|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kogo chciałbyś widzieć na fotelu prezydenckim? | |||
Zbigniew Religa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 8.39% |
Donald Tusk |
31 | 21.68% |
Włodzimierz Cimoszewicz |
28 | 19.58% |
Lech Kaczyński |
16 | 11.19% |
Marek Borowski |
5 | 3.50% |
Andrzej Lepper |
41 | 28.67% |
Maciej Giertych |
5 | 3.50% |
Jarosław Kalinowski |
2 | 1.40% |
Janusz Korwin-Mikke |
3 | 2.10% |
Głosujących: 143. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Ja odnosze takie mało wrażenie że Polacy to jednak lubią cierpieć. Cały czas wybierają szkoczków politycznych, tak naprawde myśląc że pojawiła sie nowa partia - nowi ludzie. Troche demagogii i już tracą głowę. Czemu by nie dać sznasy takim Giertychom czy Kaczyński którzy nie rządzili? Ja wiem że Romuś Giertych jest do nieczego, ale Maciej to już ktoś... A Kaczuchy... Cóż muszą walczyć o prerstiż i o elektorat... Chodzi o głosy tej mniej liberalnej części społeczeństwa ;-)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Ja nie mam kandydata i nie interesuje mnie to - jak zwykle, wszyscy naobiecuja cudow, wygraja kadencje i "ni ma piniedzy, panie, to z czego ja mam zrobic?", "ja? obiecywalem? kiedy?". A nastepnie wychodzi na swiatlo publiczne afera, z ktorej pan prezydent zgarnal 2mld zlotych -.- Dzieki, ale to nie do mnie.
![]() |
#23 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Kaczyński - pfff narzędzie w rękach LPRu. Sio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kaczyńscy - sio. Mają plany tak pokręcone, że w większości wypadków będą beznadziejne skutki...
R. Giertych - nie, dzięki. Nie będę głosował na zacietrzewiałego idiotę który nic nie robi, tylko opowiada głupie dowcipy w TV, a na posiedzeniach pieprzy o Żydach, masonach i koalicji anty-polskiej... Lepper - też nie potrafi robić nic innego jak Giertych - wydziera się tylko "Złodzieje! Oszuści! Kradniecie polskie pieniądze!" mimo, że sam kradnie i miał kilka ślicznych spraw w aktach. Cimoszewicz - nie, to czerwony komunista. Gość jest dla mnie po prostu spalony - nie wierzę w nagłą zmianę. Tusk - to nawet sensowny kandydat... Cóż, jakbym miał głosować, to na niego. Ma niezłe, sensowne plany... Religa - IMHO nie nadaje się na polityka - mógłby pełnić funkcję reprezentatywną, ale do podejmowania poważnych decyzji i zarządzania państwem się nieszczególnie nadaje. Korwin-Mikke - idiota. Zgłosił się do EuroParlamentu, bo chciał "zniszczyć UE od środka". To po prostu gość, który się nie nadaje do niczego, nawet do opowiadania kretyńskich dowcipów - za politykę się nie powinien brać, bo to po prostu klon Romusia Giertycha z równie anty-europejskim nastawieniem.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 04-07-2005 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() w sondzie zagłosowałem na leppera jak inne 10osób,dlaczego?ano tak jak mówi jeszcze nie rządził to dajmy każdemu szansę,o.0śmieszny powód nie?wy się łudzicie że następny prezydent nie będzie kradł etc?lool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Poza tym, zaden prezydent nie rzadzi panstwem sam - ma od tego doradcow. Sam decyzji nie podejmuje, tak jak on musi zatwierdzac/odrzucac ustawy sejmu, tak sejm robi z jego ustawami (jesli prezydent jakies zglosi). Z tego co pamietam, tak to dziala. Bardziej liczy sie to, jakie ma plany. Wiem, ze Religa stawia na edukacje, i wiem ze takiemu czlowiekowi mozna zaufac. Taki Kaczynski zna sie moze bardziej, ale za nic w swiecie nie chcialbym, zeby byl prezydentem. Moglbym go nie odroznić od premiera (jesli brat by nim zostal). Poza tym, ciagle pamietam jego tekst (nie wiem ktorego z braci) "Spieprzaj dziadu". ![]() Ostatnio edytowany przez Pogromca pk - 04-07-2005 o 13:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() A Tusk to pomyje po AWS i wszystkiego co było przed 89' rokiem. Na dłuższą metę nikogo sensownego nie ma. IMO Najbardziej nadaje sie Kaczqa jak już wspomniałem,.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ja tam glosuje na relige nie wiem dlaczego ale niech tam bedzie XD
