|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja jakby co, to bym z Klimkiem pojechał, tyle że my troooochę daleko mamy.. Trzeba byłoby od razu z noclegiem...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() a wstępnie jaki "program"? bo z Białołęki do Centrum mam 0,5 h, to nie wiem czy mi się będzie chciało tyłek ruszyć :>.
Ostatnio edytowany przez p.l - 03-07-2005 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Ja bez Optyka nie jade, Optyk bez maxella, maxell bez Tali, tali bez wodki, wodka bez korka, korek bez sklepu, sklep bez wlasciciela, wlasciciel bez zony, zona bez Oxysia, Oxys bez droma, drom bez MatKus-a, matkus bez kompa, komp bez kabli, kable bez serwisu , serwis bez gonzka, gonzek bez gewofa, gewof bez raula , raul bez Parysa, Parys bez slaya, slay bez Kalda, Kald bez misia.
Czyli może będe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Od 3-4 sierpnia jestem w Warszawie, albo w promieniu 100 km od niej. Wiec chyba prawie napewno bede.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Najlepsze miejsce na to aby sie spotkać to plac defilad. Ja tylko radzę. Jeżeli będę wtedy w domu to was popodglądam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mnie nie będzie na 100 %. Niestety. :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() jesli odbedzie sie to w jakis weekend i przy piwie (w co watpie patrzac na srednia wieku) to tez wpadne...
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Mathrin
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 26
Skille: 65/65~
![]() |
![]() A mnie to ktos weźmie?? Ale zlot Tibijczyków bez piwa to jak zlot Tibijczyków bez piwa xD Ja chce jechać spotkać sie z Tibijczykami...Ciekawe czy tesh macie manie gadania o Tibii 25h na dobe
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lesavir - 04-07-2005 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Osobiście lubię zloty, ale czytajcie post Mentosa... (z tym, że nie mam starszego rodzeństwa, ale bywałem już na tego typu zlotach) Poza tym od Śremu do Warszawy to trochę daleko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli o mnie chodzi, to bardzo bym sie cieszyl, gdybys sie na tym zlocie _nie_ pojawil... robisz z siebie idiote tutaj, nawet nie chce wiedziec jaki jestes naprawde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Ja bym chciał aby był to zjad ludzi z IRCa, gdyż tam już się mniej więcej znamy (tylko przez Internet, ale zawsze), wiemy co po kim można się spodziewać itp.
A użytkownicy forum... Ci co mają organizować nocleg, czyli warszawscy IRCownicy, napewno bali by się gościć ludzi, o których kompletnie nic wiedzą. Tak w ogóle to jeżeli na ten zjad przyjedzie chociaż 10 osób to będzie dobrze. Większość z nas mówi w 100% przyjedzie, bo napewno chcą pokazać, że są niewiadomo jak dorośli i mega mastahy. A tydzień przed zjazdem nagle im coś wypada albo nagle się zorientowali że jednak do Warszawy mają w****u daleko i nie mają czym przyjechać a na bilet PKP/PKS nie mają pieniędzy. Ja mówie, że przyjade tylko jeżeli wszystko będzie pewne i nie okaże się ze zamiast dobrze się bawić to spędzimy noc na dworcu albo kręcąc się po miescie jak banda debili, i przyjade tylko z Taliboyem, bo nie mam zamiaru przebywać w Warszawie sam, bez najlepszego kumpla. I muszą być browary i wódka! @Down Ja moge tak twierdzić po tym, że nie znasz ortografii i zamiast pisać 'sz', 'ku', piszesz 'sh', 'q'. Bardzo w****iające to jest i ciężko sie czyta. Ostatnio edytowany przez Klimmek - 05-07-2005 o 15:54. Powód: Lesavir |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Mathrin
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 26
Skille: 65/65~
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() Ja chciałbym przyjechać ale niemoge mieszkam jakieś 500km od Warszawy,mam legitymacje kolejowom ale rodzice nieprzepadają za Warszawą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wyobrazam sobie, jak rodzice mogliby puscic 13-latka samego na drugi koniec polski... jeszcze sie dziwi, bosz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Klimek:
A o mnie to zapomniałeś czy co? Ja bez was nie jade ![]() Ale mówię: Jak będe mógł, to najprawdopodobniej pojadę ( Dla tych co się o mnie boją, to klimek odpowiada za mnie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() mnie tam raczej nie chcecie widzieć, wiec nie mam po co jechac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Humm... A miejsca w piwnicy jakieś wolne są? 0o Albo pod wycieraczką.. Dobra to ja już lece z fujarką pod sklep, trzeba byłoby coś pieniążków na bilecik do W-wy uzbierać.. See you in Warsaw!
![]() |