|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() heh z drabina to kazdy mial ale ja myslalem ze szczury to jedne z najmocnijszych potworow w tibi ( nie wiedzalem ze itnije main )
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzialem jak moj kolega w tibie i zabije ludzi ( był pkerem) Weszlem moja postacia na rooku i probowalem go zabic, a jak mnie wkurzyl to mowilem ,,you are dead"
a ziomek ze mnie sie smial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Świat: Doomhammer
![]() |
![]() Jakis tydzien temu na rooku podchodzi do mnie koles i sie pyta: "pol?". Ja na to: "tak". Mial problem: nie wiedzial jak wlozyc worek do ekwipunku
![]() ![]() A jezeli chodzi o mnie to nie wiedzialem jak wyjsc z miasta kiedy sie ma 2 lev. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() 1. Nie mogłem wejść po drabinie
2. Po 5 godzinach gry, gdy miałem czerwony pasek życia skapnąłem się, że jedzenie podnosi HP. 3. Zbierałem Bluebaries, bo myślałem, że one podnoszą manę. 8)
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() ...ja moją pierwszą postacią Wudijuk=R.I.P. jak tylko zdobyłem 2 level, po przejściu za most to cały czas i do każdego pisałem... "whose gonna with me to city nr 2?!! i dont know how to go there!" ... no comments... a z drabiną to swoją drogą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ja nie wiedziałem co to gp i próbowalem to jeść(myślałem że to ser
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() a ja nie wiedzialem ze mozna chodzic na skos przez kepy traw blokujace groge
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja na poczatku mialem problemy z obsluga liny i drabiny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Najgłubszą rzeczą co zrobiłem na rooku to przy łowieniu rybek wyrzuciłem work z gp (300-400) do wody.
![]()
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Moją najgłupszą wpadką było sprzedawanie wrzucając sprzedawcom rzeczy za lade a kupując rzycanie pieniędzmi. A o tym że moż na otwierać potwory dowiedziałem się na 7 lvl.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() i sie grubo mylisz bo ten temat
moze specjalnie jeat napisany z bledem i wyglada glupkowato ale takie tez byly nasze kwasy na rooku w pierwszych chwilach grania wiec napisz cos od siebie a nie krytykujesz ty ty ty niedobry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe, ja na początku jak zacząłem grać w tibię nie umiałem wejść na drabine. Klikałem wszędzie koło drabiny, i jakoś wchodziłem, ale miałem z tym wielkie problemy. Myśle, że to normalne na rookgaardzie dla początkujących graczy...
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gonzo, zapomniałeś napisać o wędce
![]() Ale bez jaj. Mi też sie to zdarzyło ![]() No i oczywiście, jak wszyscy, miałem problem z drabiną. Mojego pierwszego chara na Isarze jeszcze wtedy zblokował jakiś kolo Rat mnie zabił ![]() Mój pierwszy char to był ciąg niepowodzeń. Chodziłem z żółtym hp cały czas bo w ogóle nie miałem jedzenia po "huntach" (czy wyprawę na szczury (czytaj szczura) w akademii można nazwać huntem?). Na początku zawsze są jaja. I pomyśleć, że każdy na początku był takim n00bkiem? Brrrrr...
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Przez ok. 5 minut musiałem próbować na drabinę wchodzić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Wiec ja na ocztaku balam sie takiej hmm...brazowej drogi... bo myslalam ze to lada.
(jestem przyzwyczajona do gierek o slabej grafie) Z drabina o dziwo nie mialam problemu... A najsmieszniej to bylo jak mowilam na targu do wsyztskich "hi" np: Hi! Hi! What do u want? Hi! What? Hi! <ignored> Hi! Hi! I need to go |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
co do moich wpadek to: 1. drabina 2. nie wiedzialem ze sie otwiera zwloki ![]() 3. w ogole nic nie wiedzialem,bo nie znalem nikogo kto wczesniej w tibie gral (o grze dowiedzailem sie przypadkowo), sam musialem wszystko odkrywac, ale moze to i lepiej, bo ciekawiej
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() W menu cos pochraniłem i zwalił mi się ekranik(malusienki był), potem miałem problem z drabiną bo w szczebelki starałem się trafić....potem ceny często przepłacałem za niektóre żeczy, i nie mogłem zrozumieć czemu podczas śmierci wypada plecak i dodatkowo może wypaść coś z EQ.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ja sie bardzo obrazilem na kumpla ktory mi powiedzial ze gra na julerze a ja jak zrobilem postac to mi powiedzial ze jest na mainie (wtedy myslalem ze main to inny swiat, lol)
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() Mi kumpel objaśnił te najprosztrze rzeczy ale gdy se kupiłem line to zaczoł się problem jak ją użyć. Wpadłem do dziury i chcę wyjść niemoge naciska na line nic, naszczęście jakiś gościu przyszedł i powiedział mi jak ją użyć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Pierwszy raz na rook'u byłem gdzies okolo 1 rok i 6 miesiecy temu. Chyba kazdy nieumial sie posługiwać drabina itd. Kiedyś jak chcialem rzeczy sprzedac to wyłozylem je na lade a kasy niedostalem.
PS Denerwuja mnie ludzie ktozy pisza ze niedawno zaczeli grac w tibie a maja 110 postow albo wiecej (jak niedawno zaczeli grac to jak mogli pomoc tymi postami innym graczom) |
![]() |
![]() |