![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
Lokacja: Sulechów
|
![]() Jeszcze jest
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
Tu masz obrazek i statsy silver mace.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Na silver mace jest quest i najprawdopodobniej drogi nie zagradza magic wall tylko zwykle skaly ( moze sei domyslicie o czym mowie )
Ale co do golden mace wiele z was mowi ze maj tylko najlepsi gracze . Powiem to tak Na securze nia ma nikt bo bym wiedzial na pewno a co do innych swiatwo to nie jestem pewien ale to by plotki zaraz poszly tak jak to bylo z soft bootsami ktore bubble zdobyla . Bo prtzeciez golden amce to by byla bardziej unikatowa niz te magic sowrd i stone cutter axe
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Wiem że to może niepasuje do tego tematu ale wie ktos moze jak usunąć magic wall? wo znalazlem kilka (niepowiem gdzie
![]() ![]() ![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Po primo:
Isnieje golden mace ![]() Po drugie primo: Istnieje silver mace ![]() Po trzecie primo: zarównojedno jak i drugie można zdobyc w qustach ![]() Po czwarte primo i chyba ostatnie: Można kupić silver mace: Proponował mi to kiedyś Giant Panda z Rubery(pewnie każdy zna)Za nie 100k tylko za 350k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
jak poprawiasz to sam pisz w pełni poprawnie ![]() składnię nie tylko ja, nie jestem |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buehehehe ostatnio wlamalem sie qmplowi na konto w Tibi (baaaaardzo mnie wqrzał) i wyrzucilem mu caaaaaaaaly sprzet (beho shield i SILVER MACE) nie wiedzialem ze to jest tyle warte... No cóż, macka poszla poplywac :>
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() ja bym wolał thunder hammera a nie jakies golden czy tam shit mace
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() g mace
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Na tibia.de jest foto tego cudenka ale statystyk nie podano. Mozemy sie jedynie domyslac ze slabe to nie bedznie
![]() |
![]() |
![]() |