.) Wiec.... expilem juz 3 h w koncu doczekalem sie vamp shielda ![]() Expilem jeszcze ponad 2 h ( loot: kilka emerald bangle ice rapierow black pearlow p armow etc.) Kiedy wyexpilem okolo 100 k expa mialem prawie 53 level zajelo mi to 5 h ![]() Chcialem juz ucieszony z loota i expa wyjsc ![]() Przy wejsciu byly jeszcze dwie mumie ![]() Jedna zabilem druga prawie nagle napisal do mnie na gg kolega i....... lagg ![]() Padlem.... ![]() C ya :*:*:* ODP PLX |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Simon Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Siedze sobie (wlasciwie to stoje) spokojnie pod depo, gdy nagle wyskakuje mi okienko prv i znajomy odglos w glosnikach "masz wiadomosc". Napisal do mnie moj kolega z rl, ktory prosil o pomoc, gdyz podobno jakis niezly mag grasuje w okolicy Carlina i atakuje niskie levele..Jako ze uwazalem sie tez juz za niezlego paladyna postanowilem mu pomoc. Ropoczelismy poszukiwania czarodzieja, ktorego znalezlismy dosc szybko. Niestety okazalo sie ze to kobieta, a ja swoje zasady mam. Zaczela atakowac mojego przyjaciela, a ja tylko bezradny bieglem za nia i za kolega, gotow wziasc w czasie jego smierci plecak. Nagle nieswiadomy niebezpieczenstwa, zibaczylem zmierzajaca w moim kierunku wielka kule ognia! Plomien spalil mi rekaw. Zasyczalem z bolu. Pomyslalem "nie bedzie mi zadna baba podpalala nowej zbroi"~Jako ze teraz zrobila sie dla mnie dostepna z racji "bialej czaszki" widocznej nad glowa wyjelem moje strzaly, otworzylem plecak z runami i ruszylem pomoc koledze. Postanowilem odciagnac ja od ludzi stojacych afk przy depo, by spokojnie nadal robili runki jakims makro! Wyszlismy polnocna brama carlina! Napastniczka wciaz rzucala kule ognia, rewanzowalem sie jej tym samym, rzucajac tez ogniste pioruny w jej strone i wciaz ostrzeliwujac. Moj przyjaciel pobiegl za nami, niestety nie trzymal sie w odpowiedniej odleglosci i jedna z run dosiegla go i zabila! Postanowilem pomoc koledze i wziasc jego bron, by nie musial znowu wydawac fortuny na nowa! Nastepnie znowu ruszylem do ataku, ze zdwojana szybkoscia i zacietoscia, spowodowana smiercia kolegi! Przeciwniczka nie nadazala w "uzdrawianiu siebie", lecz w koncu chyba skonczyly jej sie runy i padla. Zdziwil mnie nieco napis, ktory dostalem kilka sekund pozniej na prv "nice duel". Ja to traktowalem powaznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Nad Morzem
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grebol Maciek
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 53/50
Poziom mag.: 4
|
![]() to moje opowiadanko
![]() Dzis moim druidkiem 15lvl chodziłem po Carlin a tu pk 13 lvl sorc to ja go w tube ![]() ![]() Deda zalapalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |