|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Karta kredytowa to kwestia kilku min (przynajmniej tak bylo w moim przypadku)
Co do tego czy sie oplaca, jasne ze tak... wszystko jest szybciej, jest tego wiecej... Mam na mysli exp, dla magow mlvl... wieksza mozliwosc wyboru... Wieksza mozliwosc poruszania sie (statki, latajace dywany). Pacc oplaca sie kupic w kazdym momencie gry, niewazne jaki macie lvl... Poniewaz z pacc zrobicie to szybciej
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() malo kosztuje szybko sie loguje wedlug mnie to COOL (tyle ze do ktos jednak ta symboliczna sumke musi zaplacic <rodzice> PROBLEMO
![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
A kiedy aktywuja? Jak dostana kase. Od momentu pierwszego zalogowania, gdy zobaczysz napis "Your premium account have been activated" wtedy liczy sie czas trwania pacca. Dziala na wszystkie postacie, ktore masz na danym koncie, a jak zalozysz nowa, to tez bedzie miala pacca.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() a czy sa jakies ograniczenia postacioew np mozna miec 30 postacci lub wiecej ?(
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postaci mozesz zalozyc chyba ile sobie chcesz, tak jak na FACCu.
Ja mam inne pytanie, gdyz niedlugo konczy mi sie PACC. Czy jak juz minie, to czary (jestem sorc) beda wciaz dostepne. Rozumiem, ze sa dostepne tylko dla pacow, tzn musze je kupic, a nauczyciele mieszkaja tylko na Edron. A tam sie dostane tylko z PACCem. Ale jak juz kupie a potem PACC mi sie skonczy to co? Nagle postac zapomni jak sie te czary wymawia?! Czy moze bedzie uzywac ich nadal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
2. Jak stracisz PACCa stracisz tez mozliwosc uzywania PACCowych czarow. Jesli ponownie oplacicsz konto - wroca automatycznie, nie bedziesz musial ich ponownie wykupowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A od jakiego lvl proponujecie nabyc pacca i dla jakiej postaci oplaca sie najbardziej? I dlaczego?
![]() |
#28 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Re: up
Pacca proponuje od 30-50 lvl, gdyż wcześniej to jest tylko marnowanie dni, ponieważ na nic konkretnego nie można isć wcześniej.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
![]() |
![]() Oj, a ja już planowałem kupic PACCa mojemu 14-lvlowemu Magowi ;] LAe chyba lepiej nie popełnie tego błędu...Dzieki za temat!
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wielki dylemat jest z ttym paccem bo nie wim kiedy kupic (ale chce zeby byl mocno w uzytku) bo nie sadze zeby mi na 17 sie mocno przydal
Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tez mam kase ale czy na to wydac...
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oplaca sie kupowanie pacca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() poza tym zeby kupic pacca od gracza musisz mu dac swoj numer i haslo, a co wtedy jest prawdopodobniejsze? ze cie ograbi ze wszystkiego i jeszcze se popekuje czy ze wykupi tego pacca?
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() A ja miec pytanko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W jaki sposob ci sie to zwrocilo?
Cytuj:
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
Na przykład kupil PACCA, zaczął chodzić na potworki tylko dla PACC uzbierał fajne itemki i spzredal je za RL kase... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NO BA !!!!! Tez tak mozna. Ale jaja nie wiedzialem ze moj temat bedzie az tak popularny myslalem ze bedzie kilka postow a to juz bardzo wiel ich sie zazbieralo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() hejka
![]() ![]() przede wszystkim wszyscy, ktorzy uzalezniaja kupno pacca od konkretnego lvl to sie strasznie myla... pacca zawsze oplaca sie kupic, jesli tylko poswiecasz tej grze pare godzin dziennie ![]() ![]() mega duzo wolnego miejsca w porownaniu z miejscami dla facc, czyli szybkie expienie... please, poprawcie modkow, bo mam wrazenie, ze na leb na szyje leca ze swoja znajomoscia Tibii a czasem poprawiaja ortografie u ludzi, sami robiac wieksze byki ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Buuuuu
|
![]() Kiedy kupic PAC?
Jak tylko mamy okazje. Teren na Rook dla PAC gwarantuje super szybkie expienie pozbawione stresow (praktycznie nikogo tam nie ma). Wychodzimy na main i zaszywamy sie na kilka godzin na trolach/goblinach na Edron, exp leci tak ze mozna tam na 8 lvl expic lepiej niz na 20 bez PAC, moj rekord to 12k expa w godzine z samych goblinow (8 lvl troche mniej zdobedzie, ale mozna tez niezle expic). Mozemy sobie bez problemu w sklepie kupic c mace albo barbarian axe, a jak bedziemy mieli szczescie to pod depo jakis high lvl moze nawet rzucac smieci z wyprawy (smieci typu k axe, spiked sword, plate sety, itp ![]() Podskoczy troche lvl to idziemy do rotow na Darashia albo Edron i znowu exp leci lepiej niz gdzie kolwiek na main, a jaskinie 2 kroki od depo. A co najwazniejsze w tych jaskiniach sa tylko te potwory (ok, u troli sa jeszcze niedzwiedzie), wiec nie ma szansy ze ktos zluruje zerka/smoka czy cos jeszcze. Z PAC niespecjalnie sie wysilajac mozna miec 20 lvl w 3-4 dni (ogromne i puste expowiska).