wszyscy politycy to oszusci i nie dotrzymaja slowa no chyba ze ktos ma dobre serce |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tusk rulez.Ma na razie najwięćej głosów i wogółe jest fajny
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() Lepper. Z ciekawości
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() prof. Maciej Giertych - najbardziej mi pasuje (przeciw pedałom, uniosceptyk, narodowiec)
Zbigniewa Religę - lekarze do przychodni... Donalda Tuska - PO czyli kolejne "wcielenie" AWS Włodzimierz Cimoszewicz - komuch :/ Andrzej Lepper - cóż, z motyką na słońce sie rwie Lech Kaczyński - "kolega" z AWS-u (dla wszystkich, którzy uważają L.Kaczyńskiego za "narzędzie LPR: http://wszechpolacy.pl/t.php?id=1086
![]() |
#33 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
Edit Proponowałbym zamknąć temat. Jak widzimy, niektóre komentarze to śmiać się chce. "Ja bym głosował na tego bo jest fajny" Ehh.. Jak mówimy o Polityce to look: http://www.geocities.com/wyrons/ ![]()
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 05-07-2005 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
komuch - roftl - mało z krzesła nie spadłem. Zobacz na jego ojca - Jędrzeja Giertycha. Jednego z największych przedwojennych działaczy narodowych. Rada przy p. Jaruzelskim była wtedy jedenym forum na którym opozycja mogła powiedzieć to, co chciała powiedzieć i nie iść do więzienia. Cześć z opozycji jednak nie weszła do niej i dziś się tym szczyci. uniosceptyk, a nie eurosceptyk, nie jest przeciw Europie zjednoczonej, ale nei tej formie Unii Europejskiej - Europa Ojczyzn nie Europa Regionów. Unia się już sypie, jak wstąpi do niej Turcja i Izrael (sic!) to już będzie znak, że koniec jest bliski. Szwajcaria i Norwegia prosperują dobrze mając podpisane tylko umowy o handlu z UE. Cała Unia nie jest zła, ale więcej jest minusów niż plusów.
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() @Up
Cytuj:
www.giertych-stop.kom.pl Edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 05-07-2005 o 19:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Głosuję na Kaczyńskiego ponieważ mam nadzieję że zwycięży wkońcu Prawica.
Mam nadzieję, że wygra on lub Tusk. Bo lewica z czym mi się kojarzy to leci tak: Lewica=SLD=Lech Miller=Synowiec/Olszewska=Korupcja=Opole. Przez to SLD Opole zostało ogłoszone przez TVP państwową stolicą korupcji .
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wislaczek
<roftl> nie no ja nie mogę... Często wypowiedzi Giertycha są wyrwane z kontekstu (http://fakty.interia.pl/ziemkiewicz/news?inf=643053). A ten tekścik z tej strony jest wręcz śmieszny. Po człowieku wywodzącym się z rodziny narodowej wypowiadanie takich słów jest jak myślenie, że górnik po wyjechaniu "na powierzchnię" poprosi w filiżankę herbaty i tomik poezji. może ktoś kto to łumaczyl "pomylił" się celowo. A co do rady to wiedz, że tylko srodowiska KOR-owskie nei weszły i dziś się tym szczycą. A M. Giertych też był w radzie prymasowkiej. A w tym "oddaniu" Rosjanom nie chodzi o zostanie wasalem, tylko o dobre stosunki sądziedzkie. Rosja jest naj o wiele bliższa od Niemiec.
![]() |
#39 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum