Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-07-2005, 13:00   #21
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Strzałka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pienkna Knight
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza ))

Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa dlatego tylko to mi się nie podoba.

RESZTA JEST EKSTRA
Tą wypowiedzią mnie powaliłaś. Skoro nie daje własnych rysunków to nie może komentować innych, lub raczej krytykować? Dziewczyno, opanuj sie . Ten rysunek ma bardzo wiele błędów jak zauważył Zagłada. Kompletnie zła anatomia. Krzywe nogi. Buty też są słabe. Za mało detali. Rysunek jest po prostu przeciętny i tyle. A co do tego krocza to nie wygląda raczej jak narząd żeński, tylko niepotrzebne są te wcięcia co powoduje za szerokie krocze i tyle. Co miał go bez spodni narysować aby jak facet wyglądał?Tak naprawde podoba mi sie tylko ta tarcza i plecak (jakoś tak realistycznie wyszedł). No i włosy tej postaci ładnie wyszły. Moja ocena to 5/10.

Ostatnio edytowany przez Randlemen - 29-07-2005 o 13:02.
Randlemen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-07-2005, 13:32   #22
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Rysunek nawet nawet... tylko jak ktoś wspomniał ma jakiś taki dziwny krocz... tak jakby wysiadywał w spodniach kurze jajko
dużo bajek kolega ogląda? ta klata jest jak z kreskówki o super bohaterach
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2005, 13:48   #23
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Albo za dużo jeździł na koniu... That's interesting...
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2005, 14:27   #24
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Przepraszam, taki coś w 40 minut ? Przecież to jest śmieszne, wygląda na starą babcie z kitą blond... i umieśnioną al'a "Szwajceneger" (nie wiem jak sie pisze więc pisze jak się czyta). Przecież takie coś KAŻDY potrafi narysować (nie widać tu ani kawałka artysmu, żadnych realistycznych rzeczy (prócz tego że jako tako przypomina humanoida), tego czegoś krocze... co to jest ? Kastrant ? Krzywe nogi, wogule ... badziewne -.- . Takie coś (sam szkic ) zrobie ci w 5 minut... kolorowanie... nie lubie kolorować kredkami i pisakami czy czymś tam... . Więc szkic bardzo ale to bardzo podobny miał bys w 5 minut u mnie...a kolorowanie według tego tutaj schematu trwało by... max 10 minut.

Jeszcze raz powtarzam, żadna to rewolucja nie jest... rysunek na 15 minut. Niech gościu spróbuje coś narysować pamiętając o świecie RL (bo widze że nie, o chyba płci nie umie odróżnić... jeśli miesza obie... ), czyli wystające elementy (wystające rzucają cień ...zależnie od tego jak bardzo wystają i skąd pada światło, Ręce... WTF is that ?! Jakieś wybrzuszyny nie kontrolowane,
Lepiej by to mu wszyszło jak by to samym ołówkiem zrobił i tylko szkic pocieniował ... . Ale tak słabo detaliczny on jest -.- , przecież to ... eh ...

Odrazu wyprzedzam :

TAK ZROBIŁ BYM LEPIEJ !
DAJCIE KASE NA SKANER TO POKAŻE !
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2005, 16:46   #25
Wombatto
Użytkownik forum

Wombatto's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
"Szwajceneger" (nie wiem jak sie pisze więc pisze jak się czyta).
Czyta sie Szfarceneger a pisze sie Schwarzenegger mlotku !!! Obeznany to ty jestes , przyznaje
Wombatto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania