|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() widać że w drugiej części darowałeś sobie wklejanie (które wyglądało jak z paint'a) i znacznie ładnie ci wyszło - tylko tak dalej
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Wałbrzych Rulezzz ;]
Imię: Sokol from Bongo
Profesja: Knight
Gildia: Masters Of Death
Świat: Calmera
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Takie sobie, popracuj nad tym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ludzie ja z tym gosciem niemoge prawie ze stolka spadlem czlowieku jak tak dalej ci pojdzie to jak ktokolwiek cie spotka to kazdy bedzie ulotki roznosil powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Odcinek 3
Bohater prędko pobiegł do swojego domu, ale zamiast pięknego, czarnego ekranu dostrzegł stertę pobitego szkła. ![]() Zaczął szukać winnego, w czym pomóc chciał mu 9lvlowy mag. ![]() Zeszli na dół, gdzie Draco dał mu namiary na wandala. ![]() Agent nie wiedział nic o bandycie, jednak nie zawołał ani jednostki wsparcia. ![]() Wchodząc coraz wyżej słyszał wyraźniejsze chrumkanie. ![]() Zauważył minotaura, który chwilę później zniknął. ![]() Kwikanie oznaczało ucieczkę, zatem Nowak ile sił w nogach popędził w stronę, z której nadchodziły dźwięki. ![]() Pomoc Kapitana okazała się bardzo pomocna (?). ![]() X trzepnął porządnie nogą w skrzynkę, która rozpadłszy się wyłoniła cielsko stwora. ![]() "Chrum, chrum..." ![]() I tak się stało... ![]() Stwór chciał iść na basen. Czemu nie? ![]() Słyszeliście ten plusk? Jego przyczynę może opisać jedno równanie: Niszczyciel kineskopów + woda = plusk. Proste. ![]() Seagull od dawna męczył się ze szczurem, dlatego z wdzięczności ofiarował Nowakowi nowy telewizor. ![]() Różowa siła na trudne plamy! Lecę do sklepu! ![]() Oczekujecie komentarza, jak jestem w sklepie? Niech wam będzie... Agent X jak zwykle chętnie pomaga ludziom, tak zrobił i teraz. Biegnie już w stronę wołającego o pomoc, przestraszonego, majacego dosc tortur obywatela. Czy uratuje przestraszonego, majacego dosc tortur obywatela? Czy dorwie sprawcę? Czy obejrzy Tibiomony? Czy złapie podpalacza? Czy zje kalafior na obiad? O tym w następnym, pełnym akcji odcinku!
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Fajne, ekstra, mega, wykwakane, ostatni pikczer przypomniał mi teenagenta i scene z lewym dolnym rogiem ekranu
![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Hie, hie, nice, nice. Fajny fake, podobał mi się
![]() ![]() Chrum, chrum!
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahahah...z tym Lepperem....olol...(***ana cisza nocna) ROB WIECEJ FAKE'OW Z UDZIALEM POLITYKOW PLX...NXT BEGEROWA...ALBO GIERTYCHA...
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Wykonanie ma wiele do zażyczenia, teksty źle powklejane itp. Troszke schrzaniłeś, ale masz niezłe pomysły i się uśmiałem
![]() Wykonanie - 6\10 Pomysł - 9\10 Gdzieby tu dodać śmiech? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Fajne fake'i.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() HeHeHe ja przy tym z kilka razy nie zwalilem się z krzesła ze śmiechu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
![]() SUPER 50/10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 ![]() ![]() Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz ![]() ![]() ![]() www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() super 15/10 rób dalej spróbuj dostać się do studia gdzie kręcą tibiomony (czy jakoś tak) dobiły mnie telewizory z chińskiego importu i instrukcja
![]() ![]() xtra fake rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Ten teks z ulotkami mnie dobil swietny i smieszny fejk oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() To juz nie jest historyjka. Z tego robi sie historia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Fabuła jest śmieszna, TIBIOMONY PLX
![]() Ocena ogólna: 8/10
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() Super historyjka, świetna fabuła i śmieszne teksty rekonpensują błędy techniczne.
|
![]() |
![]() |