|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@edit : down : on chcial niszczyc Palac Kultury, to czym by zniszczyli? Bomba? @spider : text zapadl mi w pamiec, to napisalem ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 07-07-2005 o 14:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
@up Wieksza bomba wystarczy przy samej bramie by wierzowiec sie zapadl. Polska niestety nie mialaby sie czym obronic przed atakujacym samolotem. @Gtyk Ano, slyszalem w radiu, iz wojsko bylo od dawna trenowane by poradzic sobie w takiej sytuacji.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 07-07-2005 o 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Kiedy byłem ostatnio w Pałacu Kultury to brat mi powiedział, że wystarczyłyby 3- bomby o sile etonacji 1400 żeby cały Pałac się rozwalił... nie musi to być tak jak WTC może to być podłożenie bomby w pionowym zawieszeniu budynku dla ni kumatych środek rusztowania i całego "rdzenia" trzymającego budynek...
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nekromanta, widac, ze czytales "Na Luzie" z cd-a ;].
Poza tym gdyby te kraje nie dolaczyly do wojny w iraku zamachow by raczej nie bylo, ale USA naopowiadalo bzdur o broni masowego razenia i jest taka sytuacja..
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
@zaglada chodzi mi o organizacje... nie tyle o to na jakim poziomie jest pomoc medyczna itd, ale o to w jaki sposob wszystko zostanie przeprowadzone... znajac nasze realia mozliwe ze organizacji bedzie poprostu brak :-/ panika, miasto sparalizowane, ludzie utrudniajacy akcje ratunkowa, i brak jakiejkolwiek koordynacji dzialania... co przelozy sie na ilosc ofiar
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Nadmienię, że jest metro w Warszawie ( a może to tramwaj podziemny?).
Poza tym kto powiedział, że zamach musi być w Metrze?! Zamach może być wszędzie. A z żałobą dajcie sobie spokój, bo to nie jest nic śmiesznego, ani potrzebnego u nas ( chyba że zginęła by, odpukać, duża ilość Polaków). Miejmy nadzieję, że bezpieczeństwo do 2012 roku się poprawi, bo narazie Żabojady mają powód do szydzenia z Anglików hehe.
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Co do zamachów to terrorystom chyba nie chodzi o lizbe ofiar tylko o media. Im wiekszy zamach tym bardziej media o tym mowia i wecej osob sie boi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() edit: @down: jasne. Znajdz mi JEDNEGO 11latka ktory wiecej rozumie od 18latka. Pewnych rzeczy nie zmienisz niestety. !6latek owszem. Ale 11? Skad ty to wytrzasnales?
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 07-07-2005 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
ja mysle ze jak maja atakowac polske to uderza w moje miasto czyli belchatow a dokladniej w najwieksza elektrownie w europie czyli okolice belchatowa potem warszawa itd
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tymczasem coś pierdykło na Węgrzech i we Włoszech...
Cóż, to kolejne uderzenie terrorystów po 11 września. Jeśli Węgry i Włochy to też sprawka kretynów od Londynu, to przyszykowali masówkę zdecydowanie.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() A gdy ktoś ginie w zamachu lub coś innego zawsze myśle w głębi duszy:
Lepiej oni niż ja.Tak uważam i tak uważać będe,najbardziej w życiu cenie sobie swoje życie...
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Cytuj:
Ja sadze podobnie, jak niektorzy z moich poprzednikow,ze Polska nie musi sie obawiac zamachow. Dlaczego: -Jaki bylby sens atakowania Polski? -Co terorysci mogliby zaatakowac??Jedno nitke metra w Warszawie?Palac Kultury?Jakas elektrownie??Widzow na meczu/koncercie? -Atak w Polsce da im o wiele mniejszy rozglos niz atak na jakis bardziej cywilizowany kraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @Up
A Hiszpania to moze niewiadomo jak bogaty i rozwiniety kraj? Fakt, nie bedzie az takiego rozglosu jezeli zaatakuja sama Polske... ale jezeli zaatakuja kilka panstw jednoczesnie? To juz cos zupelnie innego... Wiec nie czujmy sie az tak bezpieczni...
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() a ja sie dowiedzalem teraz. i mam na to wy***ane >.< w koncu nie mnie to dotknelo, a pozatym jak takie to straszne to czemu nikt nie zaklada postow typu zaplamy swieczke dla dzieci z afryki bo co 3 sek takie umiera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Dzisiejszy świat jest pod strachem terrorystów ( nieludzkich stworzeń )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Hiszpania byla, Anglia byla, USA bylo. W sumie wszystkie panstwa ktore uczestniczyly w wojnie w Iraku, oprocz Polski. Pozyjemy, zobaczymy. Napewno wladze wiekszych miast tez to zauwazyly i beda mieli przygotowany plan ewakuacyjny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Cytuj:
2.Fakt,jezlei zaatakuje naraz kilka panstw to bedzie duzy rozglos...Ale chyba lepiej zrobic zamachy w np.Francji i Niemczech niz w Polsce i Niemczech?? 3.Mysle ze z zamachami bedzie spokoj tak na pol roku. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli mowa tu o polskich miastach to szczerze w to wątpię..
![]() |
![]() |